könnycseppek 2008 dec. 19. - 14:15:14
(8551/12971)
ME&CITY
offtopic
könnycseppek 2008 dec. 19. - 14:12:48
(8550/12971)
(Most láttam, hogy Keanu is Japánban, sõt Tokióban promótál. Hmmm... két kedvencpasim egy idõben egy helyen a világ másik végén... micsoda véletlen:-))
könnycseppek 2008 dec. 19. - 13:52:17
(8549/12971)
Went Japánban.
...
Japán összeállítása Wentrõl.
:-)

http://www.youtube.com/watch?v=_tbZDOeahD0
könnycseppek 2008 dec. 19. - 13:38:18
(8548/12971)
Ismét egy """megbízható""" lista;-D

A Buddy TV-s szavazás szerint Went a 8. legszexisebb TV-s pasi 2008-ban:-)

http://www.buddytv.com/slideshows/tvs-50-sexiest-men-of-2008.aspx
könnycseppek 2008 dec. 19. - 13:22:09 Előzmény sarahangel
(8547/12971)
Bizony, hogy tetszett:-) Jahhh, ezt már mondtam;-D

A kézsiminél egybõl az "it's a date" jelenet ugrott be, ahol Sara simogatta Michael kezét;-)
http://prison-break.freeblog.hu/files/anim/j_217itsadate.gif
könnycseppek 2008 dec. 19. - 13:19:47 Előzmény sarahangel
(8546/12971)
Az ilyen érzelmes jeleneteknél én sem szoktam gondolkozni, miközben nézem, hiszen egy ilyen jelenetnek szerintem tényleg az a lényege, hogy az ember átérzi-e, vagy nem, illetve persze bejön a képbe, hogy sokan sokféleképpen érzik, sõt, hogy ugyanaz a jelenet máskor másképp jön le ugyanannál az embernél is. És ez még mindig nem baj, ettõl tud sokmindenki számára érdekes lenni:-)
Az persze itt nem valószínû, hogy meggyõzzük egymást, persze tudjuk, hogy nem is ez a cél:-)
Nálam ez itt azért sem mûködne;-) mert eddig akármennyiszer végignéztem ez a részt, mindig ugyanaz éreztem, pedig közben olvastam, beszélgettem róla, vagyis tudtam, hogy van, akinek ez másképp jön le, mint nekem.

Jó is, hogy említetted a csirekelábas megdöbbenést, mert azt kihagytam az elõzõ esszémbõl (;-)), hogy valójában engem is megdöbbentett a 6. rész vége, ami egyébként egy baromi nagy cliffhanger lett volna, ha ez ott kint nem egy duplaepizód elsõ fele lett volna, hanem egy hetet kellett volna várni a folytatásra. Szóval én ugyan ezt daráltam, de itt egy kis szünetet tartottam, mert mint mondtam, megdöbbentem piszkosul, de nem azért, mert Michael felhasználta (bár ez ugye csak késõbb derült ki), hanem éppen azért, mert úgy nézett ki, hogy komolyan gondolja. És ez volt, ami kicsit 'megijesztett', mert Michael nem akarhat bosszút állni (vesszõparipa:-)), ráadásul olyan körülmények között, ahol tuti, hogy csak az egyikük távozhat a ringbõl élve és akkor... utána... hogyan tovább? Mi lesz LJ-vel, ha bármelyikük is meghal a verekedésben?
Emiatt gondoltam, vagyis inkább csak reméltem, hogy ez nem így lesz, hanem valami terv része és amikor láttam a folytatást, végülis ez egyfajta öröm, vagy inkább megkönnyebbülés volt számomra, ugyanakkor ettõl mégsem éreztem kevesebbnek Michael fájdalmát, de ezt már leírtam az elõzõben.

Láttam, közben Swyngi is betett egy képet, de mikor olvastalak a 'kerítéses' szomorú arckifejezésrõl, nekem ez ugrott be:
http://kepfeltoltes.hu/081219/306_95_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081219/306_96_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/081219/306_97_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
swyngi 2008 dec. 18. - 23:25:58
(8545/12971)
<--- Erre gondoltál? Ha igen, akkor egyetértek. Ez nekem is nagyon tetszett, és ahogy mondja, h "She's important to me Linc, if anything happens to Sara..." Ráadásul asszem itt még nem is tudja, h elrabolták...vagy igen?:S
Volt régebben egy tök jó MiSa videó, ami ezzel kezdõdött...rongyosra néztem, de már törölték:S
10/10
sarahangel 2008 dec. 18. - 21:01:59 10/10
(8544/12971)
:)
10/10
sarahangel 2008 dec. 18. - 17:39:46 10/10 Előzmény könnycseppek
(8543/12971)
Ez is igaz. Legfeljebb az arca lett ducibb, ami persze nem baj. ;) Báár... már akinek ugye, mert olvastam már olyan véleményeket is, hogy ki vannak ábrándulva, amiért (meg)hízott. Akkor most ezek szerint csak a külsejéért 'szerették'?? De már csak azért sem értem, mert nem hiszem, hogy most 'kövér' lenne vagy 'csúnyább', mint volt.
10/10
sarahangel 2008 dec. 18. - 17:23:51 10/10 Előzmény könnycseppek
(8542/12971)
Spoiler s4x15

Örülök, hogy Neked is tetszett, bár ezt sejtettem is. :)
Nekem már korábban is eszembe ötlött, hogy ilyen 'szokványos' bókok még soha nem hangzottak el köztük (meg ahogy tudjuk, 'szokványos' randik sem :D). ;) De nem feltétlenül zavart, mert ami ezek helyett volt (meg van), az még jobb. De éppen az elõbbi miatt váratlanul ért ez a mondat, meg tudnak még lepni a készítõk. Ami biztos, hogy kellemes meglepetésként ért. :)) És szerintem is beleillett, mert 'természetes', hogy aki szerelmes, az szépnek látja a másikat még akkor is, ha 'nincs a topon'.
És egy 'sima' bóknál ez több volt szerintem, pont azért, mert nem az ismerkedés elején hangzott el, hanem késõbb és egy ilyen pillanatban. :)

Amúgy én hajszálpontosan így képzeltem el a mûtét utáni MiSa jelenetet, hogy S. ott aludjon mellette vagy rajta, mert szerintem én is ezt csinálnám a helyében. Úgy látszik, most nagyon egyezett az ízlésünk az írókkal. :)

Ráadásul ez egy olyan MiSa jelenet, amit még kikockázni is érdemes, pl. ezek a mozdulatok is tetszettek:

http://kepfeltoltes.hu/081218/1118517998bscap0005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081218/696885865bscap0007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/081218/57732503bscap0010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
10/10
sarahangel 2008 dec. 18. - 17:04:29 10/10 Előzmény swyngi
(8541/12971)
Spoiler s4x15

Igen, gondolom, egy ilyen 'élmény' után megnyugtató lehet, ha ott van valaki (nem is akárki ;)) az ember mellett, és ez a mondat eléggé belülrõl jöhetett, én úgy érzékeltem. ;)
10/10
sarahangel 2008 dec. 18. - 16:57:40 10/10 Előzmény könnycseppek
(8540/12971)
Tök jó, hogy ezt így levezetted. Valami ilyesmire számítottam, persze azért is, mert írtad már korábban, hogy Neked itt nem volt hiányérzeted, meg a nagyját már korábban kibeszéltük, de itt is elõjöttek azért újabb gondolatok. ;)

Én igaziból nem feltétlenül gondolkodom a részek nézése közben, csak vagy lejön egy érzés vagy nem, és ezek most így jöttek le. Lehet, hogy ha többször lenézném a részt és figyelném a részleteket, már kicsit másképp látnám.

Ál-csirkelábazás: engem azért ért csalódásként, mert eléggé megvezették vele a nézõt, és az ilyen 'nem az, aminek látszik' fordulatért máskor gratulálni szoktam magamban az íróknak, de itt most a lehetõ legrosszabbul jött ki szerintem. Azt hitte az ember, hogy komolyan gondolja, és tök jó jelenet lett volna, ha nem csak álca. Nekem azért jött le komolytalanul/színjátékként, ahogy utána odament Whistlerhez, illetve a 'majdnem elmosolyogta magát' dolgot ha jól emlékszem, annál a pillanatnál érzékeltem, mikor mondja W.-nek, hogy "nem párbajozunk, hanem szökünk".

Persze nem kérdõjelezem meg az érzéseit, csak úgy tûnt, mintha akkor és ott nem gondolta volna komolyan, amit mond. De az megnyugtató, hogy Te úgy érzed, hogy ott a valódi érzései hangzottak el, mert ha mindenki gáznak tartaná, akkor biztos az is lenne, így viszont nem vagy nem feltétlenül. Az ilyenek miatt is érdemes meghallgatni másokat, mert van, mikor a véleménykülönbség még egy kis megnyugtatással is felér. :D

De szerintem bármi más indokot is kitalálhatott volna a párbajozásra, és akkor kicsit más lett volna a szitu.

"Bellick õszintébbnek tûnt": gondolkodtam rajta egy darabig, hogy ezt a mondatot le merjem-e írni (ezért tartott olyan sokáig, mire elküldtem :D), hátha bántóan jön le. Természetesen nem arra gondoltam, hogy Bellick ettõl most jobb ember lenne, mint M.,, vagy hogy most egy csapásra másnak fogom látni M.-t, hiszen 2 évad alatt már 'bizonyított' úgymond, 'ismerem' Õt annyira, hogy ne feltétlenül higgyem el, ha valami 'rossz' jön le (igen, ez Õrá is igaz :D ;)). Csak szerintem Michael itt rosszul jött ki ebbõl a helyzetbõl.
Szóval ezt kár volt betenni. Illetve az nem baj, sõt még hozzátesz kicsit a drámához, hogy Bellick azt mondta, amit, mert szerintem is komolyan gondolta, csak ettõl még rosszabbul jön le M. reakciója, mivel egy olyan karaktertõl, akitõl nem vártuk, egy ilyen reakciót kapunk, ezzel szemben M. felhasznál egy ilyen tényt a szökéshez, amit inkább Bellickrõl tudna elképzelni az ember (általánosságban). Amúgy már nem emlékszem, hogy mi volt az pontosan, ami nem tetszett M. részérõl a csirkelábazáson kívül ebben a jelenetben, ahhoz újra kéne néznem a részt, de azt nem tudom, mert nincs meg.

A "tuti nem fogsz egyetérteni" alatt azt értettem, hogy M. reakcióit nem úgy fogod látni itt, mint én. ;)

Egyébként akiknek nem tetszett, lehet, hogy valami látványosabbat szerettek volna, de nekem nem ez volt a ’bajom’, sõt, a túl látványos reakciók nem biztos, hogy õszintének tûnnek.

Te szoktad mondani, hogy nem tudhatjuk, hogy bizonyos helyzetekben mit tennénk/hogyan reagálnánk. Én meg abból indultam ki, hogy én hogy voltam ezzel meg a visszatéréssel kapcsolatban, és valószínû ahhoz viszonyítva éreztem 'kevésnek'. De ha jobban belegondolok, nálam sem abban nyilvánult meg pl. utóbbi esetben az öröm, hogy a plafonig ugráltam, inkább csak magamban örültem, belül voltam 'hangos'. Na szóval ezt jól körbemagyaráztam. :D

Ami tetszett egyébként - bár ez még az elõzõ részhez kapcsolódik - az a szomorú arckifejezés a kerítésnél. Akartam képet tenni, de nem találom, viszont biztos tudjátok, melyikre gondolok. ;)
offtopic
könnycseppek 2008 dec. 18. - 09:49:51
(8539/12971)
Hááát ezaz, naptártalanok vagyunk!
Na nem baj, majd ha nagggyon sok idõm lesz, akkor majd jól összehozok egyet a kedvenc képekbõl;-)

*már itt sem vagyok*
Szió:-)
swyngi 2008 dec. 18. - 09:47:45
(8538/12971)
Jó, h nem (0)07 van a háttérben:D
Jó is, legalább én is elmegyek!
Hali!
swyngi 2008 dec. 18. - 09:46:52
(8537/12971)
Tökjó az a lámpa ott hátul:)
Ez meg mintha egy PB naptár lenne, nem? Ilyeneket nálunk miért nem lehet kapni:SSS
könnycseppek 2008 dec. 18. - 09:45:45
(8536/12971)
...és ezzel a képpel búcsúzom most:-)

Különösen Alex figyelmébe ajánlom;-)
offtopic
swyngi 2008 dec. 18. - 09:45:41
(8535/12971)
Áááá...abszolút nem szaladtunk elõre:)
Amúgy érdekes lehet egy angol anyanyelvûnek megérteni, h mi az, h tegezés meg magázás. Bár azért ez sok nyelvben van így.
könnycseppek 2008 dec. 18. - 09:40:50
(8534/12971)
Újra Japánban vagyuk egy kicsit:-)
könnycseppek 2008 dec. 18. - 09:39:23
(8533/12971)
Pedig szerintem ezek a jellemzõ köszönések; aztán, hogy melyiket használja, az attól is függ, hogy milyen rendezvényre vagyakármire jön:-)

(figyeled, micsoda határozottság?! -semmi feltételes mód:-D)
offtopic
könnycseppek 2008 dec. 18. - 09:35:13
(8532/12971)
Jahhh, ezek a 'tuti' tervek: ing meg hosszú lista... ahelyett hogy abban bíznánk, hogy eleve Õ akarna ittmaradni még egy kicsit;-D