10/10
sarahangel 2009 ápr. 28. - 21:15:27 10/10
(10111/12971)
* urr bele = durr bele

Remélem, több gépelési hiba nincs benne. :S:D;)
10/10
sarahangel 2009 ápr. 28. - 21:12:51 10/10 Előzmény könnycseppek
(10110/12971)
*** SPOILER S4X18 ***

Ha rövid akarok lenni: igen, egyetértek. ;)

De akkor most mégiscsak kifejtem én is jobban, ha belõled is kijött (remélem, ettõl kicsit megkönnyebbültél legalább). :S;)

Na igen, azt én sem szeretem, mikor lekezelõen tudnak véleményt nyilvánítani.
Mondjuk akirõl írtam ez elõzõ hozzászólásomban a 'boinked'-dal kapcsolatban, szerintem még nagyon fiatalka volt, és valószínû arra gondolhatott (legalábbis nekem így jött le), hogy a szerelmi jelenet alapból jó dolog, és ha nem akarjuk, hogy legyen, akkor azzal rosszat akarunk, ami nem járja egy fantól... jah, ha ez ilyen egyszerû lenne....;)

Ami meg a terhességet illeti... pontosan errõl van szó, az ilyesmit nem lett volna szabad "ellazázni", ki kellett volna dolgozni; ráadásul nagyon gáz, hogy EZZEL adtak választ arra a kérdésre, hogy volt-e köztük összebújás az elsõ részben. Én akkoriban még vártam is/reménykedtem benne, hogy késõbb azt még megmagyarázzák, de persze nem ÍGY, aztán késõbb azt hittem, hogy ez már homályban fog maradni, és akkor marad az, hogy mindenki azt gondol, amit akar... ami szintén gáz lett volna, de ez meg megintcsak az.

Meg egy kicsit korán is jött ez a baba, most még inkább 'smerkedniük'kellene szerintem; vagyis úgy is mondhatnám, hogy nem csak a gyerek korai, de maga a szex is, úgyhogy ezek után ez olyan nagyon hirtelen, "urr bele" érzést kelt, valami olyasmit, hogy 'ezt akartátok, tessék, itt van'.
Én még mindig azt látom rajtuk, hogy 'tanulgatják' a másikat, idõ kell Nekik (ami persze nem baj, mert elkapkodni semmit sem kell). ;)

Amúgy igen, szerintem is azért találták ezt ki az írók, hogy a MiSások örüljenek, amit én még értékelnék is (mivel mindig mondtam, hogy happyt szeretnék a számukra ;)), HA nem így történik, mert így kb. az a benyomás, ami a 'boinked'-nál (amire anno azt írták, hogy azért volt meg gyorsan, mert a nézõk ezt várták - már aki ugye :S).
Szóval az ilyesfajta happy az idõ rövidsége/lassan múlása miatt nem annyira fér bele a képbe.

Meg ahogy az évad elején is írtam, én valahogy nem éreztem a viselkedésükön, hogy 'megtörtént' volna, ezt azért (jobban) 'kellett' volna érzékeltetni szerintem az íróknak, ha már mindenáron az elsõ részbe akarták ezt betenni.

Régen tényleg pontos és precíz volt a sorozat, de egy ideje már nem az, ezt az alapszálon is érzem sajnos. :S Ennyibõl tényleg jó, hogy nem lesz 5. évad, mert valószínû csalódni kellene benne.

Az is igaz, hogy magában már a terhesség is kicsit fura/nem annyira illõ ebbe a sorozatba. Bár igaz, Maricruznál is volt, de az valahogy mégis más volt, meg a két szálat (Sucre-Maricruz, MiSa) amúgy sem nagyon lehet összehasonlítani... viszont már ott is eléggé idõzavarban voltak az írók, ami a kis Lilah megszületését illeti. :O

Amúgy ha ez az 'idõzavar' nem lenne (ha nem 2 hét telt volna el, hanem mondjuk 1,5 hónap), akkor kicsit másképp látnád ezt a témát? ;)

Meg ami még nem tetszett: már nem tudom, hol olvastam, hogy szánalmas, mikor Michael múltkor mesélt a kamionban. Hmm, hát szerintem pedig aranyos volt. De persze nem is az a bajom, ha nem értenek egyet, de miért kell így leszólni?? :S

Ráadásul beleolvastam megint abba a W-s oldalba, ahol olyan fura hozzászólások szoktak születni (nem akarom ideírni a nevét, de biztos tudod, melyik, mert már régebben is beszéltünk róla), kellett nekem, de hát én vagyok a hülye, minek megyek oda… :S Annyira most nem is szóltak be, mint anno, de azért...pedig részben még egyet is értek, mert pl. én is szeretnék több érintést M. és S között, de a stílus... Persze nekem is szokott véleményem lenni, hogy mi lenne még jó abban a jelenetben, de akkor sem szeretem, ha leszólják, meg ha úgy mondják, hogy õk sokkal jobban tudnák, mit kell tenni… mondani könnyû, hogy mi lenne a jó. Lehet, hogy aki leginkább ellenük beszél, a helyükben nemhogy nem azt tenné, amit mond, hanem már rég világgá futott volna...mert nem átlagos helyzetben vannak (mármint M. és S.), az meg azért valamit mégiscsak jelent szerintem, hogy még mindig kitartanak egymás mellett.

Egyszóval az utolsóelõtti hozzászólásoddal is teljesen egyetértek; nem is lenne normális kapcsolat, ha nem beszélgetnének soha. ;)

Viszont hogy jót is mondjak: igaz, én nem gondoltam volna/kevés esélyt láttam rá korábban, hogy beleteszik ezt a babatémát, meg úgy voltam vele, hogy megelégszem azzal, ha 'csak' sima MiSa happyt kapunk (mondjuk elhajózást ;)), a többit (családi boldogságot) meg majd hozzáképzelem; viszont az azért/az is megfordult a fejemben, hogy egy Michael-féle reakciót azért megnéznék egy ilyen hírre; ezt legalább látni fogjuk (bár az az érzésem, hogy még nem most :S). ;)

Még valami eszembe jutott:

*** Spoiler s4x21 *** (Nyugodtan olvasd, Neked már nem spoiler ;))

Lesz az a bizonyos ’választás’, és kíváncsi vagyok, hogy Michael akkor már tudni fogja-e a nagy hírt… hiszen Sara esetében akkor már 2 ember életérõl lesz szó, és nem szeretném, ha úgy jönne ki, hogy Michael-nek eggyel több oka legyen, hogy Sara-t 'válassza'. Úgy értem, abban persze biztosak lehetünk, hogy akár van gyerek, akár nincs, Neki nagyon fontos Sara, de nekem dramaturgiailag jobban feküdne, ha akkor még nem tudná, és így választaná Sara-t...

Na, most én is jól kibeszéltem magam. ;)
swyngi 2009 ápr. 28. - 17:15:42 Előzmény könnycseppek
(10109/12971)
WOW, itt tök jól néz ki sztem. Olyan attractive ezzel a szigorú/morcos ábrázattal:D
swyngi 2009 ápr. 28. - 17:12:28 Előzmény Alex27
(10108/12971)
Hát ki tudja, lehet volt strandon. Vagy Könnycseppek nyitva hagyta a nappali ablakot, és besütött a nap:DDD
swyngi 2009 ápr. 28. - 17:11:00 Előzmény sarahangel
(10107/12971)
:DDDD
Ezt nem tom megosztani, mert én sem tudom:) Csak úgy ránézésre olyan, de azért ebben közel sem vagyok olyan biztos, mint a Ray Banben:D
Amúgy lehet van egy ilyen rejtett rész az agyamban, ami raktározza ezeket, vagy ilyesmi:D mert nem tudatosan figyelem, csak vhogy rámragad.
swyngi 2009 ápr. 28. - 17:08:28 Előzmény sarahangel
(10106/12971)
...:::SPOILER s04e17:::...

Jaja, ezeket észrevettem, dehát azért ezek elég alap dolgok, vagy nem tom.
Na mindegy én nem akarok semmi rosszat írni, mert múlt héten (vagy mikor) már sugalltam, h nekem nem annyira jött be az a rész, de a MiSa szállal még mindig semmi bajom, azokat leszámítva, amikrõl már korábban beszéltünk.
Amúgy elkezdtem kinn olvasni a hozzászólásaitokat, aztán egyszercsak észrevettem, h olyanokat olvasok, amit nekem nagyon nem kéne, mert még nem láttam a szombati részt, de addigra már majdnem mindegy volt. Szóval majd mindjárt megnézem (ha lejön), de asszem kicsit ki fogok akadni. Vagyis az alapján amit véletlenül elolvastam elég valószínû..:S

Jah, a vezessenek felváltva dolgot miért furcsálltad? Nekem azzal nem volt bajom. Az tök normális sztem, ha egyikõjük elfárad, akkor a másik vezet. Mi is így szoktuk:D
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 23:18:24 Előzmény könnycseppek
(10105/12971)
Összeszerkesztettem (huhh, micsoda szó!;-D) végülis a videókat.
3 lett belõle, kb tízpercnyi anyag 'maradt le', de szerintem a lényeget sikerült meghagyni;-)

Itt vannak a videók:
'Date with Lu Yu' - 2009
http://prisonbreakfan.freeblog.hu/files/other_wm.html

Itt pedig nagyjából-egészébõl leírtam, mirõl van szó:-)
http://prisonbreakfan.freeblog.hu/archives/2009/04/26/Wentworth_beszelgetes/
offtopic
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 23:12:56
(10104/12971)
Nálam tényleg a szövegen (bár azok inkább csak jelek voltak:-)) volt a hangsúly és a képpel "csak" a kis mosolyt akartam hozzátenni:-)

Amúgy ez szerintem nagyon aranyos pillanat volt; nekem az volt az érzésem, hoy végülis elég komoly dolgot mondott egy szerelmes férfi, aki várja a választ és a reakciót, vagy csak kíváncsi arra, mi lesz az; és a mosollyal bíztatni próbálja a másikat és saját magát is...
Nehéz leírni igazán jól, ami csak egy hirtelen benyomás volt;-)
offtopic
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 23:08:13 Előzmény sarahangel
(10103/12971)
Hát igen...
Ez olyasmi, mint amirõl a másik topikban beszéltünk; arra talán már nem válaszoltam végül, de akkor itt most azt is megemlítem, mert nálam 'egykalap'...:-S

Ha olyanom van, akkor még bosszantani is tud az ilyen hozzáállás, mert én ezt, hogyismondjam... elég felületes, felszínes, sõt, elvakult hozzáállásnak tartom és éppen ezért nem tetszik. Persze mindenki úgy gondolkozik, ahogy akar, csak nekem ez azért is nagyon ellenszenves, mert szinte rákényszerít dolgokra, illetve elítél olyanokat, akik másképp gondolják.
Pl. attól, hogy tetszik a MiSa-szál, még nem fogok mindenképpen és feltétlenül örülni olyan megoldásnak, amelyik egyébként nem illik a történetbe, pontosabban miért kellene feltétlenül örülnöm, még akkor is, ha teljesen lehetetlen és értelmetlen az egész?!:-O Éppen azért, mert a MiSa-szál nem önállóan létezik, hanem a történet része, bár ez utóbbi 'eset' (most nem tettem ki a spoilert, úgyhogy nem részletezem, úgyis tudjuk, mirõl van szó:-) bár igazából :-S)) még önmagában sem állná meg a helyét.
Emiatt egyébként egyenlõre még nem is nagyon térek magamhoz... Az írok hogy' bírták ennyire "ellazázni" a dolgot?!:-O Éppen arról (volt) híres a sorozat, hogy milyen pontos és precíz, minden darabkának megvan a maga helye és szépen összeáll a kép. Jelen állás szerint ez -utálom kimondani, de elég- szappanoperás megoldásra sikeredett:-( Az egy dolog, hogy az évekkel már Michaelnél is bakiztak, de azt még betudtam annak, hogy az elsõ évad régen volt; de EZ évadon belüli! Pár hónap távlatában miért nem tudnak odafigyelni?:-O
És igen, ahogy látod, szerintem is éppen az ellenkezõ hatást érték el. Most pláne olyan érzésem van, mintha tényleg egy kis csontot dobnának a rajongóknak, csak éppen egy elég kidolgozatlan részen. Bár az is igaz, hogy az eddigiek alapján a többséget nem érdekli az egész és örül; vagyis a céljukat elérték az alkotók. Már ha volt nekik. Már ha ez volt nekik.
Bár lehet, hogy itt 'puffogok' és még kiderülhet bármi:-S...:-)

Visszatérve a rajongói hozzászólásokhoz...
Az 'úgy viselkednek, mint a testvérek, vagy szomszédok' pedig azért... hmmm... gyerekes, mert egyébként rájöhetnének arra, hogy egy szerelmes kapcsolat sem csak a szexrõl szól, sõt (bár napaság úgy tûnik, ez a tendencia és ez ...sajnos, bár azt én nem szerelemnek nevezném). És igenis vannak/lehetnek/kellenek olyan 'részek', amikor beszélgetnek, vitatkoznak, lazítanak, semmit sem csinálnak... ismerkednek.
Ráadásul, itt/ebben az esetben megint csak nem kellene elfelejteni, hogy végülis az életükért futnak.

Nos, ez megint hosszú lett és bele is mentem (és még tudnék is mondani, de inkább nem folytatom), viszont ez legalább kijött;-)
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 22:41:42 Előzmény Alex27
(10102/12971)
;-)
Bár kicsit túl mesterkélt, de ...érdekes;-)
Vajon ez mikor készült?:-O
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 22:40:51 Előzmény Alex27
(10101/12971)
Igen, azt hiszem, valamelyik magazinba...
Tényleg a válla! Én bevallom, nem néztem emg ennyire részletesen, mert az összhatás már nagyon bejön;-)
könnycseppek 2009 ápr. 26. - 22:39:26 Előzmény Alex27
(10100/12971)
Igen, azt hiszem értem, mire gondolsz és eszerint végülis egyrõl beszélünk: azért a lehetõségei is (sokkal) korlátozottabbak, mint korábban.
10/10
offtopic
sarahangel 2009 ápr. 26. - 20:20:54 10/10 Előzmény könnycseppek
(10099/12971)
Huh... most visszanéztem kicsit a hozzászólásokat, és vicces, mert persze akkor is láttam a képet, amit betettél, de valahogy csak a szövegre koncentráltam, illetve azt hittem, hogy "csak" annak van jelentõsége. :S
Ráadásul betettem külön is a képet, hogy na vajon mit akar takarni az a nézés. :D;)

Ez is ilyen stílszerû kép akar lenni? :O;)
Persze ha bizti lettem volna benne, hogy mit is jelent, mert ahogy írtam itt 2 hsz.-szel elõbb, elgondolkodtatott a jelenet... ;)
10/10
sarahangel 2009 ápr. 26. - 13:27:42 10/10
(10098/12971)
<- 4x04-ben volt hasonló mozdulata. ;)
10/10
sarahangel 2009 ápr. 26. - 13:26:44 10/10
(10097/12971)
*** Spoiler s4x18 ***

Én még azt nem értettem, hogy a rész elején, mikor M. arra célzott, hogy Õk is lehetnek majd egy család Sara-val, ez a nézés mit takart:

http://kepfeltoltes.hu/090426/bscap0036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lehet, hogy választ várt volna Sara-tól? Vagy csak elgondolkodott, hogy mi lenne, ha... Vagy észrevette, hogy valami 'baj' van?
10/10
sarahangel 2009 ápr. 26. - 12:50:36 10/10
(10096/12971)
Pontosan. :D Én is a rendes nyakkendõre szavazok. ;)

Igen, valószínû az ilyen képekben az alkotói szabadság is benne van. ;)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 ápr. 26. - 12:48:23 10/10
(10095/12971)
:D:D:D
Szerintem jó így az arány. ;)

Néha én is gondban szoktam lenni, hogy jól meg tudjam fogalmazni, amit gondolok... aztán olyankor 'nagy eszméket' futtatok. :D:D;)
10/10
Alex27 2009 ápr. 26. - 12:43:29 10/10
(10094/12971)
*lol* tééényleg! ezt nem is néztem XDD
10/10
Alex27 2009 ápr. 26. - 12:42:04 10/10
(10093/12971)
igen, a csok.nyakkendõ olyan pincéres :DD a rendes nyakkendõt én is jobban szeretem, attol olyan sármosak a pasik ;D
Nekem pont ez tetszik a képben,hogy tökre kiüti egymást a két szitu. Hiszen így tényleg nem megy senki sem bevásárolni (vagy csak nagyon riták és kivételes alkalommal).
Szerintem ez is volt a céljuk,hogy két ellentétes dolgot tegyenek egymás mellé ;) (de lehet,hogy nem)
10/10
Alex27 2009 ápr. 26. - 12:38:43 10/10
(10092/12971)
jaja, a 4 közül nekem is ez tetszik a legkevésbé.. de attól függetlenül jó, csak volt már jobb is