Veszélyes

Bakancslistához adom
Dangerous
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akcióthriller, 99 perc, 2021

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

A film rendezője, David Hackl már több akciódús thrillert is rendezett, pályafutását a Fűrész-sorozat ötödik részével kezdte. A Veszélyes főszereplője a színész-rendező legenda, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood (Halálos iramban 8, Suicide Squad – Öngyilkos osztag). Mellette a filmben feltűnik Famke Janssen (X-Men-filmek, Elrabolva-filmek, Aranyszem), Tyrese Gibson (Halálos iramban, Transformers-filmek) és a kétszeres Oscar-díjas, Mel Gibson (A rettenthetetlen, Halálos fegyver-filmek, Mad Max-trilógia) is.
Bemutató dátuma: 2022. január 20. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Szereplők

Dylan 'D' Forrester
Shaughnessy ügynök
Dr. Alderwood
McCoy serif
Linda Forrester
Susan Forrester
Blanchard

Hozzászólások

Szerinted?
capt.nemo máj. 08. 21:51:33
ha valaki jól szeretne szórakozni, ezt a filmet feltétlenül hagyja ki!
konkrétan éreztem hogy sorvad az agyam amíg nézem, szóval tényleg nem veszélytelen.

(amúgy nem is tudtam hogy elon musk újabban már színészkedik is..)
2/10
Trap 416 máj. 02. 15:47:54 2/10 Előzmény kultúrgúda
Szerintem ez a film bármit megadna azért, hogy közepes legyen. :D
5/10
bcsaba73 máj. 01. 10:24:14 5/10
Soha többet nem fogod megnézni,de az utóbbi évek hulladékai közül magasan kiemelkedik és egyszer simán nézhető.
2/10
Trap 416 ápr. 30. 14:45:46 2/10
Itt aztán összeálltak a csillagok.
Scott Eastwood az antiszínész, David Hackl, az igazi, c kategóriás rendező, Tyrese Gibson a keményen néző, komolyan vehetetlen seriff, Kevin Durand a pojácáskodó, magát menőnek képzelő főgonosz (mindjuk ő a legszórakoztatóbb). Az akciók kapcsán azon gondolkodtam, (főleg, amikor hatan lövik a fedezékbe vonult Tyrese-t) hogy szándékosan sem lehetne ennél szarabbra csinálni őket. Szóval ez a film silányabb, mint egy jobbfajta Steven Seagal alkotás, mert azokban legalább az akciók rendben szoktak lenni:D Famke Jensen és Mel Gibson is borzasztó erőltetett. Gibson nem lesz attól laza, hogy hülyeségeket kérdez, meg úgy telefonál, hogy közben zöldségeket aprít. Az akciók szét vannak vágva, de nem úgy, ahogy megszokhattuk. Scott Eastwood lenyom valakit, és az operatőr közben ötször átvág a csajra, aki nézi ezt a verekedést xD mi volt itt a koncepció? Szerencsére nem adtam pénzt ezért a moslékért, ez ténylegesen film+ színvonal. Az karakterek is zseniálisak a kaméleon fejű, idióta csávóval, Eastwood idegesítő, alkoholista anyjával, akinél a rosszfiúk is ezerszer szimpatikusabbak, a szőke - viccesnek szánt - csajjal, és a biodíszletként funkcionáló özveggyel. Minden szempontból a karakterírás legalja, amit a forgatókönyvíró prezentál. Az egyik legrosszabb akciófilm, amit láttam.
6/10
Gajho Dhar márc. 27. 23:27:50 6/10 Előzmény nagysanyi100
Valóban nézhető. 6/10
4/10
bogotizsolt febr. 02. 17:31:35 4/10
Egy szigetet átvilágítani 0,5 négyzetméterenként... höhö! A-ból B-be eljutni az egyik szereplőnek fél óra, a másiknak fél másodperc....höhö! X szempillantás alatt taccsra teszi Y-t, majd nemsokára X újra szembe kerül Y-val, de már vérre menő küzdelem lesz ... höhö. Főrendőr egyedül megy a világ végére a Zs kategóriás bűnöző miatt...höhö! Annyi sületlenség van a filmben, ami már tényleg gáz
10/10
nagysanyi100 jan. 31. 20:43:06 10/10
Szerintem meg kicsit alá lett pontozva. Moziba néztük.Abszolut nézhető.
Láttam már ennél rosszabbat magasabb értékelés mellett.
1/10
kool77 jan. 24. 16:06:51 1/10 Előzmény Adesiia
Nagyon jó leírás, csak annyit tennék hozzá, hogy a történet alapján, akár jó is lehetett volna!
1/10
Adesiia jan. 23. 01:24:11 1/10
Katasztrófa a film. Nulla történet, színészi alakítás tragédia, a monoton háttérzene idegesítő, a párbeszédek meg olyanok mintha egy “zs” kategóriás sorozatot nézne az ember. Mel Gibson nevével van eladva, de alig játszik benne. Nem is értem ilyen film hogy juthat el a mozikba…
4/10
Lincoln Hawk jan. 23. 00:21:46 4/10
Felteszem, izgalmasnak, viccesnek és eredetinek szánták – fekete humorral felütött akciófilmnek, kábé –, de unalmas, fárasztó és sablonos lett. Az akciók fapadosak, a humor inkább irritál, mint szórakoztat, és aki látta pld. a Kincs, ami nincs című Spencer – Hill-mozit 1981-ből (!), az cseppet sem fogja meglepőnek találni a végére időzített fordulatot. (De az a film legalább vicces volt, ellentétben ezzel.)
A Mel Gibson által alakított karaktert pedig akár ki is lehetett volna hagyni – igazából nem oszt, nem szoroz, szerepel-e, vagy sem. Gibson papa néhány évvel ezelőtt visszatért a filmvászonra, de ebből még nem következik, hogy jó szerepeket kap.
Értékelésem: 10/5
Wonder1 jan. 22. 22:05:05
Dudikoff.Lundgren szintü filmecskékcse.1x mindképpen meg kell nézni.de csak otthon.és közben azokra gondolni akik jegyet vettek rá és beültek a moziba.
kultúrgúda jan. 13. 15:38:04
közepes film
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu