Helyszín

Budapest Jazz Club


"Kedves Vendégeink!


A koronavírus-járvány megfékezésére való tekintettel a magyar kormány elrendelte, hogy 2020. március 12-től nem tarthatók meg a 100 főnél nagyobb rendezvények. A rendelet céljával egyetértve, előírásait szem előtt tartva a Budapest Jazz Club koncertjein résztvevő vendégek számát 90 főben korlátoztuk.


A rendeletben foglaltakon túlmenően nem tudjuk pontosan felmérni a világjárvány reális kockázatait, és nem tudjuk kizárni azokat, egyelőre a rendeletben foglaltak betartása mellett igyekszünk fenntartani a jazzklub működését. A BJC-ben szigorúbb higiéniai-fertőtlenítési intézkedéseket vezettünk be, ennek keretében óránként fertőtlenítjük a klub nyílászáróinak kilincseit, a mosdócsapokat, a WC-k lehúzógombjait. A vendégtér több pontjára rendeltünk automata, érintés nélkül működtethető kézfertőtlenítő-állomásokat.


Kérjük kedves vendégeinket, hogy aki betegnek érzi magát, a fertőzési kockázatokra való tekintettel a teljes gyógyulásáig ne látogassa a Budapest Jazz Clubot.


Betegség, elmaradó koncert esetén jegyeik visszaválthatóak: az online vásárolt jegyek esetében az info@jegymester.hu címen, míg a személyesen vásárolt jegyek esetében jegyeik árát a jegypénztárban tudják visszaigényelni esténként 18.00 és 22.00 óra között.


Megértésüket köszönjük, bízunk benne, hogy Budapest és az egész ország mielőbb sikeresen átvészeli ezt a nehéz időszakot, és hamarosan – jó egészségben – köszönthetjük újra Mindannyiukat a Főváros kedvenc jazzklubjának koncertjein.


A Budapest Jazz Club munkatársai"

Ajánlók, kritikák: