Programkereső

nem csak geekeknek

Hungarocomix 2016 - A magyar képregények napja

Budapest, december 10.
Tizenkettedik alkalommal rendezi meg 2016. december 10-én a magyar képregények és képregényesek napját, a Hungarocomixot a Magyar Képregény Szövetség. A csaknem 30 magyar szerző és kiadó számos újdonsága mellett kapható lesz a világ egyik legismertebb, noir stílusú kultképregénye, a Blacksad most megjelenő magyar kiadása is. A vásár mellett animációs vetítések (a Dot&Line szerkesztőinek válogatásában), kiállítás (a kArton galéria támogatásával) és kerekasztal-beszélgetések, workshopok is színesítik majd az eseményt.

II. Országos Star Wars Rajongói Találkozó

Budapest, december 10.
Star Wars rajongók, gyűjtők, jelmezesek és fanatikusok találkozója: mini-tárlatok, játékok kicsinek és nagyoknak, játékbemutató és versenyek, kvíz-show, cosplay-verseny, beszélgetés meghívott vendégekkel, művészeti workshop, jelmezes fotózás, Jedi kalandok, előadások és vetítések egész nap.

bugi, finom hamburger és a legjobb pite!

Boogiefeszt - Győri Nemzetközi Boogie Woogie Feszt

Győr, december 8-10.
A 9. Boogiefeszt programkínálata idén is minden érdeklődő számára tartogat nézni-, hallgatni- és táncolnivalót. Akik először találkoznak ilyen vérpezsdítő dallamokkal, azok is könnyen ráhangolódhatnak a boogie ritmusára!

Jegyajánló

méz, minecraft, mikulás

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál

Gyula, december 9-11.
Három nap, amikor minden a mézről szól. Mézeskalácsosság, méhészet, gasztronómiai élmények és turisztikai látványosság várja az érdeklődőket, idén nyolcadik alkalommal. Egy hosszú hétvégén át, számtalan helyszínen, csábítják a látogatókat mézédes élvezetekre. Méz, mézeskalács, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolása és vására. Itt még Jancsi és Juliska is elcsodálkozna.

MineShow Debrecen

Debrecen, december 10-11.
A MineShow szombaton és vasárnap is egész nap várja az érdeklődőket. A nagyszínpadon izgalmas vetélkedőkben és kvízben vehettek részt, de kipróbálhatjátok majd azt is, milyen a Minecraft a virtuális valóságban.

MikulásGyár

Budapest, december 2-21.
A MikulásGyár Európa legnagyobb, legismertebb és legelismertebb szervezett karitatív akciója idén 12. alkalommal gyűjt a mélyszegénységben élők számára főként tartós élelmiszert, tisztító-és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, játékot, könyvet.

Programkereső