Az RTL sztori

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 60 perc, 2022

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

25 évvel ezelőtt indult az RTL magyarországi története. Egy két részes, exkluzív sorozatban, igazi tévés legendákkal emlékezünk vissza az elmúlt negyed századra. Jelenlegi és egykori képernyős sztárok avatnak be régi kulisszatitkokba, de a nézők betekintést nyerhetnek legújabb történelmünk mögé is. Van miről mesélnünk! Az RTL Sztori – 25 év 2 részben, október 23-án és október 30-án az RTL Klub műsorán. A különleges adásokban együtt nosztalgiázhatunk többek között Erős Antóniával, Szellő Istvánnal, Barabás Évivel, Sebestyén Balázzsal, Istenes Bencével, Liluval, Friderikusz Sándorral, korábbi képernyőseinkkel, például Batiz Andrással, Ördög Nórával, Stohl Andrással, Jáksó Lászlóval, Erdélyi Mónikával, Kovács "Kokó" Istvánnal, legendás sorozataink emblematikus szereplőivel, mint például Fodor Zsókával, Csuja Imrével, Gálvölgyi Jánossal vagy akár Németh Kristóffal, de újra felidézhetünk közös emlékeket az X-Faktor egykori és jelenlegi mentoraival, A Konyhafőnök zsűrijével, Gáspár Győzikével és családjával is.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
nikato 2022 okt. 24. - 14:36:33 4/10
Azt tudom írni, mint a TV2 25-nél, hogy a régi műsorok milliószor jobbak voltak, szinte könny szökik az ember szemébe, ezeken nőttünk fel valamilyen szinten. Nekem az RTL Klub 1997-2009-ig volt kb. jó, és nézhető. A sorozatok, mesék, show műsorok terén, minden téren. Ízlések és pofonok, nekem akkor volt az igazi. Mára nézhetetlen a legtöbb műsor.
Ez a nosztalgiázós műsor egyébként nem volt olyan unalmas, mint a TV2-es, de, hogy Claudia és Nóra mindegyikben részt vett. :O :D
Fábry Sándor megdöbbentően megöregedett, felismerhetetlenül szinte, Alföldi Robin is látszik az idő, viszont Stohl András alig változott. :) Azért az hihetetlen, hogy Ördög Nóra tényleg az alapoktól indult, végigjárta a lépcsőfokokat, nekem is sok már belőle, de ez azért becsülendő.
Tereplovas 2022 okt. 23. - 12:46:19
Gáspár Győzőt (ideértve családjának a médiában szereplő tagjait is) nem sztárolni kéne, meg "nosztalgiázni"velük, hanem oda kéne végre tenni őket, ahová valók: a kukába.