A hegyi doktor - Újra rendel

Bakancslistához adom
Der Bergdoktor
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német drámasorozat, 45 perc, 2008

Értékelés:

283 szavazatból
Szerinted?

Müncheni, Párizsi és New Yorki utazásai végeztével a híres sebész, Dr. Martin Gruber (Hans Sigl) 15 év múltán tér vissza az édesanyja születésnapjára, a szülőfalujába, a kis hegyi településre. Amikor azonban hazatér Ellmau-ba, akkor szembesül a szomorú ténnyel, hogy az öccse felesége, Sonja váratlanul meghalt cserbenhagyásos autóbalesetben. Martin öccse, Hans és kislánya Lilli magára marad. Martin szeretné minél előbb látni unokahúgát, Lillit. Lilli megtudja nagyitól, hogy a testvérek, Martin és Hans mindketten szerelmesek voltak édesanyjába, Sonja-ba. Martin akkor Amerika, New York mellett döntött, Lilli papája, Hans pedig a gyönyörű Sonja mellett. Azonban az első nagy szerelem, az egészen más. Sok titkot rejt.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
Széles Ágnes szept. 27. 11:34:35
Szeptember 29-től újra elkezdik az első évadtól ismételni. I/1. Talán mire újra leadják a teljes 14 évadot, megérkezik a 15-ik évad is hozzánk.
kekval júl. 01. 20:48:59
Most olvastam egy német oldalon, hogy június 8-án elkezdték a XV. évad forgatását és ha nem jön közbe semmi, 2022-ben levetítik (legalább is Németországban). Reméljük majd nálunk is. :)
Lilko03 jún. 30. 21:09:00
Bocsánat, nem a XV., hanem a XIV. sorozatból néztem meg az utolsó részt, ami holnap lesz. Annak a végén megy Franziska New Yorkba és nem XVI. hanem a XV. részt fogják elkészíteni talán még az idén.
Lilko03 jún. 30. 20:51:28
Megnéztem az osztrákon a XV. részből az utolsót. Nem sokat értettem, mert nem tudok németül, de Anne is beszélt Franziskával. Nem tudom, hogy miről, de Franziska utána úgy döntött, hogy elköltözik New Yorkba. Lehet, hogy nem is Martiné a gyerek, hanem pl. mesterséges megtermékenyítésből van? Bármi lehet. Lehet, hogy tévedek, de még lesz XVI. rész is úgy láttam.
8/10
napraforgó jún. 30. 17:22:32 8/10 Előzmény Széles Ágnes
Igy van, hihetetlenül gyönyörűek a tájfelvételek, a téliek és a nyáriak is egyaránt. Tetszenek az alpesi faházak is, a fronton a szinpompás virágzuhataggal.
Kiváncsi vagyok, mi lesz Franciskával és a babával, remélem nem halasztják meg őket, csak hogy Annának ne kelljen féltékenykedni.
Széles Ágnes jún. 30. 14:59:16 Előzmény napraforgó
Pontosan, igazad van! Nemrég még arról volt szó,hogy csak akkor építik be a tetőteret,ha lesz pénzük rá. Most még a mamát is felrázták éjjel, és hipp-hopp kész lett a tetőtér. Amikor az idős Roman Melchinger doktor meghalt, az egész házat mindennel együtt Martin örökölte. De ő azonnal mindent kidobott, talán egy bögrét és a széket tartotta meg. Pedig neki milyen praktikus lett volna oda költözni a rendelője fölé. Akkor még a tetőteret sem kellett volna most összedobni, az örökölt házban elfértek volna Anne-val. De most a nővér lakik ott egyedül. Lilli magyar hangja már kiskorától ugyanaz, nem kéne már ez a nyávogós hang egy felnőtt lánynak. Ettől függetlenül mindig nézem a különböző csatornákon vetített epizódokat, főleg a szép táj, szép házak látványa miatt. Emlékszem mikor még Mark Keller ( dr.Kahnweiler )annak idején a Cobra 11-ben szerepelt, milyen vagány volt!
8/10
napraforgó jún. 30. 13:53:44 8/10 Előzmény Galló Orsolya
Kösz, de tartsd meg a tanácsaidat.
Én meg azt kritizálok, amit akarok és annyit, amennyit csak akarok.
Galló Orsolya jún. 30. 13:49:18 Előzmény napraforgó
Ha ennyire rossz, fel kell állni és ott hagyni, mást kell nézni. Ennyi, nem kelégedetlenkedni.
Széles Ágnes jún. 30. 10:01:09
Nincs vége a 14-es évadnál. Jön majd a 15-ös évad, de ez még csak a németeknél látható. Van a sorozatnak német oldala, ott körül lehet nézni.
10/10
Papp Sándorné jún. 29. 07:42:55 10/10 Előzmény kekval
Köszönöm-
8/10
napraforgó jún. 29. 06:24:00 8/10 Előzmény kekval
Miért baj az, ha sokkal több pozitivumot szeretnék látni? Sokkal kevesebb halálos betegséget és sokkal kevesebb tönkrement házasságot? Tudnám dijazni a kedvezőbb fordulatokat magánéleti sikon is.

Hogy Kahnweiler nevében hol a 'h' betű, az kevéssé érdekel. Ennél nagyobb problémám az életben ne legyen. De tényleg.

Kicsit megdöbbentett, hogy Gruberék máról holnapra befejezték a padlástér kialakitását, de még ki is festették, kitakaritották és be is rendezték, Annának már csak vissza kell költöznie.

Soha nem értettem, hogy abban a rohadt nagy faházban, amelynek 3 szintje volt, + a padlástér, és eddig is minimum 300 négyzetméter volt, hogy a fenében nem fértek el hárman, négyen??? Adva volt Lisbeth, Martin, Lilli, mint állandó lakók. Beköltözött Anna, de Hans, aki korábban ott lakott, most már Susannával él lenn a Wilder Kaiserban, legfeljebb nagynéha maradt ott. Mi a bánatnak kellett még egy másik szint Martinnak és Annának? Akkor a 3 lenti szinten ketten maradtak, Lisbeth és Lilli. Röhejes.
kekval jún. 28. 21:30:35 Előzmény napraforgó
Ha ennyi problémája van a történettel, miért nézi? Másoknak tetszik. Vannak más sorozatok is a sok-sok csatornán.
Kahnweiler doktor nevét így kell írni, fentebb a szereposztásban is benne van.
kekval jún. 28. 21:27:10 Előzmény Papp Sándorné
Jelenleg ez az utolsó évad, ami elkészült. Még nem mondták ki, hogy befejezték. Amíg Hans Sigl-nek van kedve tovább forgatni, elképzelhető, hogy még folytatják. Ezt olvastam.
8/10
napraforgó jún. 25. 03:45:39 8/10 Előzmény marisál
Igen, most belefutottam egy korábbi epizódba, ahol tüdőátültetésre volt szüksége egy fiatal nőnek, mert különben egy éven belül meghal.
Most egy tűzoltónak kellene májátültetés, mert dettó, különben ő is meghal egy éven belül

És igen, nem szeretem az ennyire drasztikus betegségeket, meg Martin doki nagy okosságait a kezelését illetően.
Khanveiler meg csak ül az iróasztalánál és semmit sem csinál, csak Martinra vár, hogy megint hozzon egy baromira súlyos esetet és akkor mondhatnak nagy okosságokat a soha nem hallott betegségekről.

De a mai este biztos izgalmas lesz, hisz Anna szembesül azzal, hogy Franciska gyereket vár Martintól.

Lisbeth lehetett volna ügyesebb, mondhatta volna, hogy valami nőgyógyászati problémáját ment kivizsgáltatni a müncheni klinikán. Vagy még inkább, egy ott fekvő barátnőjét ment látogatni, de nem, ügyetlenkedett és ezzel gyanússá vált.
10/10
marisál jún. 24. 15:52:19 10/10 Előzmény napraforgó
Szia kedves Napraforgó! Szeretettel üdvözöllek! Nem kaptam hivatalos értesítést válaszodról, csak véletlenül vettem észre, hogy írtál nekem. Kíváncsi voltam, hogy mi a többiek véleménye, de úgy látom, mások is sokallják már a gyógyíthatatlan betegségeket. Teljesen egyetértek Veled, vagy a betegségeknek, vagy a szereplők magánéletének pozitívvá kellene válni, de most minden csak negatív. Most még ez a terhes nő is bekavar, már nincs is kedvem nézni. Ezt a sok nyomasztó esetet már nem lehet a szép tájakkal ellensúlyozni, uncsi lett az egész film, legalább is számomra!
8/10
napraforgó jún. 24. 05:02:51 8/10 Előzmény Papp Sándorné
Néha, ez a kulcsszó, de itt mindig!
Itt minden beteg valami rémséges ritka kórban szenved és meg is fog halni egy éven belül. Brrrrr.
10/10
Papp Sándorné jún. 23. 21:56:02 10/10 Előzmény napraforgó
Egy orvosi rendelőben és egy kórházban néha előfordul!
8/10
napraforgó jún. 23. 21:07:14 8/10
Kezd nyomasztóvá válni ez a sok halálos nyavalya.
10/10
Papp Sándorné jún. 23. 14:57:43 10/10
Tudja valaki, hogy ez a befejező évad?
8/10
napraforgó jún. 15. 07:37:12 8/10 Előzmény marisál
A 13. évaddal kapcsolatban nekem is vannak hasonló érzéseim. Minden szereplő valami halálos nyavalyában haldoklik, az orvosok ugyan törik magukat a meggyógyitásában, de eléggé kevés sikerrel.
De mindenkinek dögrováson van a magánélete és ezen az orvosok nem tudnak segiteni.
Közben a vénségesre ráncosodott Gruber doki magánélete sem túl megoldott. Hans öccse halálra unja magát a Wilder Kaiserban, miközben az előző évadokban pont a gazdaságban lévő munkát unta, utálta.
És Martinnak sem megoldott a magánélete, 50 éves korára még mindig nincs állandó élettársa.
Lányáról, Lilliről is alig tudunk valamit, aki és a kis mokány lányka hol feltűnik, hol meg el.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu