Film

A martfűi rém

magyar thriller, 121 perc, 2016 18 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

182 szavazatból
Szerinted?

  Halálra ítéltek egy férfit egy fiatal nő brutális meggyilkolásáért Martfűn, 1957-ben. Hét évvel később azonban ismét egymást követik a megrázó halálesetek. A forradalom utáni politikai tébolyban nehéz megtalálni az összefüggéseket és újra felvenni a nyomozás fonalát. Egy országban, ahol nem léteznek sorozatgyilkosok, egyre több az áldozat. A kirendelt fiatal ügyésznek minden kitartására szükség lesz, ha le akarja leplezni a rettegő kisváros kíméletlen ragadozóját.

  Bemutató dátuma: 2016. november 10. (Forgalmazó: Big Bang Media)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2017. december 24. 08:00
  \"SPOILER veszély!!!!\"
  Nekem nagyon tetszett odáig amikor a 30-ik percbeb felfedik a gyilkos kilétét. tetszett hogy mkor felnéz a kamera akkor félig van nyitva a borotválkozó szekrény ajtaja, abban a pillanatban megnyugodtam hogy nem mutatták meg aztán bekövetkezett amire pont nem vágytam, becsukta azt a kurv@ fürdőszobaszekrény ajtót. Pedig ez a film nagyon komoly lett volna, őszintén komoly. Nem igazán szettem a magyar filmeket de mostanában kezdik összeszedni magukat. A kút, Tiszta szívvel. összeségében én még 10 pontot is adnák rá de azzal ami a fürdőben a 30-ik percben történt így 7 pont. sajnáltam nagyon mert nagyon vártam és nagyon tetszett a story.

  2017. december 22. 18:32
  Nem volt rossz sőt!Végig fenntartja az ember érdeklődését,korhű jelmezekkel,eszközökkel bír,magyar filmtől ez már igencsak dicséretes.Csak sajnos már megint egy beteg patkány féreg ember tettei szolgáltatják az izgalmat a sztorit a filmeseknek és nekünk nézőknek.Nem igaz hogy nem lehetne valami szebb humánusabb témát találni egy tömeggyilkos őrült tetteitől.Mondjuk hogy a helyszínnél mardva:A martfűi Tisza szakaszán él egy órás szürkeharcsa,ami halakon kívül szárnyasokkal,kisemlősökkel táplálkozik és egy fürdőző kisgyermek eltünik egy nyári kora estén.Ezt egy Tüskevár stílusú cselekménnyel történettel fűszerezni és teszem azt happy end a vége.Mindjárt jobb kedvel állna fel az ember a tv elől.Amúgy a film:10/7

  2017. december 14. 05:49
  Megint - megint - megint!!!! Igen!! Megint sikerült. Sikerült egy jó MAGYAR filmet rakni. Végig lekötött, az utolsó percig érdekes volt. A karakterek kidolgozása nagyon jó volt. A film vége pedig nagyon jól sikerült. Nagyon tetszett a párbeszéd a rendőr és a gyilkos között. Az nagyon - nagyon kellett! Talán egy picikét hosszúra sikeredett, de ezt is csak azért írom, hogy ne ömlengjek végig. :)

  Összes hozzászólás