Clara

Bakancslistához adom
amerikai-kanadai sci-fi, 105 perc, 2018

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Dr. Bruno csillagász egy személyes trauma hatására megszállottan kutatja az intelligens élet nyomát a kozmoszban. Az új asszisztense a festő Clara. Különleges kapcsolat alakul ki kettejük között, ami jelentős tudományos felfedezéshez vezet.

Stáblista:

Szereplők

Dr. Isaac Bruno
Astrophysics Department Head
Dr. Charlie Durant
Dr. Rebecca Jenkins

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
sexykex 2019 aug. 06. - 10:28:26
Vannak emberek, akik képtelenek feldolgozni egy tragédiát. Sajnos a legtöbbször nem csak saját életüket teszik ezzel tönkre. Vannak emberek, akik képtelenek elfogadni, hogy az élet véges. Valami szuper erőt, szuper gondoskodást keresnek, ami majd lehetővé teszi számukra a halál utáni életet, ahonnan üzengethetnek is a földlakóknak.
Vannak emberek, akik lakható bolygókat és az értelmes élet csalhatatlan jeleit kutatják az univerzumban. Nem tudom, ezek az emberek mire számítanak? Még a legközelebbi bolygóig sem jutott el az ember, de már úgy számolja a fényéveket, mint az ultrafutó a kilométereket. Amikor őseink felfedezték Amerikát, kapásból kivégezték és kifosztották az őslakókat és ugyanezt tennénk bármelyik bolygóval, ha eljutnánk odáig. Nagyon valószínű, hogy a fejlettebb technikájú idegenek ugyanezt tennék velünk.
Vannak emberek, akiknek tetszeni fog ez a film, mert imádnak kutakodni a fájdalom bugyraiban és érzékeny lelkük nyitott a hitre. Én a filmet kissé unalmasnak a felfedezést pedig nevetségesnek éreztem. (5/10)