Buli holtunkiglan

Bakancslistához adom
The Best Man Holiday
amerikai vígjáték, 123 perc, 2013

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
stupek2 2016 febr. 28. - 14:20:02 1/10
Eltelt 23 perc a filmbõl. Nem történt semmi. Néger emberek találkoznak, beszélgetnek. A legrosszabb, hogy le kell magam lassítanom ahhoz, hogy megértsem amit mondanak, hiszen lassan, szinte tagolva beszélnek. A 23. perc után megnéztem a hozzászólásokat, és látom, felesleges tovább néznem, ígyhát abbahagyom.
Nagy1A 2016 febr. 23. - 12:41:25
OFF!! Az elsõ 10 percben csak feketeséget láttam, azaz nem négereket, hanem afro-amerikai színészeket, ami nagyon feltûnõ volt, mert az amerikai színész szakszervezet kikötése szerint minden játékfilmben x százalék nem fehér színésznek kell szerepelni. Én rasszista-fasiszta-FideSSes, Jobbikos,náci, elgondolkdtam azon, hogy vajon fordítva miért nincs ez így? Nem kell x % fehérnek szerepelni a fekete filmekben? (A stáblistában azért találtam egy fehéret)
Emellett azon is eltûnõdtem, futó gondolat szintjén, hogy miért ciki a néger szó? Meg nálunk, ehhez hasonlóan a cigány? Miért ciki ez? Csak nem lejáratták valakik ezeket a szavakat, azért nem lehet õket a nevükön nevezni? És mi lesz, ha már az is ciki lesz? Meg a színesbõrû is? Meg a roma is? Akkor, hogy fogják õket hívni.
Mi ez a szemérmes - nem azt mondom, ami az valójában - hullám a köznyelvezetben, ezeken túlmenõen is? A Vakok és gyengénlátók Intézetébe már nem vakok, hanem " nem látók" vannak! A süket és régiesen siketek, már nem süketek és hallássérültek, hanem gyengén hallók, meg " nem halló " vagyok mondta a múltkor a TV-ben egy srác. Mondom neki, hogy Halló! De Õ nem halló!Minden résztvétem az Övéké, de ezt a játékot a szavakkal, olyan nagyon nem értem.....! Azután vannak még a kerekesszékesek, sánták, féllábúak, nyomorékok már nincsenek! Az igaz, hogy ezek a szavak elég kellemetlenül hangzanak ezért jobb a kerekesszékes. Azután már nincsenek buzik, homokosok, ferde hajlamúak, de vannak szivárványosok! Meg vannak az õ házasságaik és gyermekeik! Anyja neve: Alföldi Róbert ........ jól hangzik!!
10/10
turmix 2014 dec. 23. - 19:43:42 10/10
10/10
turmix 2014 dec. 23. - 19:38:22 10/10
Remek film, szemfertõtlenítés megvolt és néhány jó poén is becsúszott. Vígjátékok között válogattam, véletlenül böktem rá, és bár nem kimondottan vígjáték, nem bántam meg, hogy folytattam akkor is, amikor már kiderült a téves kategorizálás. Az is véletlen, hogy karácsonyi film és karácsony elõtt fogtam ki - így utólag azt mondom, hogy a legjobbak közül való a témából, sajnálom, hogy nem nagyon ismerik.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu