Godzilla Kong ellen

Bakancslistához adom
Godzilla vs. Kong
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai horror, sci-fi, akciófilm, 113 perc, 2021

Értékelés:

89 szavazatból
Szerinted?

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban.

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

A MonsterVerse egyre izgalmasabb fordulatokat vesz: a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya után az alkotók alaposan felturbózták az eddigieket, és összeeresztik a filmtörténet két legnagyobb legendájú, legfélelmetesebb szörnyét...
Bemutató dátuma: 2021. május 20. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
kriszta.05 márc. 14. 16:22:47 3/10
Imádnám mar csak a látvány miatt is, de hát annyi de annyi konkrét faszság van benne hogy az valami vicc és nem godzilla vagy kong mert nyilván sci-fi de….
3/10
szogedi jan. 20. 08:21:53 3/10
Csak a látvány miatt éri meg látni ezt a filmet. Adtam volna 4 csillagot is a filmre, de egyet még elvett belőle a rettentően irritáló főhősnő színészmetes bárgyú képe. Mondjuk valamit tud a csaj, ha egy ilyen filbe is bevették. Nyilván a szereposztó díványon lepedő akrobata volt ő is. Mindenesetre a tátott szájú nézésen kívül nem tud semmit sem.
redpali500 jan. 03. 17:35:21
Föld alatt van egy másik föld... na de hogy van világos.?.. hát a föld alatt VAN EGY MÁSIK NAP BAZDMEG !!! A FÖLD ALATT!!! MÁSIK NAP!!! AGYMENÉS!
5/10
FICEK9 2021 dec. 28. - 18:21:26 5/10
Hú, de nagy csalódás volt ez a film. Sikerült olyan szarwarszosan el...... egy jó alapötletet. Kivételesen szinte minden szavával egyetértek a port.hu kritikájának. Ennyi agyamentséggel elrontani egy jó alapötletet...kár érte. Olyan érzésem volt mintha kétszer futott volna neki két teljesen különböző brigád a filmnek és sikerült jól el.... a filmet a végére. Szerintem vagy egy jó forgatókönyvet szedtek szét és töltöttek meg baromsággal valakik (pl. a Warner nagyokosai, nem ez lenne az első...), vagy volt egy jó alapötletre készült szörnyű forgatókönyv, amit próbált néhány hozzáértő megmenteni, csak kevés volt az idejük. Bárhogy is készült el a film, a jó ötleteket a sok rossz tönkretette.
A megjelenés viszont nagyon ott volt, pedig alapvetően nem jönnek be az ilyen monumentális, "zúzzunk össze mindent" típusú filmek. Itt inkább szükséges eszköznek éreztem a rombolást, mintsem hogy erre koncentráltak volna fölösleges túlzással.
6/10
nefefe 2021 dec. 25. - 23:09:30 6/10
--- Spoileres tartalom --- Valahogy ismerős volt a történet - menjünk le a föld alá! Ezzel már Verne is foglalkozott, több film is készült az " Utazás a Föld középpontjába vagy felé " témakörben. Itt is megvalósították ugyanazt, őslényekkel és/vagy hasonló faunával. Még oxigén is volt... Csak itt Kong-ot helyezték a középpontba. A film egyébként elég nehezen bontakozik ki, több szálon futó cselekmény, sok az unalmas rész. Persze az utolsó fél órában összeérnek a szálak és eljön amire vártunk - amire a film címe is utal -, (újra) összecsap a két titán és lerombolják a fél várost. És ez még nem volt elég, utána Godzilla és a robot még lerombolja a másik felét is. Aztán a vége a szokásos amerikai szirup. Tartalmában erősen felejthető, látványban elég jó a film. A számítógépesek megint jó munkát végeztek, működött a CGI-technológia. A közepesnél egy kicsit jobb, de még egyszer nem nézném meg.
JonathanSeagull 2021 dec. 25. - 10:03:52
Ez is "kiváló" karácsonyi film :-(((
offtopic
Sz. Péter 2021 dec. 18. - 11:22:01 Előzmény tesz-vesz
Ha valaki komoly ember akar lenni, az nem néz sem Marvel/DC, sem Godzilla filmeket. ;)
1/10
tesz-vesz 2021 dec. 17. - 13:45:53 1/10 Előzmény nekemvanigazam
nem kell a gyík agya, hogy a robogodzillát irányítsa, elég a szelleme és a koponyája! te nem tudsz kristályprogramozni?! ezoteriához nem is értesz, persze hogy logikai (!) bukfencnek gondolod! mi is a csillagjegyed kisbarátom?! körül vagy te metélve rendesen?!
1/10
tesz-vesz 2021 dec. 17. - 13:29:43 1/10 Előzmény cp21
nekem pl tetszett a Broderickes Godzilla. az se a filművészet csúcsa, de ez ehhez képest oscar járna neki. amúgy látom szakértő vagy. ha az ormótlan godzilla, ezzel a testtel irreálisan fürge, de lézeres lyukat tud égetni a betonba, és 300 km mélyre is, akkor ha ezzel eltalálja a majmot, akkor az meg-e hal-e? vagy a robot godzillát eltalálja akkor mi lesz?

amúgy tényleg jó lenne ha a marveles-univerzumos dolgot nagyon hamar kinőnéd, ha komoly ember akarsz lenni.
1/10
tesz-vesz 2021 dec. 17. - 13:16:58 1/10 Előzmény Markoo
amiket nem látunk, azok nem léteznek, igen, szociopatává nevelnek az ilyen filmek
1/10
offtopic
tesz-vesz 2021 dec. 17. - 13:13:42 1/10 Előzmény nekemvanigazam
hogy beszélsz? látszik hogy kik adnak erre 10-est.
1/10
tesz-vesz 2021 dec. 17. - 13:13:07 1/10
mintha egy 10 éves gyerek írta volna a forgatókönyvet, a párbeszédeket, kritikán aluli. sajnálom a mai fiatalságot, hogy ezt kell néznie, meg a félhülye szuperhősfilmeket. elbutulnak, elbutul a társadalom. semmi ízlése, stílusa nincs a h*lyegyerekeknek. azért vessük már ezt össze pl a Jurassic Park első részével. milyen jó ifjúsági filmek voltak még régen?
holizoli 2021 dec. 05. - 21:07:44
Egy szutyok film, egy szemét.
1/10
Bikhu 2021 okt. 01. - 15:34:06 1/10
Ez a Film igaz történet alapján készült.
10/10
nekemvanigazam 2021 júl. 30. - 01:37:04 10/10
Bírom az ilyen faszokat, akik szívnak párat a nejlonzacskóból és utána olyan rohadt mélyenszántó gondolataik támadnak, amelyek alapjaiban rengetik meg a világot, a mozi pedig arra való, hogy Hegel dialektikájáról és a Higgs-bozonokról elmélkedjünk haiku versek formájában, mert ha nem, csak egyszerűen a látványt próbáljuk élvezni, akkor máris büdös, analfabéta parasztok vagyunk. Hát oké.
10/10
nekemvanigazam 2021 júl. 30. - 01:34:25 10/10 Előzmény Blackheart87
Igen, okos vagyok, mindössze nincs kedvem az undorító angol vartyogást hallgatni. De te, öcsém, igazi lángelme vagy, aki csak és kizárólag eredetiben néz mindent! Ja, hogy a pornók esetében mindegy is? Nem baj, legyél büszke magadra, te anglomán f@sz.
Brierley 2021 júl. 06. - 09:31:14
Igazából ebbe a moziba feleslegesek voltak a színészek. Szerintem.
4/10
idõjós1010 2021 júl. 05. - 21:36:42 4/10 Előzmény cp21
Saját univerzumához sem hű a film. Sőt, ami ennél is irritálóbb volt benne, az az, hogy gyakorlatilag olyan szög egyszerűséggel, és hirtelenséggel váltottak helyszínek közt, mintha csak egy 3 éves kisfiút látnék a szobájában katonákkal, meg dínókkal játszani az egyik pillanatban még a szőnyegen, míg a következőben már a paplan alatt, aztán hopp, megyünk pancsizni.... Lerobbantak a hajók (?!) nembaly, azonnal jön egy tucat helikopter, és megyünk tovább. Bejutottunk a föld belsejébe, ahonnan már nincs kiút, mert hajtómű problémánk is van, szédülünk is, meg a majom se tud már visszamászni (?!) Nem számít, Godzilla majd lyukat éget a földbe, és visszamászunk rajta mind :-D ... Ja, hogy kifeküdt a majom (?!) az se probléma, hopp, ott terem hirtelen egy robot Godzilla, és közben felrobbantunk valami szart gorillánk mellkasán, amitől újra feltámad, és most barátok lesznek az óriás gyíkkal. Aztán mostmár tényleg lefekvés. fellőtték a pizsit. a szoba csupa szétszórt legó. A gyerek lefekszik aludni, mert alszik a tűzoltó, meg a kéményseprő, a villamos is csenget egy picit, godzilla, és a majom pedig visszakerül a dobozába :-D
4/10
idõjós1010 2021 júl. 05. - 21:22:31 4/10
Végtelenül bugyuta lett sajnos. De annyira, hogy már az elején eldöntöttem, nem is érdekel az amúgy nulla közeli történet. Ráadásul úgy indítják, mintha volna neki előzménye, pedig állítólag nincs. Bevallom, én már nem nagyon emlékszem a korábbi kong vagy Godzilla részekre, de szerintem azokat simán alulmúlta, mert nem rémlik, hogy valaha csalódtam volna bennük. miközben nem tudom hogy hivatkozásul volt e bármelyikben is kapcsolódó tartalom ehhez a sztorihoz. Ami a látványt illeti, nem kétlem, hogy okkal beszélnek sokan valóságos vizuális orgiáról, de valahogy úgy éreztem magam alatta, mint a Transformers első három része alatt, hogy egész egyszerűen nem tudtam eldönteni; túl kicsi, vagy túl nagy itthon a TV hozzá, mert annyira nem jött át belőle semmi. Moziban lehet más lett volna. A film elején nyújtózkodó majom nagyon tetszik, nagyon megvan az a gigantomán érzet, aztán amint elkezd ugrálni a tengeren, egyre jobban kezd eltűnni a "váó" faktor belőlem. Az egyik filmet kiértékelő videóban hangzott el olyan, hogy túl nagyok ezek a dögök ahhoz, hogy ilyen fürgék legyenek. Hát talán ez volt az elmosta a méreteket.
3/10
Markoo 2021 jún. 15. - 21:10:23 3/10
Ezt egy szociopata rendezte? Senkit nem zavart a végén ,hogy egy várost irtottak ki, a bunyózgatásuk közben? Mert valahogy csak egy nagy" happy zene a végén és mindenki boldog" elég fura volt
Összes hozzászólás
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu