Áloműzők

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, 7. rész, 59 perc

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Éjszakai lebujok kedvelt slágerei, kuplerájok kupléi és romlott nőszemélyek csábos pillantásai űzik el az Önök álmát ma este, ezért érdemes Garas Dezsővel és Bodrogi Gyulával tartani ebben az egy órában is.

A műsor ismertetése: Kedves Nézőink! Aki nyugodtan szeretne szunyókálni a televízió előtt, felhívjuk a figyelmét a most következő műsor mellékhatásaira: Bodrogi Gyula és Garas Dezső jelenetei és konferanszai sűrű rekeszizom rángással és folyamatosan mosolyra húzódó szájjal járhatnak, a válogatott kabaréjelenetek és a bohóctréfák könnyezést és térdcsapkodást válthatnak ki, az artistamutatványok a hosszan nyitvatartott száj miatt esetenként torokszárazságot okoznak, míg az elhangzó slágerek alkalmanként lábdobogást, szélsőséges esetekben akár spontán táncot is eredményezhetnek.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Trivia Showtime 2018 jún. 04. - 22:06:42 1/10
Nahát.
Sándor Palika rendezte.
Mintha valami elb@szott Jancsó agymenés lenne...
És ezek ezért pénzt kaptak anno ?!
bioLarzen 2016 aug. 27. - 00:11:39
Azért, ha már az ismertetõben megemlítették, igazán felvehették volna a szereplõk közé is az egyik fõszereplõ, Garas Dezsõ nevét...
1/10
Jogobella 2015 jan. 17. - 20:30:06 1/10 Előzmény redknapp
Atyaég! Kinek jutott eszébe, hogy Hernádi Juditot csöcsösmacának öltöztesse és a kerek fejére rózsaszínû pántlikákat meg virágokat pakoljon, hogy abban riszáljon a bõgatyás pusztafiak között?
Ez a mûsor arra jó, hogy az ember jól kiszörnyülködje magát, hogy micsoda förtelmeket tudtak valamikor eljátszatni a színészekkel.
redknapp 2014 dec. 06. - 06:55:26
Nézhetetlen.