A vágyak szigete

Bakancslistához adom
Fantasy Island
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai misztikus film, horror, 110 perc, 2020

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály.
A szigetet egy titokzatos tudós vezeti, aki minden érkezőhöz egyformán kedves, ám végül, mindenkivel egyformán szigorú.
Mert az álmok valóra válhatnak – de rettenetes árat kell fizetni értük.

A 70-80-as években viharos sikerű tévésorozat moziváltozata misztikus, különleges – és nagyon félelmetes.
Bemutató dátuma: 2020. február 13. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
prokrusztesz febr. 18. 08:25:07
Az nagyon gáz Vizer Balázs részéről, hogy nem jut eszébe az Orion raumpatrouille, mint német sci-fi..... Hogyan írhat kritikát valaki, aki ennyire tájékozatlan? Vagy éppen azért?
1/10
Nita0209 febr. 16. 17:08:01 1/10
Van, amikor végignézünk egy mozifilmet és van, amikor kijövünk. Ez utóbbi történt velünk, mikor beültünk erre a filmre a párommal és egyszerűen 1 óra után nem bírtuk tovább, főleg, mivel tudtuk, hogy több, mint 2 órás a film. Az első fél órában el lett lőve minden"jónak tűnő" jelenet és utána mintha valami tragikomédiát néztem volna. Nem tudtuk eldönteni, hogy direkt ennyire béna vagy csak egyszerűen szar?!
3/10
blood.1 febr. 16. 01:23:23 3/10
Csalódás. Az előzetes alapján jobbra számítottam. Még egyszer nézhetőnek sem gondolom... fél óra után alig vártam, hogy vége legyen.
5/10
rob75 febr. 15. 21:39:44 5/10
Hát ez jobb volt mint a Fekete Karácsony!Na az borzalom volt!Ez legalább nézhető!Igaz csak egyszer!A körmötöket nem fogjátok le rágni tövig de inkább ez mint az előbb említett!
10/10
brekit febr. 15. 19:09:20 10/10
Az csak természetes hogy csalódnak azok akik egy iszonyat borzalommal teli komoly horror filmre számítanak, de eleve 16 éves életkor besorolású Misztikus, kaland, horror komédia, és ilyen besorolással nem is csoda hogy nem találjátok meg a filmben a komolyságot és a közel két órányi vérbe fagyasztó borzalmakat.
kriszta.g febr. 15. 08:29:17
Nagyon vártam de csalódtam. Blumhouse produkciónak nagyon gyenge. Gagyi horror vígjáték kis drámával fűszerezve. És a fordulat nagyon nem volt reális. Inkább gyerekes. Gyerekeknek való horror paródia. Kár pedig az alapötlet jó volt nagyon hogy a sorozatból egy horrort készítsenek. Csak nem sikerült. Maradt az eredeti gagyi vígjáték szinten.