Fesztivál

Tavaszi Margó Irodalmi Fesztivál 2024

Kristály Színtér
2024. május 23. (csütörtök) 16:45 - 2024. május 25. (szombat) 23:45

Helyszín:

Kristály Színtér
1138 Budapest, Margitsziget

Májusban ismét igazi margós fesztiválhangulattal várnak a margitszigeti Kristály Színtéren, ahol a legizgalmasabb könyvújdonságok dedikálással egybekötött bemutatóin, zenés irodalmi esteken, koncerteken vagy akár kedvenc podcast műsoraid élő felvételein is részt vehetsz.


Könyvbemutatók: a Tavaszi Margón mutatja be új kötetét többek között Erdős Virág, Cserna-Szabó András, Háy János, Jakupcsek Gabriella, Kemény Lili, Krusovszky Dénes, a Kovács Ikrek, Láng Zsolt, Morcsányi Elza, Szentesi Éva és Zoltán Gábor.


Zenés irodalmi estek: a fesztivál vendége lesz a Tudósok, “Mondjad Atikám” című József Attila esttel érkezik Vecsei H. Miklós és Balla Gergely (Platon Karataev) és Népi líra című lemezét mutatja be itt Pion x Krizsó.


Élő podcastfelvételek: idén először élőben találkozhatnak a látogatók kedvenc kulturális podcastjeikkel, a Tavaszi Margón veszi fel élőben soron következő adását a Buksó (24.hu), a Ma is tanultam valamit (Index), a Nem rossz könyvek (444), az Ezt senki nem mondta!, Az első (Könyves Magazin) és a Litera Podcast is.