10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 21:02:44 10/10
(10151/12971)
*** Spoiler PB s4x19 ***

Ja, és a picsogáshoz még annyit, hogy múltkor láttam a promo képeket a részrõl, és itt pl. elgondolkodtam, hogy ez vajon egy olyan pillanat lehet, ahol Sara a mama miatt vigasztalja Mike-ot, vagy pedig itt tudja meg az örömhírt:

http://kepfeltoltes.hu/090416/f25e9c91460171971ac2de026725dfdf_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Aztán végülis egyik verzióm sem jött be (azt hiszem, ez az egyik oka, amiért nem zavarnak a spoilerek :D). ;) Ehhez a képhez még annyit, hogy megfigyeltem, hogy Sara milyen határozottan fogja Michael arcát, Michael viszont épphogycsak érinti Sara karjait, de ez végülis érthetõ, ami a helyzetet illeti (és persze ez a jelenet sem így volt bent a részben, Michael érintése nem is látszott :S). ;)

Ez meg a másik promo kép, ami szintén nem így volt a jelenetben, mert nem is látszódott, hogy Sara M. térdeit fogja (pedig úgy meg még jobb jelenet lett volna ;)):

http://kepfeltoltes.hu/090502/bb1e47254f2ab7d8fce79bf0276d8ebe_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 02. - 21:02:36 Előzmény sarahangel
(10150/12971)
Jahhh, gondoltam, hogy meglepõdsz majd;-DDD
Kezd hosszú lenni a lista, hogy mit kell megkérdezni Tõle;-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 20:56:26 10/10
(10149/12971)
*** Spoiler PB s4x19 ***

Úgy látszik, nem hiába hiányoltuk a gyengédséget Michael és Sara között, mert a rész eleji csókon kívül is volt picsogás (úgyhogy ki is használtam az alkalmat, és mentegettem a képkockákat :D;):

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0044_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0045_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez a hátpuszi különösen tetszett (és már nem elõször 'csinálja' Sara, úgy látszik, Neki ez az egyik védjegye ;)):

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0047_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A másik meg a fejrepuszi, ami a kedvencem lett (ez meg a 4x03-ra emlékeztetett ;)):

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0050_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

... és még simizés is volt hozzá ;):

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0051_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Meg ez is aranyos volt:

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0054_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/090502/bscap0055_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Amúgy elgondolkodtam azon, hogy Sara mikor fogja megmondani a terhességet. Mert pl. szerintem az érthetõ, hogy addig nem szólt, amíg nem volt biztos a dolog, fõleg, mivel Mike-nak másra kell most koncentrálnia és lehet, hogy ez csak elvonná a figyelmét. Meg az is igaz, hogy egy ilyen fontos pillanatot ha csak úgy 'bemond' az ember, akkor az elég unromantikus/illúzióromboló lehet. Viszont az is eszembe jutott, mikor a 4x05-ben õszintén elmondta Mike-nak, hogy egy bárban volt, és azt is mondta, hogy soha nem fog hazudni. Bár a hallgatás/elhallgatás nem feltétlenül hazugság, de azért az sem jó, ha túl sokáig titkolja, végülis ez is hozzátartozik a bizalomhoz. ;)

Szóval arra tudok gondolni, hogy vár a megfelelõ pillanatra, és nem akarja 'megzavarni' Michaelt, amíg még 'akciózik', meg ugye a mamás dolog is eléggé lesújtotta. :S Más kérdés, hogy ez vajon hogyan érintené, mert abban biztos vagyok, hogy meghatódna, de azt már nem tudom, hogy energiát adna Neki a küzdelemhez, vagy inkább elvonná a figyelmét. :S

... és általában szokott lenni elképzelésem arra, hogy én mit tennék egy adott helyzetben, de itt (mármint Sara helyében) most úgy érzem, hogy nincs. ;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 13:40:39 10/10
(10148/12971)
Lilában gondolkodnál? Kiismerhetetlen vagy nagyon. :D:D;)
Kíváncsi vagyok, Õ vajon szereti-e a lilát (bár az inkább nõi szín szerintem, de lehet, hogy a leendõ barátnõjét szívesen látná talpig lilába öltözve). :D:D;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 13:33:35 10/10
(10147/12971)
*** SPOILER PBs4x19 ***

Lehet, hogy nem jól fejeztem ki magam; úgy értem, hogy a csók után felvette megint a 'pókerarcot'; csók közben teljesen okés volt szerintem is. :) Persze az is igaz, hogy csak egyszer vagy kétszer néztem le, úgyhogy még várat magára a 'részletes' megtekintés. *lol* ;)

Én sem úgy gondoltam, hogy Sara-ra lenne mérges, csak hogy a Cég elleni hajsza miatt nem tudja úgy kimutatni az érzéseit, mint régen... az elhúzódást meg szerintem már 'elfelejtette', vagy lehet, hogy nem is 'rossz pontként' tekintett rá (énrám mondjuk biztos hatással lenne az ilyesmi; még azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy az egy ösztönös impulzus volt Sara-tól, de ha igen, akkor tulajdonképpen még rosszabb, mert azért az alap, hogy akit szeret az ember, attól nem tart és megbízik benne... :S)

Melyik az a spoiler? Engem érdekel (már ha persze visszajössz még addig). ;)

Linc-Michael viszony: én igaziból nem értem ám, hogy Michael miért olyan mérges a tesójára; mondom ezt annak ellenére, hogy persze nekem is sokkal inkább Michael-höz fûzõdik 'viszonyom' (:D). Szóval addig oké, hogy a Cégben nem lehet megbízni és tönkre kell õket tenni; viszont azt is tudhatja M., hogy az alkukötés éppen az Õ érdeke (sõt, élete!) miatt történt Linc részérõl. Persze csinálhatná azt is Linc, hogy nem tartja be az alkut, mondván vagy gondolván, hogy fordított esetben Õk sem tartanák be... ugyanakkor az is eszembe jutott, hogy a Cég végülis - ha nyilván nem is önzetlenül, de - mégicsak megmentette Michael életét, és én egy ilyen esetben hálás lennék nagyon még akkor is, ha tudom, hogy miért tették. Merthogy nagyon nem mindegy, hogy él-e vagy hal-e, és lehet, hogy ilyenkor úgy érzi az ember, hogy 'tartozik'. ;)

... aztán az is lehet persze, hogy Linc teljesen más okból teszi, amit tesz (pl. bízni akar nagyon az anyukában). ;)

Visszatérve Michael-re: úgy látom, hogy most elég elszánt, már szinte megszállott lett, és ez nekem igaziból annyira nem tetszik. :S Nem baj az, ha harcol, csak ne forduljon ki önmagából, mert annak nagyon nem örülnék. :S

Jó étvágyat! :-)
Nem baj az átkötés, sõt, tudod, hogy érdekel a véleményed (mindegy, milyen témában). ;))
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 02. - 13:07:04
(10146/12971)
'kiscseppes emblémájú boríték'
hát az tényleg 'nagykaland' lenne, ha meglátnánk;-D
Amúgy valami lilában gondolkoznék, az tuti;-D
könnycseppek 2009 máj. 02. - 13:04:46
(10145/12971)
***SPOILER*** PB4x19

Mármint Michael volt hûvös a csók(puszi)nál?:-O Szerintem éppen hogy nem volt az, sõt, az apróság nekem azt mutatja, hogy nagyon is mélyrõl jött.
:-)

Az igaz, hogy az elhúzódás nekem nagyon a bögyömben van (:-S;-)), és lehet, hogy csak belemagyarázás:-)
Viszont a Cég elleni hajsza miatt nem hinném, hogy mérges/dühös Sara-ra.

Megint belefutottam valami spoilerbe, ami lehet, hogy csak találgatás, de ... namindegy, arról majd késõbb mondok véleményt, ha tényleg igaz.
Szóval azon is eltöprengtem, hogy itt ez a két makacs tesó és a gonosz Cég és igazából nem nagyon értem, hogy vajon Linc miért bízik a Cégben és miért nem ért egyet abban Michael-lel, hogy tönkre kell tenni õket?!:-O (azon kívül, hogy ez adja most az egyik fõ konfliktust a sorozatban).
Merthogy az eddigiek alapján (és nem a Michael-karakterhez fûzõdõ 'viszonyom' (:-DDD) miatt) számomra egyértelmû, hogy a Cégben egyáltalán nem lehet megbízni, velük alkut kötni olyan kb., mint a lottó: a nullához közelít az esélye annak, hogy bejön.
Nahhh, majd, ha megnéztem ezt a részt, talán már többet tudok. Vagy nem... :-S:-)

Mindenesetre megyek enni egy-két falatot;-)
(Bocsi, az átkötést:-D)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:51:25 10/10
(10144/12971)
:D;)

Én is figyeltem a ruhatárát, de hát végülis agglegény (már ha jól tudjuk :D), nincs, aki vasaljon rá meg öltözködési tanácsokat adjon, pedig biztos lenne rá jelentkezõ. :D:D;)

Látod, tényleg esedékes már az a levél; pedig milyen érdekes lett volna, ha a kezében kiscseppes emblémájú borítékot tart. *lol*
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:44:25 10/10
(10143/12971)
*** SPOILER PBs4x19 eleje ***

Pontosan, én is ugyanezekre gondoltam! Pl. az is eszembe jutott, hogy Michael már milyen régen kezdeményezett valamilyen 'igazi' érintést (ami mondjuk nem "csak" egy felsegítés a kamionba ;)), szerintem utoljára a 12. rész végén volt az ölelés. Szerintem is utoljára a mûtétes rész volt kellõen picsogós, de az is igaz, hogy ott, abban a helyzetben szinte 'kötelezõ' volt. De legalább abban nem kellett csalódni szerencsére. :))

Amúgy szerintem Michael-nek már nincs eszében az az elhúzódás, nekem legalábbis így jött le, de ki tudja... lehet, hogy ez az oka annak, hogy most olyan, amilyen? Mert pl. ennél a csókjelenetnél ugyan visszacsókolta Sara-t, de mégis az az érzésem támadt, hogy már megint/még mindig egy kicsit hûvös... de ennek inkább az lehet az oka szerintem, hogy mostanában leginkább a 'bosszúvágy' élteti, vagy inkább igazságérzetnek mondjam? Amivel persze nincs is baj, csak szerintem már túlzásba viszi, és olyan, mintha emiatt háttérbe szorítaná a magánéletét.

Viszont tényleg ott van az az 'apróság' is ennél a csóknál, amit mondasz, az tetszik. :)

Visszatérve az elhúzódásra... én ott eléggé sajnáltam M.-t, mert szegény elég szomorú arcot vágott rá, amellett meg nem is volt mérges S.-ra, szerintem valahol megértette, csak hát bántotta Õt a dolog... :S Viszont az is érdekes, hogy késõbb meg az olyan dolgok miatt lett kicsit 'távolságtartó', amihez végülis S.-nak semmi köze nincs, nevezetesen a Cég meg Scylla elleni küzdelem... na, kíváncsi vagyok a mai részre nagyon, hátha lesz egy kis picsogás. *reménykedik*
*lol* ;.-)
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:41:32 Előzmény timcyykee
(10142/12971)
Írtam privit:-)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:39:20
(10141/12971)
Naja, azért az már talán tényleg 'túl', pedig milyen jó kis göndör haja van! A fele göndörséget igazán átadhatná nekem...;-D

A ruhatárán pedig már annyira mosolygok (kínomban:-D): ahhoz képest, hogy ruhákat reklámoz... Ejnye!:-D
Ha elõbb tudom... most éppen a postáról jött, ha minden igaz, szóval megírhattam volna neki 'iziben és akkor már olvashatná;-):-D
Ha már más nem mondja neki, vagy másra nem hallgat, hátha 'egy messzirõl jött embernek' elhiszi;-D
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:29:46
(10140/12971)
Óigen...:-)

***SPOILER*** PBs4

Merthogy ugyan beszéltünk arról, hogy nem csak állandóan nyalifalimegilyenek kellenek, de az is igaz, hogy az utóbbi részekben nem is igen volt közelebbi/gyengéd megmozdulásuk:-( tkp a las vegasi buli óta.
Egyedül a mûtétnél voltak iylen értelemben jó jeleneteik, de azóta sem. A kamionban is hiányzott az érintés; nekem az elõzõ részben is hiányzott a szavak mellõl valami 'közelebbi' (pl. el tudtam volna úgy is képzelni az elejét, hogy Michel átöleli Sarat hátulról és úgy mondja neki, hogy 'nekünk is lehet majd ilyen'... de mire mozdut volna, Sara már seholsem volt...).

Azon kicsit elmélkedtem, hogy végülis Michael volt, aki persze nem erõszakosan, de elég határozottan kezdeményezett az elején és most mintha Õ is tartaná kicsit a távolságot (persze, ha elhúzódnának tõlem, én is visszahúzódnék -tudom, az a mûtét elõt volt, de mégis...)

***SPOILER*** PB4x19eleje
Igen, ez inkább csak 'pápuszi';-), de azt annyira bírom, ahogy Michel/Went;-)/ becsukja a szemeit és még akkor sem nyitja ki rögtön, amikor már abbahagyták.
Apróság...;-)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:20:51 10/10
(10139/12971)
Halihó! Igen, még itt vagyok, én is örülök, hogy sikerült idõzíteni. ;)

... és ismét sikerült stílszerû képet találnod! :D;)
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:19:42 10/10
(10138/12971)
Én is bírom (persze ez sem újdonság ;)).
Remélem, olyan 'underworldösre' azért nem növeszti meg újra. :D;)
offtopic
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:19:22
(10137/12971)
Halihó!
Még itt vagy?;-) Akkor megint idõzítettünk, így ebéd elõtt:-)
10/10
offtopic
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:18:13 10/10
(10136/12971)
Tényleg, inkább az lehet. Köszi. ;)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:18:09
(10135/12971)
Én nagyon bírom, hogy hosszabb a haja··(bár ez nem újdonság;-)) :-)
...azért kíváncsi vagyok meddig/milyen hosszúra növeszti;-D
10/10
sarahangel 2009 máj. 02. - 12:16:53 10/10
(10134/12971)
;-)

Jaja, nem rossz kép, bírom, ahogy néz hatalmas szemekkel. :))
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:14:32
(10133/12971)
Szerintem ez még inkább a 3. évad vége, amikor Whistler megszökik elõlük a kocsival és késõbb már gyalog/futva üldözik (Michael fut utána, Linc pedig a saroknál elkapja):-)
könnycseppek 2009 máj. 02. - 12:12:56
(10132/12971)
...ez pedig a másik kedvencem :-)
(legalábbis ebbõl a kupacból;-))