Film

Utazók /Passengers/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 116 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

291 szavazatból
Szerinted?
Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel.
Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat.
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek.
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük...

Bemutató dátuma: 2017. január 12. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Jim Preston
Gus Mancuso fedélzetmester
Norris kapitány

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb látványtervezés jelölés
  • Oscar-díj (2017) - Legjobb filmzene jelölés: Thomas Newman

Vélemény:


augusztus 22. 23:21
Spoiler!!
Engem az fogott meg nagyon,hogy Jim mikor már 1éve magányos megüti Artúrt.\"Látod neked nincsenek érzéseid\" Ha hasonló szituba lettem volna,énis felkelltettem volna valakit,mert ez a magány elviselhetetlen.
Spoiler vége
Szóval van érzelmi mondanivalója,helyenként vicces,helyenként szomorú,de ez így volt jó. Chris Pratt és Jennifer Lawrence meg telitalálat volt a főszerepre. Amúgy meg szeretem az újitásokat,még sosem láttam Sci-fi drámát,idáig.Nagyon szerettem 9/10

augusztus 19. 22:08
szerintem... jó film! ;) tele \"hibákkal\", ellentmondásokkal..., de...! ez egy gondolat ébresztő, tele emberi kérdésekkel. mi az amit szerethetne az Ember? mi az amit \"élvezhet\"...? van-é joga egy embernek, egy másikénak az életét befolyásolni... kéretlenül, visszavonhatatlanul? mi az ami teljessé teszi az életünket...? ... és még lehetne sorolni. lehet, hogy ezek elcsépelt közhelyek, de azért foglalkoztat egy-néhányunkat a gondolat. ... igaz, hogy úgy alakították a történetet, hogy \"beleférjenek\" ezek a kérdések, de a hangulata, a zenéje, számomra, csodás. nem véletlen, hogy egy \"műszaki\" férfi ébredt fel, aki karbantarthatja a hajót, és egy nő aki író, hogy azt amit átéltek el tudják mesélni az utókornak, hogy tanuljanak... jó film... szerintem! ;)

augusztus 5. 13:30
Ébredés után még fél évig ott kell élniük az űrhajón...
Ma megnézem megint 4k-ba, nekem nagyon bejött a film, csípem mind2 szereplőt.

Összes hozzászólás