Hirtelen halál

Bakancslistához adom
The Pandora Project
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 89 perc, 1998

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A Pandora-terv egy titkos amerikai kísérleti fegyver fedőneve, amely úgy semmisíti meg az élőlényeket, hogy a szervetlen anyagokat megkíméli. Egy felfegyverzett helikopterraj alacsonyan húz át az afrikai sivatag felett. Parancsnokuk William Stenwick (Richard Tyson), a kegyetlen és megszállott kommandós, akinek egyetlen célja a Pandora megszerzése. Senki sem állhat az útjába. A hadsereg John Lacy (Daniel Baldwin) ügynököt, Stenwick egykori kiképzőjét veti be a Pandora visszaszerzésére. Lacy az elvetemült kommandós nyomára bukkan a dél-amerikai dzsungelben, ahol egy véres összecsapás során teljesíti küldetését. Ám Stenwick bosszút áll, és elrabolja Wendyt, John menyasszonyát (Erika Eleniak).

Stáblista:

Szereplők

Wendy Lane
Garrett Houtman
Bill Stenwick
Steven Shumer
Sam Davis
Bruce Bobbins

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
vitkovits 2009 nov. 24. - 00:26:32 2/10
Hú, de bugyutácska... Ellopják a világ legjobb biológiai fegyverét, és mit tesz az USA? Utánaküldi a sörpocakos, mackós D. Baldwin szuperkommandóst vagy kit, hogy visszaszerezze, a többiek meg többnyire telefonon drukkolnak neki. Mintha még az isteni Erika Eleniak mellei is meg lennének ereszkedve.

Tkp. hármast akartam adni, de a következõ, rendkívül életszerû párbeszéd miatt lett négyes.
D. B. átöleli, fölemeli és viszi-viszi az isteni E.E.-t a lakás belsõ régióiba. "Mi van a konyhaasztalon?" - kérdi. "Szerintem én leszek nemsokára!" - válaszolja az istennõ.

Föl lehetett volna tornázni a filmet ötösre is, ha megtudhatjuk, mi történt a konyhaasztalon valójában, vizualice, de á, nem. Hát akkor négyes.
martien 2008 ápr. 22. - 20:41:42
The Pandora Project= Hirtelen halál ? hogy lehet így fordítani? :P
A hirtelen halál egy Van Damme film, amiben beöltözik hokikapusnak s véd :D !

errõl jut eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=jKHx72CyJWo
9/10
georgia57 2008 febr. 09. - 01:12:25 9/10
nekem tetszett a film egy érdekes szimpla kis krimi minden magas gondolat nélkül,jó szereplõkkel