Programkereső

Jegyajánló

fesztiválajánló

Az Irodalom Éjszakája

Budapest, március 30,
22 kortárs szerző, Murakamitól Roald Dahlig és 22 színész, Bán Jánostól Vajdai Vilmosig találkozik 22 izgalmas belvárosi helyszínen. A tavalyi nagy siker után ismét különleges kulturális happening költözik Budapest belvárosába: az Irodalom Éjszakáján kortárs világirodalmi szerzők művei V. és IX. kerületi helyszíneken, többek között a Petőfi Irodalmi Múzeumban, az Új Városházán, a Szabadság híd pesti hídfőjén, a Vásárcsarnokban és a Veres Pálné Gimnáziumban kelnek életre a Katona József Színház színművészeinek előadásában.

Friss Hús rövidfilmfesztivál

Budapest, március 29.-április 2.
A Daazo.com 2017 tavaszán újra megrendezi a Friss Hús Budapest nemzetközi rövidfilmfesztivált. A szervezők 2015. január után készült nemzetközi és magyar rövidfilmekből válogatják ki a fesztivál programjában vetítendő filmeket.

Budapest FotóFesztivál

Budapest, február 28.-április 30.
A 2017 tavaszán első alkalommal megrendezésre kerülő Budapest FotóFesztivál két hónapot átívelő kiállítássorozat keretében mutatja be a kortárs és a klasszikus magyar, valamint a nemzetközi fotográfia értékeit, újdonságait.

Gyulai Kolbász- és Sódarmustra

Gyula, március 31.-április 2.
A rendezvény, mely minden évben szezonnyitónak számít a gasztro-kulturális fesztiválok között, fantasztikus nagykoncerteket, sokszínű programokat és három napos bevezetést kínál a magyar gasztronómia kiemelkedő csodájának: a gyulai kolbász és sódar világába.

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2017

Budapest, március 31.-április 23.
Mások mellett John Malkovich, Georg Baselitz, Gyenyisz Macujev, Daniele Gatti és a Komische Oper Berlin előadásaival, munkáival is találkozhat a közönség a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon (BTF), amelyen 40 helyszínen több mint 120 program várja az érdeklődőket

ROM - Riders on the Mall fesztivál

Budapest, március 30.-április 1.
A 2016-ban indult Riders on the Mall fesztivál - röviden ROM - arra tesz kísérletet, hogy az audiovizuális műfajokkal kapcsolatos sztereotípiákat árnyalja, illetve coolabbnál coolabb hazai és külföldi művészeti projekteket bemutatva juttassa el a retinánkig és az elménkig.

PONT Fesztivál

Budapest, április 1-2.
Új, zenei (és egyéb) ínyencségekkel teli fesztivált hívott életre a budapesti WOMEX-et és több kurrens zenei fesztivált is jegyző Hangvető a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Várkert Bazárba csalogató PONT Fesztivál pont olyan zenéket hoz el, melyektől garantáltan tátva marad a szánk.

Programkereső