Abigail

Bakancslistához adom
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 110 perc, 2024

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A gyerekek néha olyan rémesek. Miután egy csapat botcsinálta bűnöző elrabolja egy nagyhatalmú alvilági figura 12 éves balerina lányát, csak annyit kell tenniük az 50 millió dolláros váltságdíj begyűjtéséhez, hogy egy éjszakán át vigyáznak a kislányra. Ám az elhagyatott villában a gyerekrablók egymás után kezdenek eltünedezni, és rémületük egyre fokozódik, amikor rájönnek, hogy nem egy átlagos gyerekkel vannak összezárva…
A Radio Silence - azaz Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett rendezői kollektívája (Aki bújt, Sikoly (2022), Sikoly VI) – új nézőpontú, merész, vérszomjas vámpírhorrorjának forgatókönyvét Stephen Shields (A gyermek, Zombie Bashers) és Guy Busick (Sikoly-sorozat, Aki bújt) írta.
Bemutató dátuma: 2024. április 25. Forgalmazó: UIP-Duna Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Dewsee5 máj. 19. 23:17:41 4/10
Sokkal többet vártam ettől a filmtől röviden csalódtam érdekesnek tünt az alap de aztán egy kavalkád lett túl lett tolva szerintem és inkább vígjáték mint horror egy gyengébb horror vígjátéknak amit félkomásan nézek eltudnám képzelni de másra nem. Viszont aki egy kis könnyed időtöltésre vágyik úgy hogy ne túlzottan keljen figyelni az eseményekre arra tudom ajánlani.
10/10
Sektor Judy máj. 13. 16:09:16 10/10
Végre egy nézhető horror film, aminek értelme is van
10/10
Ildikó Nóra máj. 12. 11:52:42 10/10
A film kellemes meglepetés volt, végig érdekes, izgalmas, lekötött, tudtam volna még nézni, gyorsan eltelt a két óra a moziban, kikapcsolódásképp érdemes megnézni. A történet, a helyszín, a szereposztás, a filmzene, az operatőri munka, a poénok, a szinkron is tetszett. A főszereplőknek jól állt a szerep. Kár, hogy Angus C-ot nem láthatjuk már új filmekben/sorozatokban.
7/10
KriszXD56 máj. 11. 17:28:38 7/10
Könnyed szórakoztató horrorvígjáték. Drakula balerína lánya csapdába csal pár pancser bünözöt és hát szeret játszani az étellel😁👍. A kislány kellően irritáló volt 😁 a többi horrorgyerekhez mérten. A bünözök terén kapunk sablonkaraktereket (az agyatlan verőembertől az elkényesztetett cicababán át a mókamikiig) semmi különös. Vérfröcsögös jelenetekből sincs hiány. Unaloműzésnek kíváló választás.
8/10
Böhöm máj. 09. 22:55:56 8/10
Klasszikus vérfröcsögős horrorfilm kicsit új ruhába öltöztetve. Nekem különösen tetszett az az angol humorra hajazó poénhad, amit átszövi az egész filmet. Nem óriási hascsapkodós poénok ezek, de mégis mosolyra húzzák az ember száját két emberszétkenés között.
Bár magát a műfajt nem nagyon tudom értékelni, mégis ez a film a hentes horrorok között a sajátos humora miatt szerintem egész jónak számít. Horror rajongóknak kifejezetten tetszeni fog.
frenchbullie ápr. 28. 19:40:13
Üdv! Ez egy nagyon "beteg" film, a humorát tekintve, mer' van benne humor, bizony, mégpedig paródia jelleggel, s ráadásul az is jó benne, hogy egy percig nem veszi komolyan magát:-) AC rajongóknak erősen ajánlott, mert


Spoiler
a sztori - nem titkoltan - felfogható a Tíz kicsi... adaptációjának, a Hattyúk tava zenéjével aláfestve. Az AC-feelinget erősíti az is, hogy pl. Dan Stevens-t és Matthew Goode-ot is láttam már AC sztorik feldolgozásából készült filmekben.
7/10
Kidlacee ápr. 28. 17:19:47 7/10
Nekem bejött. Kicsit lassan indul be de aztán felpörög
Heart89 ápr. 25. 20:49:42
Végre valami vérfrissítés a horror műfajban.
Végig lekötött, kellemesen szórakoztam.
8/10.