hanguktaekwondooo 2015 jún. 16. - 17:54:40
(22431/23571)
ti maj ápoltok ;-)
Min-Rin 2015 jún. 16. - 13:18:08
(22430/23571)
Jejuról tudjuk, hogy vulkanikus eredetû sziget. Az indítást tehát a kitörõ vulkánnak köszönhetjük, a folytatásban azonban óriási szerepe van a szélnek és a tengernek. A sziget Yongmeori (sárkányfej) partszakaszán mintha az óceánban végzõdne a Sanbangsan. A vízbe merülõ sziklákat az erózió csodálatos és fenséges módon formálta. A látvány arra döbbenti rá az embert, hogy milyen kevesek is vagyunk a természet erejével szemben.
Az alábbi videó élményt ad, de felkelti a vágyat, hogy a helyszínen csodáljuk a gyönyörû sziklákat.
https://www.youtube.com/watch?v=4jpeTsq6oTc
Min-Rin 2015 jún. 16. - 06:45:33
(22429/23571)
Min-Rin 2015 jún. 15. - 19:32:55 Előzmény hanguktaekwondooo
(22428/23571)
:))) Nincs mese, az a megoldás, amit ajánlottam! Már megtörtént a csere, épp azon mérgelõdik a pasi, hogy miért csúszik le örökké a melltartó pántja. :)))
Maryu 2015 jún. 15. - 17:43:44 Előzmény Min-Rin
(22427/23571)
Szerencsére nem MERS.
Maryu 2015 jún. 15. - 17:42:05
(22426/23571)
Azt helyesen teszed, mert a sok áztatás kiszárítja a bõrt.
Min-Rin 2015 jún. 15. - 15:14:25
(22425/23571)
Elolvastam. Elgondolkodtam.

Köszönöm hogy felhívtad a figyelmemet rá hogy milyen jó dolgom van.

Gyönyörû poszt!
hanguktaekwondooo 2015 jún. 15. - 13:01:14
(22424/23571)
hanguktaekwondooo 2015 jún. 15. - 12:57:23
(22423/23571)
Nem beszéltünk össze, de a téma, amit hoztam, közvetve kapcsolódik a reggeli linkhez :-)

A pillanatnyi vagy tartós kudarcot másra kenni,
az akadályokat nem tanításként felfogni balgaság.
Feladni, csak mert hidegfront van,
vagy az orvosok is széttárták a kezüket
és a fõnök is hülye
-át nem gondolt, életösztönnel ellentétes, sokaknál már ösztönreakció,
csak hogy ne kelljen tükörbe nézni,
változtatni, fejlõdni
felnõni.

A fizikailag egészséges ember igencsak el van kényeztetve
ezért nyavalyog talán õ a legtöbbet.
Nagyravágyik s közben elfut mellette mindaz a
lehetõséghalmaz,
amit talán a mindennapokban hagy rutinná keményedni.

Svájci vadromantikus égbetörés is ugyanazt adja,
mint a zempléni lankák apró, zöld gyíkján táncoló déli verõfény
csak másképpen.

Ezt megtanulni nagy és szép feladat.

Van, aki kap választási lehetõséget
és hosszantûrnek a Fentiek,
hátha rájön egyszer, mi a helyzet.

Vannak, akiket kora ifjúságokban terelnek egy olyan út felé,
ahol csak tõlük függ, zsákutcába hajtanak
vagy egyszerre felfelé és befelé tekintve
többszörösen teremtenek
akár magát a reményt is, embertársaikban.

A bénulás és egyéb, háromdimenziós ember által átoknak tekintett nyavalya nem emberi mérték szerint válogat.
A világ bármely részén, bármilyen társadalmi osztályba tartozó embert célba vett a múltban,
és ha ritkábban, de ma is elõfordul,
hogy a test megtagadja az együttmûködést a fejlõdés érdekében.

Ilyenkor fog össze a Lélek a felettes Énnel
–ami nem azonos az alacsonyrezgésû ego –val!-
és a szülött önmaga határain túllépve
ajándékként az Élet felé
megmutatja önmaga, bensõ világának egy részét.

Ezért is becsülöm a szájjal és lábbal festõ embereket:
kitartásuk példaértékû mindenki számára,
akiknek derékfájdalma azonnal elmúlna, ha lecsökkentenék a napi cukorbevitelt
és a tejfehérjének is búcsút intenének.

Ezen mûvészek kreativitása, ízlése szelíden dereng egy –egy megörökített pillanatban,
csendéletben, esetleg absztrakt, igen sokat mesélõ festményeikben.

Néhány hónapja tavalyi iratokat néztem át.
Kicsúszott belõle két, szájjal és lábbal festõ mûvész által alkotott képeslap.
Mindkettõ koreai volt.

Utána néztem, mi a helyzet Koreában ezzel a csoporttal
-latinbetûs szöveget alig találtam.
Vszleg egyrészt belsõ ügynek tartják,
másrészt –ez van- nem nagyon érdekli az embereket az életük.
mert ott más a /g/lamúr, nincsen lemúr,
a körömcipõ meg nem guccsi.

Az alábbi posztban érdemes nézelõdni:
nemcsak sokféle szépséget láthatunk,
hanem meg is vásárolhatjuk a méltán elismert koreai szájjal festõ mûvészek eredeti vagy reprint darabjait.
Van képeslap, meg naptár, meg puzzle, meg mindenféle.

ha-kijutsz-majd-a-vegso-tulso-partra-szaritkozni-kiulsz-az-orok-napra-leszarad-rolad-mulo-foldi-volt

Ezek mai koreikumok,
pénzben kifejezhetõ értéket vszleg meg sem lehetne állapítani
mert minden egyes képben ott az alkotó élete.

És ez sokszorosan átjön a figyelmes szemlélõnek
hanguktaekwondooo 2015 jún. 15. - 12:43:36 Előzmény Maryu
(22422/23571)
:-) Ráhibáztál, amikor csak lehet, úszom, mint a vöcsök.

A fennmaradó idõben meg sminkelek
Min-Rin 2015 jún. 15. - 06:46:25
(22421/23571)
Min-Rin 2015 jún. 14. - 11:13:22
(22420/23571)
MERS-gyanús férfit vizsgálnak Szlovákiában

Egy pozsonyi kórházban vizsgálnak egy dél-koreai férfit, aki a gyanú szerint a Dél-Koreában már 14 halálos áldozatot követelõ MERS-vírussal fertõzött. Ha a vizsgálta pozitív, akkor ez lesz az elsõ regisztrált eset Európában , amióta a járvány elindult Dél-Koreában.
A 38 éves férfi a Kia autógyárnak dolgozik, aminek a Pozsonytól északra lévõ ®ilinában van gyára. Állapota a kórház szóvivõje szerint stabil, a leleteit pedig elküldték egy prágai laborba, ahol pár napon belül kiderítik, hogy tényleg a MERS-koronavírustól betegedett-e meg.
A járvány május végén indult Dél-Koreában, ahová egy 68 éves koreai üzletember hozta be a vírust Szaúd Arábiából. Azóta 145 esetet regisztráltak a hatóságok és eddig 14-en bele is haltak a betegségbe. A Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a vírus azért is terjed ilyen gyorsan, mert a dél-koreai egészségügyi intézmények eléggé túlzsúfoltak, a koreaiak pedig gyakran több orvost is felkeresnek ugyanazzal a problémával.
A Közel-Keleti légúti koronavírus, vagyis MERS tüdõgyulladással, lázzal, köhögéssel és légzési nehézségekkel jár. Az atípusos tüdõgyulladáshoz (SARS) hasonlít, de kevésbé fertõzõ. A betegek halálozási aránya magas, 40 százalék körüli, gyógymód egyelõre nincs. A betegség, a nevéhez híven a Közel-keletrõl indult, Szaúd Arábiában 2012-ben tört ki a járvány, azóta a WHO adatai szerint 1139 esetet regisztráltak, közülük 431 volt végzetes.
http://index.hu/kulfold/2015/06/14/mers-gyanus_ferfit_vizsgalnak_szlovakiaban/
Min-Rin 2015 jún. 14. - 09:30:16
(22419/23571)
Kíváncsian kezdtem bele, mert korábban egymással ellentétes véleményeket hallottam róla. Eddig tetszik, de még csak a harmadik résznél járok, ami koreai sorozatok esetében édeskevés. A jó kezdet nem garancia.

Múlt héten emlegettem hogy az akkor nézett sorozatról beszélek majd, ha befejeztem. A Capital Scandalrõl volt szó, ami igen vidáman indult, Kang Ji-hwan szereplése alapján szórakoztató idõtöltést reméltem, de ebbõl semmi nem lett. A dráma néhány epizód után unalmassá vált, a tetejébe minden kezdeti humorát elvesztette. A derûbõl egy aprócska szál maradt meg: a legbúsabb részeknél is kitartóan megjelent a zene, ami meglehetõsen különösnek tûnt a gyászos események közepette.
https://www.youtube.com/watch?v=q0qQ2fxLTgk
Min-Rin 2015 jún. 14. - 09:10:07
(22418/23571)
Jó reggelt!

A legenda szerint a 비익조 (Bi-ik-jo) egy szemmel és egy szárnnyal születik, ezért szüksége van a társára, hogy másik oldalán is legyen szeme és szárnya. A madarak nem repülnek egymás nélkül. A régi idõkben, ez volt a igaz szerelem szimbóluma.

https://www.youtube.com/watch?v=EuSmZzLG1xI
Maryu 2015 jún. 13. - 20:01:26
(22417/23571)
Van benne igazság....
Maryu 2015 jún. 13. - 20:00:03
(22416/23571)
Secret Gardent? Kíváncsi vagyok hogy fog tetszeni. Addig nem mondok semmit.

Én most rövid egymásutánban lenyomtam két sorozatot is.
Elõször a japán "ACE wo nerae!" egy pozitívumot tudok róla mondani, hogy csak 11 részes. Egy ifjú tenisz tehetség felfedezésérõl szól. Meg lehet nézni, de felejthetõ. Egy tetszett benne, az edzõt játszó pasi.

Másodszor a japán "Osen"-t néztem meg. Ez érdekes volt, mert az õsi japán fõzési szokásokról, japán ételekrõl szól, egy tradicionális japán õsrégi étterem berkeiben. Nekem ez tetszett. A történet? Hát nem is tudom......nem sok sztorija volt.....
Maryu 2015 jún. 13. - 19:39:07 Előzmény hanguktaekwondooo
(22415/23571)
Hogy bírod a meleget?
Min-Rin 2015 jún. 13. - 17:56:00
(22414/23571)
:)) Persze hogy sosem értetted, hiszen ehhez nõnek kell lenni. Hogy bõvítsem ismereteidet a témában, közlöm: akinek nincs, azaz kevés van, ezzel egészít ki - lásd. push-ap (viselõjük nem is sejti, hogy az avatott szem azonnal észreveszi, hogy ott nincs más, csak a mû-anyag) - akinek van, sõt sok van, azzal tartja kordában.

Különben pedig: kell, slussz!

Most kezdtem bele a Secret Garden c. örökbecsû munkába, amiben nemsokára nagyon izgalmas esemény várható: Hyun-Bin és Ha Ji-Won lélekcserét hajt végre, és ezzel kezdetét veszik az - állítólag - viccesnél viccesebb jelenetek. Ha tudni szeretnéd, miért hordunk melltartót, egy ilyen cserére benevezhetnél. Mit szólsz? Szerintem vannak nõk szép számmal, akik hasonlóképpen kíváncsiak arra, mit és hogyan csinál egy férfi, tehát egy rövid próbaidõszakra bele lehetne ugrani. :))
hanguktaekwondooo 2015 jún. 13. - 12:45:06
(22413/23571)
millen szépen csücsörítenek a fiúkák
jahaj
melegem ne legyen mán

https://www.youtube.com/watch?v=FNckTAzS4v4

szóval már nekünk is melltartó
nagyon helyes.
MIért csak a hölgyeknek legyen?
így van.

Jisub barátunk is arról értekezik, hogy õ aztán nagyon jól ismeri azt az érzést,
milyen kényelmetlen,
mikor a drót
/!! -te jó ég/
itt húz, meg ott nyúz.
Milyen másabb lenne anélkül /szigorúan platonikus kérdés/
de így
a viviennel
olyan, mintha repülne az emberfia.
s eztán szerelmet vall a <kebelemelentyûnek> /Mel Gibson/

nos.
én meg azt mondom
le a melltartókkal hölgyeim!