Egész évben farsang

Bakancslistához adom
Holiday Inn
amerikai musical, 97 perc, 1942

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Jim énekel, Ted táncol és rendszeresen elcsábítja harmadik partnerüket, most éppen Jim feleségét. Az asszony mégis inkább egy milliomossal szökik meg. Jim visszavonul, de farmján létrehoz egy mulatót, mely csak az év jelentős ünnepnapjain szórakoztatja a vendégeket. Szerződtet egy tehetséges, karrierre vágyó lányt, ám váratlanul megjelenik a nagy rivális, Ted, az ellenállhatatlan, géppuskalábú amorozó, aki még részegen is felülmúlhatatlan teljesítményre képes.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Szereplők

Jim Hardy
Ted Hanover
Lila Dixon
Danny Reed

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
csillu11 2010 nov. 09. - 09:43:28 Előzmény Babyface
Hali! Nem tudja valaki hogy honnan tudnám beszerezni ezt a filmet? Már sok helyen kerestem, de eddig semmi :( Elõre is köszi a segítséget!!! :)
10/10
Babyface 2008 okt. 20. - 14:18:32 10/10
Kisgyerekkorom óta imádom ezt a filmet. Benne van a karácsony, és a többi ünnep minden bája, romantikus, ugyanakkor nagyon mulattató is. A leírás kissé pontatlan, mert a film elején elhódított lány nem Jim felesége, csupán a menyasszonya, és a késõbbiekben szerzõdtetett lányba Jim beleszeret, ezért minden tõle telhetõt megtesz, hogy ne találkozzon össze Teddel... képes az elõadásokon elmaszkírozni a lányt, csak hogy ne ismerje fel benne azt a valakit, akivel részegen táncolt...
Igazán jó kis film, mindenkinek bátran ajánlom, lehet kicsi vagy nagy, fiatal vagy idõs :)