Fekete tükör - Himnusz

Bakancslistához adom
Black Mirror - The National Anthem
angol drámasorozat, 44 perc, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Elrabolják a királyi család egyik tagját, Susannah hercegnőt. Szabadon bocsájtása fejében fogvatartói azt követelik, hogy a miniszterelnök egy disznóval disznólkodjon a közszolgálati televízióban. Michael Callow persze nem hajlandó erre, és azt szeretné, ha titokban tartanák az emberrablók követelését. A hír persze napvilágra kerül, a nemzetközi sajtó is felkapja. A miniszterelnök végül arra kényszerül, hogy végrehajtsa a szeméremsértő tettet, ám addigra a hercegnőt elengedik. Kiderül, hogy ki áll a megdöbbentő akció mögött, és mi volt a célja vele.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Palmi Bi júl. 02. 16:42:05
Nagyon tetszett! Én személy szerint végig azon tanakodtam, hogy a miniszter miért épp ezt a feladatot kapta, és nagyon jó a végén a magyarázat rá! Persze, néhol ehhez kellett ferdíteni, pl. hogy nem látták a SPOILER férfi ujjon hogy nem női, vagy ha a hercegnő csak fél óra után ájult el, miért nem hívott fel valakit? Az egész elkerülhető lett volna. SPOILER VÉGE Amúgy akárki akármit mond Allen Leech volt a legjobb. Az a fickó mindig hozza a formáját! <3
10/10
Benedith 2018 szept. 21. - 11:30:04 10/10
Komolyan el kell spoilerezni az egész filmet a leírásban? :D Az istenért már. Én már láttam és végig izgultam, hogy mi lesz a vége és pont a végső döbbenetet teszi tönkre ez az itteni leírás. Legalább a poént ne lőjétek már le pls. :D
main 2016 nov. 27. - 07:18:07
Csak az elsõ részrõl tudok véleményt mondani, mert eddig csak azt láttam.
A véleményem SPOILERes!
Tehát: nem rossz ez, de úgy érzem, egyelõre a sokkolásra, az undorodás kiváltására mentek rá az alkotók, így a történetvezetésben vannak hibák bõven. Például, a levágott ujjról senki nem fogott gyanút, hogy az nem egy nõnek az ujja, hanem egy férfié? Azért bõven van különbség, fõleg ha egy filigrán, fiatal hercegnõ és egy megtermett ötvenes férfi kezét nézzük. Ez elég nagy hiba. A második pedig, hogy a férfi hallható a felvételen, amint beszél, és erre senki nem ment rá. Ha én vagyok a rendõrség meg a titkosszolgálat, akkor bejátszom a tévében végtelenítve, valaki csak ráismer a hangra, valamit szanaszét elemzem, hogy szûkíteni lehessen a kört, és itt hozzá se nyúltak ehhez a történetszálhoz, úgy ment tovább a film, hogy semmit sem tudnak az elkövetõrõl, pedig dehogynem.
A másik, hogy a miniszterelnök mégis hogy a bánatba\' tudott egy ilyen incidens után politikailag talpon maradni? Szerintem ez kb. kizárt, hogy egy ilyen botrányt valaki túléljen mint jelentõs politikus, de ez szubjektív.
Azt pedig lehet, csak én nem értettem: miért fordult el tõle a felesége? Mert megtette? Vagy mert kinyomta a hívásait?
SPOILER vége.
6/10
kritiza 2013 nov. 07. - 18:53:03 6/10
Egyelõre az elsõ évadon vagyok túl, és bár vannak minõségi aggályaim, nagyon elgondolkodtatóak a részek. Ahogy Zora mondja, félelmetes, hogy ezek velünk megtörténhetnek, már itt állunk némelyik kapujában. Az elsõ évad harmadik része meg már minõségileg is rendben van, szrintem.
10/10
zora 2013 ápr. 29. - 20:17:18 10/10
Hát tényleg beteg sorozat, de zseniális! Én már mind a 6 részét megnéztem. A félelmetes az benne, hogy valóban megtörténhetnek!
1/10
DrAgy 2013 ápr. 28. - 13:51:02 1/10
Gondolom valami alapitvány adott pénzt egy szellemileg fogyatékos
forgatókönyvirónak és rendezõnek,hogy megcsinálhassa ezt a sz@rt.
Bravo :)
blowup 2013 febr. 03. - 22:36:02
Ez qrvajó, bexarás.
Mekkora fricska az establishmentnek XDXD
keletid 2012 szept. 01. - 22:12:36
Ez de beteg!!!!!!!