A második legjobb dolog

Bakancslistához adom
The Next Best Thing
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 103 perc, 2000

Értékelés:

45 szavazatból
Szerinted?

A legjobb barátok csinálják a legjobb hibákat... Abbie (Madonna) egyedülálló, az életet élvező nő, míg legjobb barátja, Robert (Rupert Everett) szintén egyedülálló férfi. Barátságukat döntések sorozata alakítja és teszi próbára. Közeli barátok, rengeteg közös vonás van bennük. Tökéletes párt alkothatnának, azonban Robert homoszexuális. Mind a ketten egész jól elvoltak idáig egyedül, de Abbie biológiai órája jelez, hogy gyermeket szeretne, most vagy soha. Az egyik estén egy kicsit több koktélt isznak a kelleténél, így testileg is egymásra találnak. Abbie terhes lesz. Úgy döntenek, hogy együtt nevelik fel közös gyermeküket, nem zavarva egymás magánéletét. Egy teljesen új világ tárul fel előttük. A furcsa pár boldogan élne, ha Abbie nem találkozna egy igazi férfival, aki végre nemcsak a barátjaként akar a gyermek apja lenni. Abbie szerelmes lesz és el akar költözni Sammel, közös gyermekükkel. Mindannyiuk számára nehéz idők következnek, háborút kezdenek a kisfiú elhelyezéséért. Sírjunk, vagy nevessünk, kedves Abbie és Robert: modern szülők vagytok, vagy egyszerűen csak önző emberek?
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
vargavera 2020 dec. 31. - 21:46:47
Szerintem nagyon jó film, sajnálom, hogy csak ily kevésre értékelték. Nálam 8 pont
10/10
75fledermaus 2020 máj. 09. - 12:53:03 10/10
20 éve láttam először. Most újranézem,kifogástalan most is.
7/10
sadrok 2019 márc. 15. - 16:52:15 7/10
Vígjáték? nem sokat nevettem rajta.... nekem inkább dráma. no, de mindegy, nem a műfaj meghatározása a fontos. Érdekes film, kacifántos élethelyzet.... Madonnát nem igazán kedvelem, ha más játssza a szerepet, jobban tetszett volna. Téma jó, karakterek jók....
Tomio 2008 nov. 18. - 13:18:31 Előzmény crazyforyou
Rupert és Madonna együtt írták a forgatókönyvet, számomra elég meglepõ, de õk (legalábbis akkoriban) a legjobb barátok voltak:

"Amikor megkérdik tõle, hogy milyen érzés volt Madonnával csókolózni, ezt feleli: 'Élveztem. Mókás volt. Amikor elõször találkoztam vele, nagyon szerelmes voltam belé. De már nem.'"

http://www.colinfirth.extra.hu/OLDALAK/FILMISM/rupert_everett.html
crazyforyou 2007 szept. 11. - 16:31:45
Ha rossz a kedvem,ezt a filmet szoktam megnézni.De ne kérdezzétek hogy miért.Egyszerûen csak jó,és kikapcsol.
perry 2007 szept. 11. - 06:55:10
Az a véleményem, hogy ami miatt nézhetõ a film az Everett és Bratt játéka. A többivel egyet értek.