Ha szólít a remény

Bakancslistához adom
When Hope Calls
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai családi filmsorozat, romantikus sorozat, 60 perc, 2019

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Lillian és Grace testvérek, azonban kislánykorukban árva házban éltek, és egy időre elszakadtak egymástól. Most azonban közösen nyitottak egy árva házat, amit kevés pénzből igyekeznek fenntartani egy kisvárosban.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Massanyi26 2022 jan. 05. - 18:43:03 Előzmény kriptonyt
Ezért jó dolog a Telekomnál elérhető IP TV:én már 10 éve mindent csak felvételről nézek, így bármikor megnézhetem a felvett műsorokat és a hirdetéseket is kihagyhatom. Megéri.
kriptonyt 2021 dec. 25. - 00:10:40
Vajon milyen célközönségnek vetítik hajnali fél 4 és 5 óra között? Ez egy jó sorozat, már láttam. Most jött ki a 2, évad 1-2 rész. Szívesen újra nézném az első évadot, de nem ebben a lehetetlen időpontban.
4/10
napraforgó 2020 aug. 02. - 20:38:56 4/10
A Ha szólit a sziv spinoffja, de ez egy a Hope Valleyhez közeli kisvrosban játszódik.
Az első két rész után engem a város épületei egy kicsit a Drága örökösök Patyomkin falujára emlékeztetnek, valahogy annyira műviek. A szereplőket meg skatulyából húzták elő, annyira jólöltözöttek, jólfésültek, kicsit sem úgy néznek ki, mint a sokat dolgozó korabeli kanadai farmerek, városi kereskedők, boltosok.
A főszereplő lánytestvérek nagyon szépek, bár kicsit sem hasonlitanak egymásra. A férfi főszereplők meg sajnos nem olyan daliásak, mint a Ha szólit a szivben a daliás Jack csendőr, alacsonyak, vagy jó esetben is csak középtermetűek.
A történet itt is egy tragédiával kezdődik, de mig abban egy bányarobbanás volt az előzmény, ahol 47 bányász meghalt, itt egy tűzeset kever gyanúba két kisfiút.