Cirmos karácsony

Bakancslistához adom
Santa Claws
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai családi film, 86 perc, 2014

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Bár a Télapó igyekszik minden gyereknek a számukra legkedvesebb ajándékot adni, a kiscicákkal hadilábon áll, ugyanis allergiás a macskaszőrre. Mikor a cicusok akaratuk ellenére megbetegítik szegény nagyszakállút, rájuk marad a nemes feladat: ki kell szállítaniuk minden ajándékot az éjszaka folyamán.
Bemutató dátuma: 2015. december 3. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Rojita jan. 22. 00:28:14 1/10
Véletlenül letöltöttem és megnéztem, (aztán gyorsan töröltem is.)
Jó, nem én vagyok a célközönség. Ez egy ifjúsági film. Bár van benne pár elem, ami illúzióromboló egy gyereknek.

A Mikulás különböző allergiái és annak olykor gusztustalan következménye.


Az rendben van, hogy kis költségvetéssel dolgoztak, az előfordul máskor is. De egy normálisabb fk-írót kellett volna keresniük. Adott 3 kölyökmacska. Valszeg, ez az élmény volt az egyetlen a fk-író fejében és az állatok köré próbált vmi cselekményt kitalálni. Mikulás és cicakölyök együtt, még el is menne egy nagyon kicsiknek szóló filmben. De amit e keretbe belegyömöszölt, az lehangoló. Nincs ilyen anya, aki ilyeneket mondana a Mikulásról a 10 éven aluli gyerekének.
A következetesen mindenben, még saját lábaiban is megbotló szomszéd képviselte a humort. Jó, lehet, hogy a gyerekeknek tetszik.
Összességében, nem tudom, miért kellett ezt a filmet elkészíteniük? Ma már olyan mennyiségben gyártják a karácsonyi filmeket, hogy ez a film versenyképtelen. Miért is vettük meg? Miért hoztuk be és szinkronizálták le? Ha csak nem annyira olcsó volt, vagy még a gyártó fizetett, hogy vki vigye már el.
3/10
MesketeM 2020 jan. 01. - 12:36:33 3/10
Egy igazi trashfilm. Általános nézői elvárásokkal értelmetlen megnézni, mert csalódás lesz. Viszont, ha úgy nézed, mint egy borzasztó film és röhögnél rajta, arra jó. Van pár jelenet, amitől agyf#szt lehet kapni. A Mikulás-perverz karakter okozza a legtöbb meglepetést, és mémmé is válhatna. A macskák szájmozgásai röhejesek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu