könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:35:19
(9471/12971)
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:34:38
(9470/12971)
offtopic
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:31:34
(9469/12971)
(biztos PSezték az egészet, hogy nem is látszik 'kövérnek':-P:-D)
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:29:56
(9468/12971)
...és hogy a keze is látszódjon:-)
(ez biztos nekem készült:-D)
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:28:35
(9467/12971)
Még hûvös van;-D
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:27:33
(9466/12971)
Hm...;-)
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:26:09
(9465/12971)
Vannak új ME&CITYs képek;-)
könnycseppek 2009 febr. 26. - 18:24:53 Előzmény sarahangel
(9464/12971)
Huhhh, így megjegyezted az irományomból anno?:-O:-) Bevallom, én a számokat még nem jegyeztem meg midnél, de visszanéztem és igen, a 9. rész, amelyiknél elég sok részlet volt fura. Egyébként persze több rész is volt az eddigi 16ban, amelyik nem tetszett, de összességében egy-egy epizódra nem mondanám ezt; kivéve a 9.-re, de abban meg voltak olyan részek, amelyek nagyon jók voltak;-)

(igen, pontosan, egy integetõs kezet akartam betenni... hátha most sikerül, végülis most csak bekukkantottam;-D)
10/10
sarahangel 2009 febr. 25. - 20:40:23 10/10
(9463/12971)
Alex-csalogató háttérkép. :D;)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 febr. 25. - 20:32:05 10/10
(9462/12971)
Akkor jó Neked, mert nekem 3-4 olyan rész is volt, ami nem tetszett. :D: Mondjuk ha úgy vesszük, nem is olyan rossz arány, mert a 16-nak az egynegyede. :D;)
Neked melyik nem tetszett, a 9.? ;)

/Ide meg elképzelek egy Went-szépkezes-integetõs képet. :D;)/
könnycseppek 2009 febr. 25. - 20:25:06
(9461/12971)
a képet nem tette be:-(
könnycseppek 2009 febr. 25. - 20:24:40
(9460/12971)
A 4. évadból nekem már csak 2 rész van hátra az újranézésbõl, de érdekes módon mégis van olyan, amelyikre nem emlékszem annyira. Pedig mindegyik tetszett. Talán egyet kivéve...

*ittishali*
(ha már szóba kerültek a kezek;-))
10/10
offtopic
sarahangel 2009 febr. 25. - 20:05:47 10/10 Előzmény könnycseppek
(9459/12971)
;)

SPOILER PB s4

Nekem jó sokszor kell lenézni egy részt, hogy megmaradjon minden. :D Még mindig van pár rész az s4-bõl, amit még csak egyszer láttam, de majd pótolom. ;) Arra emlékszem csak, hogy ott vissza is pörgettem, mert elõször úgy láttam, hogy Sucre lõtt, és meglepõdtem. ;)

Ja, mondjuk a Mahone miatti haragját én megértettem Linc-nek (persze azt nem akartam én sem, hogy lelõje Õt). ;)
könnycseppek 2009 febr. 25. - 19:56:51
(9458/12971)
Jajaja, Panamában pontosan ez volt a baja M-nek, csak lehet, hogy azét volt(am) kicsit körülményes, mert hiányoltam, hogy nem teszi szóvá, közben itt szóvá tette, csak nem azt, amit eredetileg gondoltam (vagyis, hogy miért akart szándékosan ölni), hanem azt, hogy nem törõdik azokkal, akik közvetetten ugyan, de M. szerint miattuk haltak meg. Nahh, nem is magyarázom többet, mert egyrõl beszélünk:-)

*SPOILER* PB s4
A 4. évados rész persze határeset, mert ha azt vesszük,a pasi nem akarta megölni Õket, mert a Cégnek kellettek, de a végeredmény végülis nem túl bíztató így sem, hiszen végülis a Cégnél sem egy életbiztosítás, szóval lehet önvédelem. Vagy lendület. De semmiképp sem az a kategória -legalábbis szerintem- mint pl., amikor Mahone-t akarta szemtõl szemben lelõni.
10/10
sarahangel 2009 febr. 25. - 19:48:22 10/10
(9457/12971)
Na, akkor majd visszanézem azt a részt, mert én úgy emlékeztem, hogy elkerülhetõ lett volna, hogy lelõje L. azt a pasit... ;)

Lehet, hogy azért nem hánytorgatta fel, mert a szeretteirõl volt szó, akiket ismer, és tudja, hogy nem gyilkosok, tehát ha mégis megteszik, úgy van vele, hogy ez mégsem ugyanaz, mint amit a Cégesek csinálnak?

Úgyhogy összefoglalva ebben nekem sincs egyértelmû álláspontom, inkább csak találgatok. ;)

Pont ma néztem le a Panamában egymásnak-esõs részt, és nekem úgy jött le, hogy ami zavarta M.-t, az az, hogy Linc nem nagyon mutatott bûntudatot a történtek miatt (meg ugye abból indult ki az egész, hogy S. ottragadt a pácban, és igaziból nekem sem tetszett, hogy Linc ezt könnyedén vette). Meg Veronicát is megemlítette, és ott az a kérdés jutott eszembe, hogy ezek szerint M. is úgy látta, mint én, hogy Linc elég könnyen túljutott rajta is?
Szóval én itt M.-lel értettem egyet (mondjuk nem csak itt, hanem szinte mindig :D;). Amellett meg azt mondom, ez a kis bunyó 'kellett' nagyon, legalább levezették kicsit a feszültséget, meg legalább Linc is mondott pár szép szót, már ami Verát illeti. ;)
könnycseppek 2009 febr. 25. - 19:31:30
(9456/12971)
Szerintem...

az önvédelem az azért mégiscsak más és végülis Linc azt tette, amikor Michaelnek 'az arca sem rezzent'; de amikor nem ez volt a helyzet, amikor 'szándékos' lett volna, akkor viszont lebeszélt mindenkit. De utána nem hánytorgatta fel, mintha nem is zavarta volna, vagy Õ is betudta annak, hogy tényleg elég nehéz helyzetben vannak és nem mindenki bírja ugyanúgy... EZt nem tudom. Merthogy végülis baromira zavarta maga a tény, hogy ennyi ember elhullt mellõlük; ez kiderült, amikor a Killing Box epizódban Linc megkérdezte tõle, hogy megbánta-e, mire M. mondta is, hogy azt nem, amit tett, csak azt, ami lett belõle; illetve, amikor Panamában egymásnak is estek. Jahhh, akkor Michael végülis Linc 'szemére hányta', hogy olyan mintha nem is törõdne ezekkel. Bár ez nem a konkrét Linc-esetre vonatkozott, hanem a közvetettekre, amelyet viszont nem vehet magára, mert minden mindennel összefügg...
Nahhh, ezt jól körbemagyaráztam;-)

Én a kifejezetten szándékos tettekre (amelyekrõl valójában lebeszélte mindig õket) adott (azaz nem adott) reakcióját nem tudom hova tenni. Vagyis meg is értem, meg nem is.
Érdekes módon, ebben nem tudok egyértelmûen állástfoglalni (na, nem mintha kellene;-)), pedig másban elég határozott véleményem van, nemigaz?:-)

Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?:-D
De ettõl persze még jól alszom;-)
10/10
sarahangel 2009 febr. 25. - 19:14:03 10/10
(9455/12971)
Sara-féle 'megbocsátás': ez úgy jött le nekem, hogy ezt igaziból nem tartotta 'olyan szintnek', mármint ismeri, hogy milyen, különben nem is szeretné. Szóval ez szerintem nem csalódásként érte Õt, mert akkor biztos látszott volna rajta. Mondjuk ha belegondolok, 'élesben' (élõben) engem tuti zavarna, de így filmben nem vettem annyira komolyra. ;)

Jaja, egyébként Lincet is akartam írni, hogy Õ már több embert is megölt, bár többnyire önvédelem(féleség)bõl, és ez nem is nagyon zavarta M.-t.

Spoiler s4:

... amit már Alex is írt, talán a 13. részben, fura volt, hogy M. arcán még döbbenet sem nagyon volt. Hmm, lehet, hogy már 'hozzászokott' az ilyesmihez, vagy nem tudom... bár hozzászokni szerintem nem nagyon lehet.

------------------

Aztán az is lehet, hogy a lebeszélés azért van, mert nem akarja, hogy ez késõbb nyomja Õket, és nem azért, mert nem tartaná megbocsáthatónak? Mondjuk lehet, hogy hülyeséget mondok, csak gondolkodom a miérteken. :D;))
offtopic
könnycseppek 2009 febr. 25. - 19:03:44
(9454/12971)
Most már én sem nézem a LV-t, mert szerintem nagyot veszített a minõségébõl és/vagy én is változtam, de egyszerûen már nem érdekel, nem köt le. Josh Duhamel sem annyira dögös már benne, mint régebben;-)
könnycseppek 2009 febr. 25. - 19:01:33
(9453/12971)
Noigen, pontosan ezért fura, hogy mégis sötét oldalt akart Õ is Michaelnek. Mármint, amiatt, amit Te is mondasz, hogy pl. még T-Baget sem ölte meg, és Lincet is lebeszélte Mahone megölésérõl, lebeszélõs volt a 4. évadban is... szóval emiatt mondom, hogy fura és nem is értek egyet Vele;-) Nahhh, majd jól elbeszélgetünk errõl:-D (ha megtanul jól magyarul, akkor pláne *lol*)

Sarah-féle 'megbocsátás' igazából nekem egy talány, mert egyfelõl lebeszéli róla az embereket, vagyis nem tartja elfogadhatónak, aztán mégis mégsem 'teszi szóvá' késõbb (Lincnél sem). Természetes és mégsem.
Érdekes, hogy ebben a kérdésben ilyen és ennyire mérleg(elõs) vagyok én is...:-)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 febr. 25. - 18:57:43 10/10
(9452/12971)
A Las Vegast sem nagyon nézem amúgy, Nikki Cox inkább a Kaliforniai álomból maradt meg (igaz, abban csak 2 részben játszott, de ott még helyes volt; keresgéltem is egy darabig, hogy találjak Róla egy normális képet, mert szörnyû, hogy mit tett magával :S:S). ;)