Film

Vén rókák

/Going in Style/
magyarul beszélő, amerikai krimi-vígjáték, 96 perc, 2017 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
  • eny
  • eny
  • eny

Értékelés:

112 szavazatból
Szerinted?

  Nem öreg az, akinek a szíve fiatal. Tehát: attól, mert valaki nyugdíjas, még nyugodtan rabolhat bankot. Sőt: egy nyugdíjas sokkal nyugodtabban rabol bankot, mint a pánikra és izgalomra hajlamos fiatalok. Vagyis: a tökéletes bankrablást bízd koros férfiakra.
  Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek.
  És újra átélik, milyen fiatalnak lenni...

  Bemutató dátuma: 2017. április 6. (Forgalmazó: InterCom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  február 2. 15:34
  (egye értsd: egyet)

  február 2. 15:32
  medve05 Teljesen egye értek, helyettem is megfogalmaztad a lényeget! Remekek az alakítások, de eléggé sarkít a film: mintha a bankok lennének minden probléma okai és a rablás legális lenne. Pedig nem az. Aki felkészíti a bűnre a csapatot az a jó fiú, a rendőrök meg nem, illetve csak balekok. Ezzel elmosódnak a korábbi egyértelmű határok.

  2017. december 23. 17:39
  Limonádé. Semmi extra.

  Összes hozzászólás