Amerikai bérgyilkos

Bakancslistához adom
American Assassin
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, 112 perc, 2017

Értékelés:

101 szavazatból
Szerinted?

Mitch Rapp (Dylan O'Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket.
Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A kiképzés során a hajthatatlan Rapp profi gyilkológéppé válik, aki nem kímél egyetlen fanatikus merénylőt sem. A fiatal hírszerző hamarosan a Közel-Kelet legveszélyesebb radikális harcosaival találja szembe magát, akik bármilyen eszközt képesek bevetni, hogy világuralomra törjenek.
Bemutató dátuma: 2017. szeptember 14. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
King Diamond 2019 aug. 11. - 19:48:40 5/10
Ez egy egyszer nézhető, ám felejthető akció/thriller. Az akciók, verekedések, lövöldözések jól vannak megcsinálva, a színészek hozzák a kötelezőt (Michael Keaton szerintem abszolút jól hozta a szerepét), nekem különösebb bajom nem volt Dylan O'Briennel sem, nem éreztem hiteltelennek. David Suchet-t pedig jó volt látni. A történet nem újkeletű, láttunk már ilyen jellegű filmet. A zenével és magyar szinkronnal nem volt gondom. A könyvciklusból, amiből készült, egy könyvet sem olvastam, arra azért kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e további filmek a Mitch Rapp karakterhez kapcsolódóan (ha lesznek, akkor azért illene O'Brient megtartani a szerepben, ha már vele kezdték el).
5/10
5/10
sexykex 2019 márc. 20. - 13:25:38 5/10
Amikor egy ilyen gizda szépfiút látok gyilkológép szerepben, elmegy a kedvem az egésztől. Majd ő egyedül kivégzi a terrorista sejtet. Na, persze! Nem találtam a történetben túl sok újdonságot és teljesen hiteltelennek éreztem. A víz alatti robbantás képi megformálásáért adok négy helyett egy ötöst.
beubhd 2019 jan. 23. - 09:03:28
Szörnyű ez a film. Hatásvadász, életszerűtlen jelenetek, ellenszenves karakterek, olcsó verekedések és még a sztori sem egy nagy durranás. Azt sem értem, hogy a főszerepet miért nem Adkins kapta, aki hozhatott volna egy jobbfajta akciófilmet...ehelyett kapott egy mellék-mellékszerepet. 4/10
5/10
idõjós1010 2018 jún. 03. - 16:45:26 5/10
Jól indul a film, aztán még egy darabig érdekes, de később hiába mozgalmas, valahogy teljesen érdektelen maradtam felé. 90 percig néztem, de annyira nem érdekelt, hogy már az utolsó 20 perc sem izgatott.
1/10
mck77 2018 márc. 04. - 12:56:01 1/10
Az elsõ 5 perc még elmegy, mészárlás a tengerparton. Az ötletet tunéziából vették ahol ez megtörtént sajnos. Majd vágás 18 hónappal késõbb. Emberünk röpke másfél év alatt megtanult perfekt arabul akcentus és hibamentesen plusz mellé az egész koránt kívülrõl szintén arabul, de ez még nem minden. Ez mellett sikerült felvennie a kapcsolatot az arab dzsihádistákkal abból is a nagyobb vezetõkkel sõt mi több találkozót is leszervezett velük ami még a CIA-nak is nehezen megy. Mindez a film elsõ öt percében lezajlik és innentõl a nézõ hátradõlhet mert tudhatja, hogy a ez a film a valóságtól fényévekre elrugaszkodott igazi B kategóriás hollywood-i mesefilm és ilyen szempontból nézed vagy kikapcsolod. Természetesen az abszolútt hülyseségek csak fokozódnak és teljesen hülyének nézik a nézõt. Csak, hogy egyet említsek most pontosan nem emlékszem, hogy uránt vagy plutóniumot lopnak az oroszoktól (már megint) és ahhoz, hogy ebbõl atombomba legyen elég egy fizikus meg pár szerszám. Ezen a ponton a film nevetségesebb mint egy Benny hill show a szó rossz értelmében. Csak egy dolgot tudok elfogandni indoknak, hogy ezek az ismert színészek elvállalták ezt a filmet a pénz. Jó sok pénzért mert, hogy már a forgatókönyv is szar volt az biztos.
4/10
Owl 2018 febr. 22. - 12:04:50 4/10
Egyszer meg lehet nézni, a fõszer fószer tényleg nem passzol a szerepébe. Valami metroszekszuális divatlapba inkább. A kis csavar a történetet épp emészthetõvé teszi.
6/10
7esbusz 2018 febr. 15. - 10:01:53 6/10
Hát ez olyan nagyon fiatalos, \"faszgyerek\" film akar lenni, valami XXX utánérzés, de reméljük nem ilyen irányíthatatlan, mitugrász, idióta, \"mindenkit kinyírok, aki olvasta a koránt\" Rambókból áll a CIA. Ilyen 1x nézhetõ kategória, kis chips-el, kólával elmegy...
Amúgy Keaton-nak szerintem nem áll jól ez az akcióhõs keménycsávó figura, nemtom miért erõlteti...
5/10
stupek2 2018 febr. 15. - 05:35:56 5/10
Eléggé véres és erõszakos film. Talán majdnem horrornak is mondhatom a kegyetlen gyilkolások miatt. Az elsõ percek brutalitása a közepére kicsit elsimul, majd eszeveszett ok nélküli gyilkolások kezdõdnek. Aki vértõl fröccskölõ filmet akar nézni az nézze, néha a kamera is olyanlesz.
k11zoltan 2018 febr. 11. - 23:17:55
Könnyû limonádé.
Hasonlít A mestergyilkos - Feltámadás c. filmhez.
5/10
Atis88 2018 febr. 08. - 21:32:34 5/10
Egyszer meg lehet nézni, de sok szereplõnek rossz a szereposztása különbözõ okokból, amit elõttem már kifejtettek, így nem mennék bele. A sztori sem nagy durranás, sokszor ellaposodik, ami akciófilmnél végképp nem szerencsés. Igazából pár hónap múlva már nem nagyon emlékszik majd rá az ember. 5/10.
BKároly 2018 febr. 08. - 18:11:56
\"...világuralomra törjenek\" Jaj, de eredeti!
5/10
pihes 2018 febr. 08. - 13:42:02 5/10
Van pár mutatós jelenet. Az akciók olyanok, mint amik erejüket vesztették volna.

5/10
filmsomnia.hu 2017 okt. 09. - 18:54:37
Künge 2017 szept. 27. - 18:26:26 Előzmény Boba88
"(...)bár Michael Keaton egyik nagy kedvencem, de kissé rottyon van már egy halálosztó terminátorhoz képest."
A könyv szerint ez a szereplõ közel van a hatvanhoz. :)
laserqqr 2017 szept. 22. - 10:10:08
https://www.kitlaser.com/blue-laser-pointers.html
I hope to see it best.
You can move away from the blue laser pointer presenter away from the pointer (for example, you can play cat and dog).Lighting in dark places can be direct (not only in outdoor scenes, the sun goes down by sunset, but also in various dark places, such as concert halls, cinemas and planetarium).Non-contact description (PPT screen, fine arts and precision parts instructions will also be specific.)You can also point to dangerous places. It can indicate things that are not directly touched by hand or pencil, such as very hot/cold or rotating things.Even at level 1, level 1, level 2, level 2 eyes are caught with eye catching or looking safeLevel 3 R is a dangerous level if the mirror is reflected or reflected directlyClass 3, 3R is better than 3RLevel 4 hazards are not only directly viewed, but scattered light is also dangerousThe world\'s most powerful laser pointer is unstoppable in the 5000mw market.
kybuck 2017 szept. 21. - 22:22:08
Nem hittem a szememnek az elõzetest látva: ezt a kis taknyot akarják eladni akcióhõsnek?! Hahahaha! Az ilyenek még a cipõjét sem pucolhatnák meg Stallonénak, Schwarzinak vagy Willisnek, de még Stathamnek se! Világos, hogy meg se nézem. Michael Keaton meg jobban tenné ha vigyázna mikben szerepel, nehogy megint visszacsússzon a B-C-kategóriákba.
3/10
Boba88 2017 szept. 14. - 21:12:05 3/10
Sok hûhó semmiért.
Elcsépelt, teli logikai hibákkal. A fõszereplõ totál hiteltelen, és bár Michael Keaton egyik nagy kedvencem, de kissé rottyon van már egy halálosztó terminátorhoz képest. Talán Taylor Kitsch mûködik leginkább a szerepében, bár valószínûleg jót tett volna a filmnek ha Õ a fõszereplõ. Mint ahogy mellékszerep helyett a kiképzõ szerepét is oszthatták volna Scott Adkinsre, aki ugyan nem egy nagy színész, de inkább elhiszem, hogy egy harcedzett veterán. Összefoglalva sikerült összehozni egy pocsék filmet.
sornersby 2017 júl. 15. - 11:37:28
A néhai Vince Flynn 2010-es American Assassin (Amerikai bérgyilkos) címû regénye alapján az Emmy-díjas Michael Cuesta rendezésében készül az azonos címû akcióthriller, amelyben Az útvesztõ-sorozattal befutott Dylan O´Brien fogja játszani a fõhõst: Mitch Rapp CIA ügynököt. Rapp karaktere 1999-es bemutatkozása óta 15 regényben játszott fõszerepet és a köré épülõ regényciklus alapsztoriját meséli el az Amerikai bérgyilkos, melynek adaptációjához most kijött az eddigi legkeményebb, második elõzetes.

Az Amerikai bérgyilkos arról fog szólni, hogy miután terroristák meggyilkolják a barátnõjét, Mitch Rapp csatlakozik a CIA-hoz, ahol ügynökké avanzsálva az õt kiképzõ veterán profival, Stan Hurley-vel (Michael Keaton) együtt felkérik egy nyomozásra, amely aztán igencsak veszélyessé válik. Az eleinte véletlenszerû támadásoknak tûnõ akciókról rövidesen kiderül, hogy ugyanaz a személy áll mögöttük: egy Szellem fedõnevû alak (Taylor Kitsch), aki a Közel-Keleten akarja kirobbantani a harmadik világháborút.

Az említettek mellett Sanaa Lathan, Scott Adkins és a detektívzseni Poirot szerepében legendássá vált David Suchet is játszik az akcióthrillerben, amely szeptemberben fog a külföldi és a magyar mozikba egyaránt kerülni.

Official Trailer #1 - http://www.youtube.com/watch?v=6yoEyzOkTOI

International Trailer #1 - http://www.youtube.com/watch?v=oZuTBWsMWnU

Bemutató dátuma: 2017. szeptember 14.