Téma: X-Faktor

mushi 2014 nov. 15. - 21:49:46
(245/385)
ez a honeybees vagy kik tipikus példája annak, hogy mennyit jelent, ha valakinek híres szülõje van. a csajnak 0 hangja van, erõtlen, a magas hangokkal már problémája van. szerintem szörnyû
ToklászMongol 2014 nov. 15. - 21:27:24
(244/385)
Hát ez valami pusztító!
Méretes foshalom!
olahmiki1959 2014 nov. 15. - 21:07:42
(243/385)
Én alapjában véve bírom a Tha Sudras-t - az extravaganciájukkal együtt, mert egyébként jó zenészek, - de Cserháti Zsuzsa számát olyan szarul adták elõ, hogy én szégyelltem el magam helyettük.
Katasztrófa volt - a zsûri GYÁVA, nyálas ömlengésétõl meg kijön a belem, annyira nem merik megmondani senkinek az õszinte véleményüket, - ahogy Borbély Ricsinek sem mondák meg, hogy Katona Klári számát VÉGIG felülintonálva énekelte, tehát hamis volt - az elõadás átéltségétõl függetlenül, ami szép lett volna, meg jó, csak a hang tisztaságától én nem tudok eltekinteni.:D
A kiscsaj - Tóth Andi - jó volt.
filoszemitabélus 2014 nov. 10. - 13:24:23
(242/385)
Nekem is a gyengém ez az aranyos kislány. Tényleg minden megvan benne a színpadi szerepléshez. Tóth gabit rászabadítani pedig valóban a legrosszabb dolog, ami történhet vele. Ebben a lányban sokkal több van, mint, hogy tud énekelni. Tehetséges vizuális téren is, nem kell majd okvetlenül az éneklésbõl megélnie. Remélem nem lesz rossz vége a körülötte lévõ felhajtásnak. Nagyon megzavarhatja ez egy 15 éves kislány fejét.

Tóth Gabi különben is egy katasztrófa: mérhetetlenül idegesítõ a hadonászása és a sok hülyeség, amit képes összehordani. Jó énekes, de egy meglehetõsen primitív személyiség, aki egyáltalán nem veszi észre magát, nem tud disztingválni. Alföldi mindig is idegesített a nyefegésével, de ehhez a perszónához képest egy üdítõ jelenség.
Semprini 2014 nov. 10. - 11:34:23
(241/385)
Nem igazán értem, hogy mirõl is vitatkozunk. Én is Andit tartom a mezõny legjobbjának, amint azt le is írtam. Igazi színpadra termett alkat, jó hanggal, erõs kisugárzással. Hogy civilben milyen, azt nem tudom, mivel nem ismerem, lehet, hogy akkor nem úgy sminkeli magát, mintha 25-30 éves lenne, de a mûsorban ezidáig láthatóan erre a vonalra mentek rá. A 2. élõshowban teljesen indokolt volt, hogy a zsûri túl "felnõtteskedõnek" titulálta, amiben természetesen igen nagy része volt a sminknek és a ruhának, amibe lehet, hogy nem nagyon van beleszólása, de nekem inkább úgy tûnt, mintha nagyonis élvezné a dolgot õ maga is. Persze, nyilván lépést kell tartani a felnõtt versenyzõkkel, ami sikerült is, eddig még párbajoznia sem kellett, ami örvendetes, a számokat pedig szerintem is remekül adta elõ. Komoly esélye van a gyõzelemre, sõt én is neki drukkolok, csak kicsi féltem ettõl a túl korán jött nagy sikertõl és a showbiznisz árnyoldalaitól, mert azok bizony vannak, gondolom, ezt te sem vitatod. Nem szeretném, ha Tóth Gabihoz hasonló "celebet" kreálnának belõle.
papzo 2014 nov. 10. - 08:26:16
(240/385)
Mert ki az apja?
elizabeth 2014 nov. 10. - 02:56:17
(239/385)
Hát ki,:apukája!
elizabeth 2014 nov. 10. - 02:50:38
(238/385)
Hát ki,:apukája!
zgabor121 2014 nov. 10. - 02:12:31
(237/385)
Három versenyzõ közt fog eldõlni:
Tóth Andi, Nagy Ricsi, A. Jonathán.
De Tha S. is eljuthat idáig meglepetésként.
Semprini 2014 nov. 09. - 11:11:46
(236/385)
Végre bejött, aminek drukkoltam, és hímnemû párbaj volt, na persze a bájgúnár ment tovább "Ricsi bá"-val szemben, ez várható volt, de legalább így már Alföldi is vesztett versenyzõt, aki nagy elõnnyel indult, hiszen a vigaszágas Benji is az õ mentoráltja, és még mindig van 3 versenyzõje, míg a többi mentornak már csak 2-2.
A mai "bulizós" este alaphangulatát megadta Tóth Andi, aki megint nagyon odatette magát, pedig egyáltalán nem szeretem azt a számot, amit énekelt, de így is õ volt a legjobb, utána ezt a szintet már nem hozta senki. Úgy is fogalmazhatnék, hogy van Tóth Andi, utána egy nagy ûr, majd az összes többi. A kis koravén tinilány valósággal robbantott, olyan kisugárzása van, amilyenrõl a többiek legfeljebb álmodhatnak, és 15 évesen úgy énekel (és úgy is néz ki), mintha legalább tízzel több lenne. Persze, azt mondja, hogy nem akar "felnõttes" lenni. (Vajon milyen lenne, ha még akarná is?!) Ezzel együtt ha valakinek meg kell nyerni, akkor nyerje meg õ, tényleg igazi sztáralkat, és a mezõny legjobbja, csak szerintem nagyon korai még neki ez a show-biznisz. (Emlékszem egy Arustei Andi nevû, hasonló korú lányra, aki több tehetségkutatón is indult, de az élõshow-ba végül sosem került be, pedig legalább olyan tehetséges volt, mint Tóth Andi, sõt talán még jobb hangja is volt, de pont ezért féltettem, nehogy bedarálja a szórakoztatóipar.) Persze voltak, akik szintén korán kezdték és vitték valamire...
Jakab-Péter Izabella is kimondottan jó volt ma, Horányi Juli viszont most tetszett talán legkevésbé, bár még így is messze jobb volt, mint a fiúk és a zenekarok. A most kiesett Szabó Richárd volt a fiúk közül a legrokonszenvesebb, de tény ami tény, nem színpadra termett, ez sajnos tagadhatatlan. A nyálas bájgúnárokat viszont alapból nem bírom, nem tehetek róla, persze nem is én vagyok a "célközönség"... A Tha Shudras pedig egyre unalmasabb ezekkel a lehetetlen maszkokkal, túl azon, hogy futószalagon szállítják a rosszabbnál rosszabb feldolgozásokat. A Spoon-nak is nagyon érik már a párbaj, persze a tinilányok nyilván még bent tartják õket egy ideig... Benji még nagyon éretlen, de azért hallgatható volt, Nagy Ricsi Gangnam Stye-ja viszont abszolút nem tetszett. A két legirritálóbb versenyzõ számomra Borbély Richárd és Andelic Jonathán, õket nagyon szeretném már párbajozni látni, akár egymással, akár Nagy Ricsivel..
ponca 2014 nov. 09. - 06:07:18
(235/385)
Mi már nem nézzük csak azt a részt, amikor az összes versenyzõ dalából megy le egy-egy kis rész.
Ebbõl a mûsorból ennyi is elég. Sõt! Lassan ez is sok.
A kiesett Richárd az elsõ válogató óta egyre gyengébb, nem is értem hogyan juthatott el idáig. Ráadásul a külsõrõl nem tehet, de valljuk be egy átlagos hang ma már nem elég a színpadon maradáshoz, valami több kell és ebbe a külsõ is bele tartozik, no és a viselkedés. Ez a manus szegény eléggé elvarázsolt volt, olyan gyerekes, mint aki 10 évesen megállt a szellemi fejlõdésben.

Borbély Richárd nagyságrendekkel jobban énekel, de változatlanul modoros, valahogy (számomra) nem szerethetõ.

Benji is kieshetne, talán 2-5 év múlva jó lehet sok gyakorlással tanulással, de most nagyon görcsös és unalmas.

Horányi Juli van hangja, de valahogy irritáló a személye, nem tudom megmagyarázni miért, de nagyon ellenszenves.
Jonatán nem is értem mit keres itt. Egy templomi kórusban talán elmegy, de ebben a mûsorban.....már be sem kellett volna az élõ mûsorba kerülni neki.
Izabella és a 3. Richárd 12 egy tucat, nagy ûr nem marad utánuk, ha hazamennek.
Tóth Andi, talán még õ az aki hozza a szintet általában. Helyes, van hangja, fiatal, jó a mozgása, színpadra termett.

A festett arcú csapat sminkje, jelmeze poénnak egyszer jó volt. Ideje lenne megmutatni az arcukat és levenni a bohócjelmezt.
A másik fiú csapat is 12 egy tucat.

Istenes Bence kifejezetten sok. Ma is és úgy általában mindég. Ritka ellenszenves fazon! Nem tudom ki karolta fel és ki nyomja, de nem kellene.
olahmiki1959 2014 nov. 09. - 00:32:18
(234/385)
Örülök. hogy ma "Ricsi bácsi" esett ki, a legelsõ, bemutatkozó dala elõidézte eufóriát többet nem tudta megismételni, minden késõbbi dala tele volt bizonytalanul intonált, hamis hangokkal, amiket nem tudott elfedni az érzelmekkel, meg a zsûri által állandóan ajnározott elõadásmóddal.
Benne nagyjából ennyi volt, Borbély Richárd nagyságrendekkel jobban énekelt, mind az este, mind a párbajdal folyamán.
Szikora Robi pedig teljesen hülyét csinált magából szakmailag, amikor döntenie kellett a két kiesés szélén álló versenyzõ között, és õ Ricsi bácsit választotta.
Te jó ég!...:)
Szerintem lassan Benji is kieshetne, helyes srác, és kellemes hangszíne van, de abszolút érdektelen minden elõadása, nincs igazi egyénisége, mozogni a színpadon nem tud, ilyen szintû, "tizenkettõ egy tucat" énekesekkel Dunát lehet rekeszteni.

Horányi Juli - ma már nyugodtan mondhatjuk - hozta a kötelezõt, elképesztõ profi módon énekelt, és a hosszú lábai is kifejezetten jól mutattak ebben a ruhában, a lány minden szempontból színpadra termett.:D

A mai este koncepciója egyébként az volt, hogy - úgymond - "mindenki által ismert, táncos, bulis dalokat fognak elõadni az énekesek."... Hááát, végignézve a mûsort, nem vagyok biztos benne, hogy ez sikerült...:)

Istenes Bence - legalábbis a számomra - ma már kifejezetten sok volt.
Ez a vásári kikiáltókra emlékeztetõ harsányság, az üvöltés, a túlmozgásosság, a túlpörgés, a Sebestyén Balázstól ellesett gesztusok, a közönségesség határát súroló, itt-ott át is lépõ, erõltetett poénok tömkelege nekem nem jön be, és akkor még nagyon finom voltam.
És a legborzasztóbb jelenség, hogy Bence láthatóan kezdi elhinni magáról, hogy már õ is "valaki", egyre magabiztosabb, egyre nagyképûbb, egyre irritálóbb.

Az elõdje, az idõnként szintén üvöltõ Ördög Nóra - minden hibájával együtt - sokkal kellemesebb jelenség volt, nagyon kulturáltan, tisztán artikulálva beszélt, és nem ment le egy bizonyos intellektuális szint alá.
Itt is bebizonyosodik az az elcsépelt közhely, hogy az újnál jobb volt a régi...:)
1/10
manao 2014 nov. 08. - 23:13:57 1/10
(233/385)
Nagyon uncsi már ez az iparággá gyúrt sok kib. tehetségkutató mûsor.
Ropovand 2014 nov. 08. - 23:01:20 Előzmény King Diamond
(232/385)
Én id kedveltem Norbit.
Semprini 2014 nov. 08. - 22:51:21
(231/385)
Valóban unalmas, kiábrándító és egyben mélységesen hiteltelen, hogy a zsûri agyba-fõbe dicsér minden egyes produkciót, teljesen függetlenül annak színvonalától. Kb. olyan ez, mint ha egy tízes skálán pontozva kizárólag a kilences és tízes osztályzatot használnák, lejjebb akkor se mennének ha pisztolyt nyomnának a fejükhöz.
A mai adásban kiemelkedett Tóth Andi (pedig nagyon utálom azt a számot amit énekelt!), valamint meglepõen jó volt Jakab-Péter Izabella. A fiúk együttvéve se érdemelnek egy mondatot se, a két zenekar pedig siralmas volt.
Miután legutóbb a 3 legjobb közül párbajoztak ketten, kicsit félek, hogy ma is ki fog esni valaki a legjobbak közül. Hogy ez ne így legyen, hímnemûeknek kéne párbajozni, tökmindegy, hogy szóló vagy zenekar.
-csengõzoli-- 2014 nov. 08. - 22:40:50
(230/385)
Az idei sorozatot nem követem,konkrétan egyetlen párbajt láttam.
Az elõbb a tévének háttal ülve hallgattam ,de ki is kapcsoltam.
MIntha megállt volna az idõ.
Ugyan azok a szövegek,amik évekkel ezelõtt mentek...
Hú,denagy x faktor van benned,hú,elmegyek a koncertedre, hú megszólalni sem tudok...
Borzalmasan unalmas.
Semprini 2014 nov. 08. - 20:53:34
(229/385)
Tóth Andi nagyon megadta a kezdõ lökést, innen alighanem már nem is nagyon lesz felfelé. Azért az a mostani mezõnyt is minõsíti negatíve, hogy a legtehetségesebb versenyzõ - és egyszersmind a legdögösebb "nõ" a TOP'10-ben egy 15 éves kiscsaj. De mit csináljunk, ha így van.
szirgabor 2014 nov. 08. - 20:37:11
(228/385)
Ez az istenes bence akkora egy primitív, sötét, bunkó barom, hogy azzal csak harsányi levente vetekedhet. Ez az igazi harc az RTLklub és a királyi párt TV között!
ww95 2014 nov. 08. - 18:50:16
(227/385)
x f*ck-tor! hahaha!! nagggyon jóóó!
King Diamond 2014 nov. 05. - 22:07:42 Előzmény stenimore
(226/385)
Szia!
Szerintem meg nem biztos, hogy nagyot tévedek, mert vagy unalmasnak találják a 'szavazó nézõk' a párbajra küldött versenyzõket, vagy nem szimpatikusnak, vagy esetleg még rosszabb. Nem lehet mindenki mindenki számára szimpatikus. Én annak ellenére nézem/néztem az X-faktorokat, hogy különösebben nem szeretem a benne elhangzó zenék/stílusok 95%-át, mert a rock- és metal mûfaj nem nagyon van jelen ezekben a mûsorokban itthon (sajnos). Például azért nézem, mert néha van/volt egy-két (számomra is) szórakoztató és tehetséges versenyzõ. Ilyen volt például az elsõ évadban Király L. Norbert, akit tudom, hogy rengetegen ócsárolnak meg lehordanak a sárga földig, de amellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy õ csinálta a legnagyobb bulikat, showt a számaival, és a dalválasztások sem voltak rosszak. Nyilván megnyerni egy ilyen versenyt nem nyerhet egy ilyen 'kaliberû' versenyzõ, de engem nagyon jól elszórakoztatott, sokkal inkább, mint mondjuk abból az évadból a savanyú képû Vastag Tamás gyerek, vagy éppen Shodeinde Dorka (de majdnem az egész akkori mezõnyt felsorolhatnám). Vastag Csaba pedig azért nyerte azt meg, mert õ volt a legeladhatóbb abból a szériából, a leginkább 'popsztár' alkat. Hiába volt jó Takács Nikolas, Wolf Kati vagy Janicsák Veca is, a gyõztes jobban beleillett a 'popsztár' alkatába, még ha az elõbb említettek közül valamelyik jobb is volt, mint õ.
A mostani szériában pedig továbbra is úgy gondolom, hogy attól függetlenül, hogy Horányi Julinak nagyon szép, jó hangja van, egy idõ után unalmassá válnak a hasonló számok, amiket énekel. Értem én, hogy ezek állnak neki a legjobban, de azért egy-egy adásban kockáztathatna és kiléphetne a komfortzónájából. Bár igazából mondjuk neki egyáltalán nem tudnék elképzelni például egy Doro/Warlock dalt mert maga a stílus egyáltalán nem illik hozzá, de egy próbának azért megnézném (aztán lehet, hogy ki is esne vele szépen abban az adásban, de legalább megpróbált egy másik stílust). Ugyanez van Tóth Andinál is, neki a jó kis pörgõs rock számokat kell adni, nem elmenni az érzelgõs melódiák felé, mert azok kevésbé állnak neki jól (annak ellenére, hogy a múltkori The Show Must Go On klasszikust is parádésan adta elõ). Aztán lehet, hogy a közönségnek ez sem jön be, és õt is hazaküldi, majd meglátjuk.
Azt, amit a múlt heti adásban mondott a mûsorvezetõ, hogy az egyik csapatra nagyon sok szavazat érkezik egy szavazótól, nagyon remélem, hogy nem a Spoonra értette, mert tõlük kiütéseket kapok. Akkor már inkább a Shudras legyen bent tovább, de velük kapcsolatban meg nem tudom megítélni, hogy mennyire lehetnek õk szimpatikusak a közönségnek. Számomra még a szórakoztató kategóriába tartoznak, azért jobbak, mint a tavalyi botrányos Fat Phoenix volt. Csak vehetnék kicsit rockosabbra, metalosabbra is a figurát, de ez szerintem nem fog megtörténni.