Film

Elrabolt világ

/Captive State/
amerikai thriller, sci-fi, 109 perc, 2019 16 éven aluliak számára nem ajánlott
    • mb

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Egy évtized telt el azóta, hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre, és a bennük érkező lények leigázták a bolygót. De nem baj.
Chicago nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság?
Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő bolygóközi szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak.
De sok ember van, akik nem értenek egyet velük: akik akár harcolni is hajlandók a világ új uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről jött lények csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.

A Majmok bolygója: Lázadás-sal világhírűvé vált rendező kiváló színészekkel forgatta le a közeljövőben játszódó, vérfagyasztóan izgalmas, sok meglepetéssel szolgálós sci-fijét. John Goodman és Vera Farmiga is a főszereplők között van – de a néző az utolsó pillanatig nem lehet biztos benne, hogy ki áll az idegenek és ki a földiek oldalán.

Bemutató dátuma: 2019. március 21. (Forgalmazó: InterCom)

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

szavazat: 7/10 március 23. 01:51:07
március 23. 01:51:07
Ez a film egy kicsit modernebb feldolgozása a Kolónia című sorozatnak... én 7 pontot adok rá, mert itt jobban oldották meg a csavart és kidolgozattabb és érthetőbb a történet, már ha figyelsz természetesen!
március 22. 20:46:50
március 22. 20:46:50
Ez a film még ZS kategória se! Tényleg ne nézzétek meg!

Végig keresgéltem a távirányítót, hogy tekerhessem. Ami azért volt, mert annyira titokban akarják tartani, hogy mi a csavar a film végén, hogy direkt egy értelmes mondat nem hagyja el a szájukat, hogy csak a végén értsd meg, hogy miért is beszéltek rébuszokban. Holott már a legelső percekben tudni lehet, hogy mi lesz a vége!

Komolyan, ez egy fostalicska film.

Azt akarták megoldani, amit a zseniknek annak idején sikerült. Ne mutassunk sokat, majd a néző képzelőereje félelmetesebbé teszi az egészet. De közben meg mutatnak már az első percben dolgokat, ami semmit nem hagy a képzeletnek. Nem derül ki semmi.

Életszerűtlen, ezt nem hagyná az emberiség, inkább kipusztulnánk, az tuti, hogy iylen nem lenne és mi a tökömért van szüksége az ufóknak az emberekre, miért nem írtották ki őket? Semmi hasznot nem hoznak, csak bajt okoznak.

Idiótaság az egész, amit azzal lepleznek, hogy nem mondanak semmit a film közben és HALÁLRA UNOD MAGAD!

Életem második filmje volt, amiről ki akartam jönni :(
szavazat: 3/10 március 22. 15:05:43
március 22. 15:05:43
szavazat: 5/10 március 22. 01:54:13
március 22. 01:54:13
alacsony költségvetésű, de nézhető film, kicsit több mint B kategória
március 16. 12:05:51
március 16. 12:05:51
A hozzászólás moderálva lett.
március 09. 17:01:05
március 09. 17:01:05
A hozzászólás moderálva lett.