Az igazság nyomában

Bakancslistához adom
Angel of Mine
15 éven aluliak számára nem ajánlott ausztrál-amerikai misztikus thriller, 98 perc, 2019

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Lizzie 7 éve gyászolja a kislányát, azonban úgy tűnik, hogy nemcsak a lányát, hanem a valósággal való kapcsolatát is kezdi elveszíteni.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
pihes dec. 03. 15:34:07 7/10
A kézenfekvő megoldásig hosszabb út is vezethet, ezt jól példázza a film is.
Egy jobb film volt!

7/10
lukenukem dec. 01. 21:01:55 Előzmény filoszemitabéluska
az én kedvencem "a nyolcadik utas a halál"... de azért a négy filmben kimaxolták a kreativitásukat, a harmadikba még egy erős spoiler-t is elhelyeztek. képzelem, hogy főhetett a fejük azoknak, akik megörökölték nevet és az újabbakat el kellett nevezniük.
szerintem a "notthing hill"-t azért nem az eredeti címmel forgalmazták, mert úgy gondolhatták, hogy az átlag magyar mozinéző nem biztos, hogy tudta akkoriban, hogy ez london egyik városnegyede. (én akkoriban még igen fiatal voltam, így ezt én se tudtam.) hiába az amúgy híres-neves notthing hill carnival is népszerűsíti a városrészt.
eszembe jutott még egy zseniális képzavar: a kult-klasszikus brandon lee film, a "the crow". ami ugye varjút jelent, mégis "a holló" címen jelent meg idehaza. de az 2012-es edgar allen poe által inspirált, és az életének egy fiktív cselekményét bemutató "the raven"-t, úgyszintén "a holló" néven sikerült moziba küldeni. természetesen ez utóbbi érthető, csak kellemetlen, hogy a 1994-es film ilyen népszerű lett. belátom, hogy talán kevesebben ültek volna be a moziba 'a varjú' című filmre, de azért na... nem mellékesen a marvel képregények népszerű mutánsa "wolverine" is farkas lett, mert úgy gondolhatták, hogy a rozsomák nem eléggé megnyerő elnevezés egy mutáns gyilkológépnek. miközben ha egy kicsit több ismerettel rendelkeztek volna az állattal kapcsolatban, belátták volna, hogy több mint találó a karaktere neve.
filoszemitabéluska dec. 01. 07:39:07 Előzmény olahmiki1959
Az a legszörnyűbb, amikor a forgalmazók a film magyar címével el akarják mesélni az egész film tartalmát: Notting Hill= Sztárom a párom. Hátborzongató!
8/10
olahmiki1959 dec. 01. 04:54:20 8/10
Ez már a harmadik film, ugyanezzel a - magyar - címmel. (A forgalmazók nem gondolnak erre?)
Egyébként elég jó film volt, Noomi tökéletesen hozta a figurát. Tetszett...:)
filoszemitabéluska nov. 30. 08:23:30 Előzmény Gega1
SPOILER Azért elég misztikus, hogy egy anya felismeri a 7 éves kislányban a saját gyerekét, akit újszülöttként látott utoljára. Ez egy antropológus szakembertől is szép teljesítmény lenne.
Gega1 nov. 30. 00:43:37
Egyértelműen nem misztikus, hanem valós, de ez nem baj, nem szeretem a misztikus filmeket, mert érthetetlen ködbe vesznek, vallásos áhítatba esnek. És nem is thriller szerintem, inkább dráma. Elég langyos és lassú, a fordulat kiszámítható, csak Noomi kedvelőknek ajánlott, ő viszont mint mindig, ismét remekel.
8/10
InteriorLulu nov. 29. 23:09:07 8/10
Még úgy is tök rendben lenne a film, ha nem Noomi játszaná a főszerepet...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu