Barátnő rendelésre

Bakancslistához adom
The Girlfriend Experience
amerikai drámasorozat, 27 perc, 2016

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Christine, az ambiciózus, másodéves joghallgató egy neves ügyvédi iroda gyakornokaként igyekszik bizonyítani rátermettségét. Amikor a közeli barátnőjéről kiderül, hogy kísérőként dolgozik, Avery arra biztatja, hogy próbálja ki ezt a jól jövedelmező munkát. Beajánlja a barátnőket szolgáltató céghez, ahol Christine hamarosan Chelsea Rayne álnéven merül alá az érzelmi és szexuális kapcsolatok különös világába. A sorozat Steven Soderbergh Barátnő rendelésre című filmjének sajátos folytatása.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez máj. 01. 22:13:56 5/10 Előzmény Lex Ikon
Miért, visszaolvastad azt a szartengert, mait a topikra engedtél? :D
Ez arra utal, hogy sok itt a véleménynáci, akik üldözik a szólásszabadságot.

„A dührohamokat elég jól tudják már kezelni manapság. ;) ”

Akkor miért nem keresel fel egy szakembert? :)
offtopic
Lex Ikon máj. 01. 21:57:54 Előzmény The Cortez
Nem látok hozzászólást, csak egy sérült ember kínlódását.
Erre utal az is, hogy a teljes Porton a leggyakoribb hozzászólásod ez: "A hozzászólás moderálva lett." A dührohamokat elég jól tudják már kezelni manapság. ;)
5/10
The Cortez máj. 01. 21:43:53 5/10 Előzmény Lex Ikon
A kommentre reagálj te szarkupac, ne trollkodj!
Lex Ikon máj. 01. 17:58:40 Előzmény The Cortez
Na, látod, megy ez neked. De tudod ezt még fokozni?
5/10
The Cortez máj. 01. 15:46:40 5/10 Előzmény Lex Ikon
Miért neked mi az apád fasza megy? Személyeskedéssel indítottál te retardált. Érvekről ne is pofázzál, amikor láthatóan még nem hallottál róluk. Egy barátnő vagy inkább kurva (csak hogy témánál maradjunk) leginkább rajtad tudna segíteni. Akkor nem fröcsögnél a tőled intelligensebbekre meg nem pofáznál mindenféle hülyeséget.
offtopic
Lex Ikon máj. 01. 15:33:51 Előzmény The Cortez
Csak a személyeskedés megy? Ez is egy jellemrajz, ha nincsenek épkézláb érveid, akkor csak ezt tudod. Mint a kocsmai verekedők. Na, mondjál még valamit, mert úgy látom szeretnéd kiírni az agressziót magadból. De inkább egy barátnő oldaná meg a problémádat. :P
5/10
The Cortez máj. 01. 15:26:24 5/10 Előzmény Lex Ikon
Mondta a libbant. A hozzád hasonló liberális prolik, meg a kis védenceid miatt!
offtopic
Lex Ikon máj. 01. 15:19:27 Előzmény The Cortez
A stílusod felér egy önéletrajzzal. Ezért van annyi szenny a világban.
5/10
The Cortez máj. 01. 15:13:23 5/10
A Steven Soderbergh kurvadrámájából (The Girlfriend Experience) készült sorozatban, ezúttal nem a Sasha Grey nevezetű pornós luvnya, hanem Riley Keough, vagyis Elvis Presley unokája játssza el a főszerepet – legalábbis az első évadban.

1. évad:

A történet antihőse egy joghallgató csaj, aki gyakornoknak áll egy menő, elit céghez, de mivel nemcsak egyszerű egyetemista, hanem egy 7köznapi kurva is (pl: simán megbaszatja magát bárokban), így másodállásban lazán hivatásos ribancnak szegődik. Színvonalas szállodákba és elegáns éttermekbe jár, ahol pénzes palikkal, köztük egy manginával találkozgat.
A pszichopatának/szociopatának tűnő nőszemély, természetesen a melóhelyén sem bír a pinájával, ugyanis alaposan megkúratja azt a felettesével. Amikor kitudódik a dolog, akkor persze egyből a hamis nemi erőszak-vádhoz folyamodik, tehát a sorozat kiválóan bemutatja, hogy milyenek a mai ringyók. A cselekmény előrehaladtával egyre mélyebbre süllyed a szartengerben, ezáltal a sztori fokozatosan érdekesebbé, a hangulat pedig nyomasztóbbá válik. Egyébként a nagy igazságot, vagyis hogy a főszereplő csaj világéletében egy önző, szarházi picsa volt, pont a karakter anyja mondja ki.
A sorozatot jellemző lassú történetvezetés, minimalista stílus, depresszív atmoszféra, steril képi világ meg a hosszú, néma jelenetek, mind a kurvaember kiüresedett lelkiállapotát tükrözik.

6/10

2. évad:

A 2. szezon sokkal szarabb, mint az első. az alkotók nem a korábban elkezdett cselekményt folytatták, hanem inkább új szereplőket hoztak be a képbe, ráadásul megváltoztatták a sorozat szerkezetét, amelyben ezúttal 2 különálló sztorit kapunk..
Az egyikben megismerhetünk egy legalja színvonalú, femináci hivatásos faszcibálót: tönkre akarja tenni az egyik kliensét, mert szerinte nőgyűlölő (egészen véletlenül pont egy fehér, heteró, konzervatív politikusról van szó...), sunyiban felvételeket csinál róla és persze ki is adja a szexvideókat, míg egy másikkal szándékosan teherbe ejteti magát A magánéletében nem meglepő módon, leszbikus a ribanc. Szövetkezni kezd egy sikeres, karrierista nőszeméllyel, akinek egy brutálisan lehangoló dráma kerekedik a történetéből.
A másodikban egy félnéger csaj a fehér, hihetetlenül nevetséges nevelt lányával együtt bekerül a tanúvédelmi programba, ezért egy, a halál faszához közeli sivatagos helyre telepítik őket. Ez a szál tele van unalmas, elvont + röhejesebbnél röhejesebb jelenetekkel, ám időnként azért röhögni is lehet a látottakon. A sztorinak amúgy van egy örökérvényű tanulsága, ami úgy szól, hogy „aki egyszer kurva volt, az mindig az marad!”
Ezt az évadot még jobban átjárja a vontatottság, a monotonitás, a kiégés, valamint a lelketlenség.

4/10
5/10
The Cortez máj. 01. 15:05:03 5/10 Előzmény Samy
Nincs kereslet, ha nincs kínálat. De nyugodtan bölcselkedj még!
5/10
The Cortez máj. 01. 14:59:31 5/10 Előzmény Lex Ikon
Igen. A világ a hozzád hasonló liberálnácik miatt, meg a kurváid miatt pusztul el. Mi köze ennek az egyenjogúsághoz, te szerencsétlen? Itt csak a csaj tekintette darab húsnak magát, tehát akkor ő a Weinstein-féle :D
Samy 2018 jún. 06. - 18:59:10 Előzmény Boar
Nincs kínálat, ha nincs kereslet ....
Lex Ikon 2018 febr. 02. - 18:55:41 Előzmény Boar
Miért, egy pasi megteheti ugyanezt? Pont az olyan felfogású emberek, mint te alázzák meg legjobban a nõket, mert szerintük nem egyenjogú emberek a férfiakkal. Ezek a Weinstein félék, akik szerint a nõ csak egy darab hús, amivel bármit megtehetnek.
Szerencsére ez is változik.
1/10
Boar 2017 aug. 23. - 15:37:07 1/10
Undorító!
Amikor a csaj odament a bárban a fiúhoz, abban a pillanatban kellett volna az arcára egy hatalmasat verni! Igazi ribanc a barátnõjével együtt. Régen ezeket megkövezték. Most vállalják magukat. Ha meg akarjuk érteni, miért pusztul el az amerikai-európai kultúra, elég ebbõl a szennysorozatból megnézni egy részt! :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu