Téma: Zorro

10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:59:14 10/10
(39264/40264)
Zorro képek - 2009. február 20.
Magyar 120. rész; spanyol 110. rész
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:56:21 10/10
(39263/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:55:27 10/10
(39262/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:53:52 10/10
(39261/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:52:05 10/10
(39260/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:50:33 10/10
(39259/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:48:00 10/10
(39258/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:45:39 10/10
(39257/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:44:04 10/10
(39256/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:42:58 10/10
(39255/40264)
10/10
Belle 2009 febr. 20. - 22:34:41 10/10
(39254/40264)
Zorro tartalom képekkel - 2009. február 20.

Olmos készül Mariángel keresésére, és Diego elmond mindent Alejandro-nak Zorro-ról.
-----------------------------------------------------------------------------------------

Alejandro megkérdezi Diego-tól, hogy vajon van-e magyarázta. Diego idegesen mosolyog, majd megjegyzi, hogy nincs idõ magyarázkodni. A kannibálok újra felbukkannak, és Diego elnézést kér. A fiatal férfi könnyen legyõzi a kannibálok, miközben Alejandro csodálva figyeli.

Olmos ordít, miközben Gerardo a sebeit gyógyítja. Gerardo megjegyzi, hogy szerencséje van Olmos-nak, hogy lekéste a hajóját. Olmos kijelenti, hogy õ még a halálnál is erõsebb. Gerardo azt ajánlja Olmos-nak, hogy nézesse meg magát egy orvossal. Olmos viszont ragaszkodik ahhoz, hogy meg kell találnia Mariángel-t. Gerardo ismer néhány kalózt, akit fel tudnak bérelni. Olmos beleegyezik, és odaad a férfinak egy kulcsot, ami ahhoz a helyiséghez való, ahova a pénzét elrejtette. A púpos férfi kijelenti, hogy egy feltétele van – hogy senki nem nyúlhat Mariángel-hez.

Gerardo toborozza a kalózokat Olmos számára. Elmondja nekik, hogy jól meg lesznek fizetve, és elõlegként ad számukra pénzt. Mindössze, amit Olmos akar, egy vörös hajú nõ.

Diego elmondja az apjának, hogy Montero meghalt. Harcoltak, és Montero beleesett egy piranjakkal teli folyóba. Diego hallotta Mariángel-t ordítani, de csak a ruhája egy darabját találta meg. Diego feltételezi, hogy a kannibálok elkapták õt. Esmeralda megjegyzi, hogy Mariángel nem volt egy jó ember, de soha nem kívánt volna neki ilyen szörnyû halált.

Javier megkérdezi Laisha-tól, hogy mik a tervei. A nõnek nincs ötlete, de reméli, hogy talál egy helyet, ahová tartozhat. Újra elidõzik a férje halálának körülményeinél, és hogy milyen sok ember meghalt Sara Kalí-ért. Javier nézi, ahogy Laisha elmegy a holmijaival.

Diego idegesen fogja a maszkját, közben Esmeralda és Bernardo elnézést kérnek, és magukra hagyják õket. Alejandro tudni akarja, hogy miért õ az utolsó, aki ezt megtudja. Diego elmagyarázza, hogy ez a fogadalmának része volt, hogy megvédhesse a családját. Alejandro elárulva érzi magát. Emlékszik arra, hogyan gyakorolta vele a vívást a párbajra Montero-val, és most nevetségesnek érzi magát. A férfi úgy gondolta, hogy ismeri a fiát, de most rájött, hogy nem ismeri egyáltalán. Diego bocsánatot kér, kitartva a véleménye mellett, miszerint nem volt más választása. Alejandro újra kifejezi azt, hogy elárultnak érzi magát, de azt akarja, hogy Diego tudja, hogy büszke rá, még akkor is, ha nem lenne Zorro.

Sara Kalí és a cigányok ellátogatnak a de la Vega birtokra, így Sara Kalí láthatja az unokáját. Almudena bocsánatot kér mindenért, amit a testvére tett Sara Kalí-val. Sara Kalí emlékezteti õt arra, hogy õ az a személy, aki felnevelte Esmeralda-t. Almudena olyan Esmeralda számára, mint egy anya, és nem kell rosszul éreznie magát amiatt, ami történt. Hozzák a kis Alejandro-t, és Sara Kalí a karjában tarthatja az unokáját.

Olmos idegeskedik amiatt, hogy mikor érkeznek meg a kalózok. Gerardo elmagyarázza, hogy óvatosak, és beszélni akarnak vele. Gerardo bevallja, hogy a városiak azt mondják, hogy Montero és Mariángel a folyóba zuhantak és meghaltak. Olmos érzi, hogy Mariángel túlélte.

María Pía csatlakozik Fernando-hoz a mezõn. A nõ messzire szeretne menni, és új életet kezdeni. Fernando azt feleli erre, hogy meg kell találnia Mariángel-t. Elküldte az embereit, hogy keressék meg õt. Egyszer, amikor tud, döntést fog hozni. A férfi emlékezteti María Pía-t, hogy mindent el fog veszíteni, ha vele tart. A nõ viszont kijelenti, hogy jó döntést hozott, hogy boldog legyen azzal a férfival, akit szeret.

Esmeralda-t Almudena és Sara Kalí köszönti újra otthon. Alejandro bejelenti, hogy Jacobo herceget letartóztatták, és Montero-t is eltávolították. A város többé nem fog igazságtalanság miatt szenvedni. Dolores Mariángel felõl érdeklõdik; Esmeralda elmondja, hogy Zorro azt mondta nekik, hogy hallott egy pisztolylövést az erdõben, de nem látta semmi jelét a nõnek.

Gerardo elhozza Agapito, hogy kezelje Olmos-t. Az orvost megdöbbenti a férfi állapota, és megjegyzi, hogy csoda, hogy életben van. Gerardo elmagyarázza, hogy Olmos-nak van egy különleges célja, és ez a cél tartja õt életben. Olmos meghallja, amint Agapito beszámol Gerardo-nak arról, hogy a királynõt elrabolták, Pizarro-t meglincselték, és Montero-t felfalták a piranjak.

Valakit látunk, amint véres lábakkal sétál. A személy megtalálja Montero véres karját, és Mariángel-t halljuk levegõért kapkodni a szörnyû látvány láttán.

Diego fut a birtok felõl és átöleli Esmeralda-t és a gyermeket. Almudena azon tûnõdik, vajon honnan vannak Diego sérülései, és a férfi elmagyarázza, hogy a sebei az ügyetlensége miatt vannak. Elment, hogy megkeresse Esmeralda-t, és - Esmeralda közbe vágva, magyarázza, hogy Zorro-nak kellett megmentenie Diego-t. Diego-t bemutatják Sara Kalí-nak, és egy rövid beszélgetés után, Alejandro megkérdezi Diego-tól, beszélhet-e vele.

A királynõ megkéri Tomás atyát, hogy hozza el hozzá az unokatestvérét. Szeretné Mercedes-nek adni a trónját. Tomás atyaa megjegyzi, hogy Mercedes egy nagyon bölcs személy, és az, hogy szenvednie kellett, még erõsebbé tette. A királynõ azt is kéri, hogy láthassa Zorro-t.

Diego elmondja, hogy minden a katonai iskolában kezdõdött. Már tudta, hogyan használja a fegyvereket; alapvetõen mindent, amit tud, Tomás atyától tanulta meg. Alejandro megdöbben, hogy Tomás atya tudja a titkát. Diego elmagyarázza, hogy van egy csoport nagy hatalmú férfi, akik együtt harcolnak a béke visszaállításáért. Diego megmutatja Alejandro-nak a titkos barlangot. A férfi csodálkozik azon, hogy egy ilyen hely létezik. Diego megjegyzi, hogy akkor fedezte fel, amikor még kisfiú volt. Megmutatja apjának Zorro fegyvereit, és Alejandro csodálja õket. Kijelenti, hogy Zorro legjobb fegyvere a lova. Diego elmondja, hogy õ tanította Tornado-t mindenre, amit tud. Alejandro bevallja, hogy nevetségesnek érzi magát. Azt gondolta Diego-ról, hogy könnyelmû lett, de Diego több mindent megvalósított mind õk együttvéve. Alejandro azt kívánja, bár segíthetett volna Diego-nak, de a fiatal férfi emlékezteti õt arra, hogy ez a fogadalmának része volt. Alejandro azt mondja, hogy segíthet neki a jövõben, ha Diego hagyja neki. Majd biztosítja Diego-t afelõl, hogy a titka biztonságban lesz nála.

Almudena azon tûnõdik, miért olyan boldog Alejandro, de a férfi csak annyit mond, hogy õ a legboldogabb férfi a földön. Ünneplik a boldogságukat.

Diego és Esmeralda a gyermekükkel töltik az idõt. Esmeralda megjegyzi, hogy szörnyen érzi magát Mariángel miatt, és azon tûnõdik, vajon Mariángel túlélhette-e. Diego kételkedik ebben. Diego bevallja, hogy megszerette a fiukat az elsõ pillanattól kezdve, amint meglátta. Majd elmondja Esmeralda-nak, hogy mennyire hiányzott neki.

Alejandro elborzad amiatt, hogy María Pía elment Fernando-val. Almudena elmondja, hogy María Pía kunyhójában vannak. Alejandro eldönti, hogy Diego-val elmennek és beszélnek vele.

Diego egy gyûrût ad Esmeralda-nak, és megkérdezi tõle, hogy hozzámegy-e. Esmeralda azt válaszolja, hogy ezt szeretné a legjobban.

Catalina könyörög Tobías-nak, hogy maradjon, miközben a férfi a dolgait pakolja. Catalina azt mondja a férjének, hogy minden az õ hibája. Egy másik férfi karjaiban kereste a szerelmet, mert Tobías nem adta meg ezt neki. A férfi azt feleli erre, hogy téved; jobban akarja õt, mint bármi mást. Azért vette el feleségül, mert szereti és az élete hátralevõ részét vele akarja tölteni. A nõ soha nem értette meg õt, és soha nem is fogja. Majd megfordul és távozik. Catalina áll maga elé meredve, elveszettnek, és összezavartnak érezve magát.

Olmos beszél a kalózokkal. Miután kikérdezték Olmos-t, beleegyeznek abba, hogy vele tartanak Los Angeles-be. Gerardo elmondja Olmos-nak, hogy hallott egy rémhírt, miszerint Mariángel-t megölték az indiánok, de a testét nem találták meg. Olmos kijelenti, hogy Mariángel életben van; érzi.

Egy férfi halad az úton a város felé. Miközben sétál, megrémül Mariángel látványától, aki felé tart. Eldobja a táskáját és elmenekül. Mariángel felveszi a táskát, és folytatja útját.

A királynõ üdvözli Mercedes-t és Esmeralda-t. Bejelenti, hogy azt tervezi, hogy a koronáját Mercedes-nek adja. Esmeralda és Mercedes vidáman néznek egymásra.
10/10
offtopic
Belle 2009 febr. 20. - 22:31:55 10/10
(39253/40264)
Elnézést, erre a fordításra gondoltam.:-) De ebben is maradhattak hibák.

Corazón te pido – Kérlek, szív

Corazon, solitario soy y vengo a desatar tu amor,
Szív, magányos vagyok és megyek elnyerni a szerelmed

Corazon, desbocado estoy por tu cuerpo escapo sin perdon.
Megõrülök a testedért, menekülök nincs kegyelem.

Y necesito que me digas otra vez, asi cerca susurrandome,
És kell, hogy újra elsuttogd nekem így közel hozzám

Que me cuentes como piensas desaparecer,
Hogy elmondd nekem, hogy akarsz eltûnni,

Veloz luna, ave del atardecer.
Gyors hold, az este madara.

Szív, magányos vagyok és megyek elnyerni a szerelmed,

Corazon, desbocado estoy por tucuerpo escapo sin perdon.
Szív, nagyszájú vagyok azért, hogy a tested kegyelem nélkül megszerezzem.

necesito que me digas otra vez, asi cerca susurrandome,
Kell, hogy újra elsuttogd nekem így közel hozzám,

Hogy elmondd nekem, hogy akarsz eltûnni,

Yo te pido que me atrapes otra vez, asi cerca deslizandote,
Kérlek téged, hogy kapj el megint, így közel eloldozhass.

Y necesito que me pidas otra vez, y que me dejes mal herida al amanecer,
És szükségem van arra, hogy kérj megint engem, és hogy elhagyjon nagy bánatom hajnalban,

A gobernarte esclava de tu parecer.
Megjelenésed rabszolgaként uralja.
10/10
offtopic
Belle 2009 febr. 20. - 22:26:12 10/10
(39252/40264)
Szia!

Szívesen leszedném onnan, de nincs hozzá regisztrációm.:-( S oda meghívó kell.
10/10
offtopic
Belle 2009 febr. 20. - 22:24:58 10/10
(39251/40264)
Lehet maradtak benne hibák, de a dal fordítása:

Corazón te pido – Kérlek, szív

Szív, magányos vagyok és megyek elnyerni a szerelmed

Corazon, desbocado estoy por tu cuerpo escapo sin perdon.

Y necesito que me digas otra vez, asi cerca su surrando me,
És szükségem van arra, hogy mondd nekem megint, úgy, hogy egészen közel kerülsz hozzám,

Amit nekem meséltél, ahogyan hiszed eltûnni,

Szív, magányos vagyok és megyek elnyerni a szerelmed,

Corazon, desbocado estoy por tucuerpo escapo sin perdon.

necesito que me digas otra vez, asi cerca su surrando me,
És szükségem van arra, hogy mondd nekem megint, úgy, hogy egészen közel kerülsz hozzám,

Amit nekem meséltél, ahogyan hiszed eltûnni.

Yo te pido que me atrapes otra vez, asi cerca deslizandote,
Kérlek téged, hogy kapj el megint, így közel eloldozhass.

Y necesito que me pidas otra vez, y que me dejes mal herida al amanecer,
És szükségem van arra, hogy kérj megint engem, és hogy elhagyjon nagy bánatom hajnalban,

A gobernarte esclava de tu parecer.
Megjelenésed rabszolgaként uralja.
offtopic
Mysticgirl 2009 febr. 20. - 22:05:36
(39250/40264)
Hát ez a szám, ami megy alatta, a fõcímdal része am...én csak másfél éve tanulok spanyolul, de próbálkozhatom, aha szeretnéd... :D
Nagy vonalakban (majd egy profi biztos leírja részletesen is...én nem akarom égetni magam...nagyon xD):
Hát a nõ kéri (gondolom, a szerelmét), hogy csapja be, hogy sebezze meg, és h a szerelme irányítható rabszolgája lehessen vagy valami ilyesmi. :D Szánom-bánom, ha most átvágtalak!
Amúgy, nem tudom, írták-e már, azért én is leírom annak, aki szeretné letölteni a sorozatot:
www.ncore.nu-ról le lehet szedni a részekhez a torrenteket (magyar), és aki tud torrenttel tölteni, az szedheti is. Aki meg nem, annak ajánlom a flashgetet. :D
Jenni22 2009 febr. 20. - 21:25:31
(39249/40264)
jó ez a szám..vki aki tud spanyolul,nem tudja nagyvonalakban leírni,hogy mirõl szól a szövege?:)
9/10
offtopic
henett 2009 febr. 20. - 20:49:46 9/10
(39248/40264)
Szia! :)

Hisz ez csodás! :) Nagyon ügyes vagy és ezer köszönet a képekért! :)
10/10
offtopic
Belle 2009 febr. 20. - 20:49:03 10/10
(39247/40264)
Amit elfelejtettem: A jelenet, ami alatt a szám ment.

http://www.youtube.com/watch?v=afPMQREuioM&feature=related
9/10
henett 2009 febr. 20. - 20:48:41 9/10
(39246/40264)
Most már igen! :) csak az egy darab kölyökpajtás közben aludni tért! :)
10/10
offtopic
Belle 2009 febr. 20. - 20:47:55 10/10 Előzmény Katinka50
(39245/40264)
Katinka, megkaptam a privát üzeneted, mivel mást is érdekelhet: Igen lesznek képek.:-) A tartalom már készen van, csak a képekre nem volt még idõm.:-)