Karácsonyi meglepi

Bakancslistához adom
Happiest Season
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 102 perc, 2020

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Állítólag egy házasságban a lánykérés a legszebb pillanat. Feledhetetlen, felülmúlhatatlan emlék.
Kivéve, ha minden rosszul sikerül.
Abby (Kristen Stewart) nagyon készül. Mindent eltervez, mindent kigondol, és már a boldogság gondolatától is boldog: a nagy karácsonyi családi összejövetelen akarja megkérni a barátnője kezét.
Csak egy a baj: amikor megérkezik Harper (Mackenzie Davis) karácsonyi családi partijába, kénytelen szembesülni vele, hogy a szerelme még nem árulta el a szüleinek, hogy egy lánnyal él. És amikor megismeri őket, azt is megérti, miért nem mert még beszélni nekik…
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Atis88 jan. 07. 20:10:54 3/10
Hiába az úgymond húzó nevek mégis gyenge lett a film. Lehet azt hitték a készítők, hogy a leszbi pár majd alapjában véve el tudja vinni a hátán ezt az egészet, de tévedtek. Nem mondom hogy rosszak voltak a színészek, de hát a gyenge forgatókönyvből nem lehet csodákat tenni.
3/10
The Cortez 2022 dec. 24. - 02:58:42 3/10
Ez egy leszbis karácsonyi romantikus vígjáték, némi Apádra ütök beütéssel. Rengeteg kultúrbalos hívószót sikerült a szövegkönyvbe erőltetni, de ettől meg a coming outolós témától függetlenül, könnyed az egész film hangulata. A sztorivezetés azonban keményen unalmas, irtó gyengék a színészi alakítások, a karakterek pedig veszettül irritálóak. Egyedül a fináléban lehetett volna egy kis kraft + őrület, de azt is sikerült tönkrevágni a rossz rendezéssel, valamint a túltolt nyálaskodással. A legtöbb szituáció kínos, ráadásul a kliséktől sem mentes az alkotás.
5/10
P.Frusciante 2022 nov. 17. - 10:07:24 5/10
Oké, hogy akartak csinálni egy karácsonyi filmet, ami az elfogadásról, a coming out-olás témájáról szól. A téma megvolt, csak éppen élvezhető filmet felejtettek el hozzá csinálni. A legtöbb párbeszéd érdektelen, a sztori érdektelen, a szereplők unalmasak, felszínesek, olyan igazi semmilyen film ez. Az egész sztorit a jól megírt, életszagú szereplőknek és párbeszédeknek kellett volna elvinnie, de azok elvétve vannak benne. Nem volt igazán se vicces, se drámai, sem érdekfeszítő. Teljesen életszerűtlen jelenetek viszont voltak benne, pl.: A két főszereplő csajt külön szobába teszik a szülői házban, úgy tudják a szülők hogy csak lakótársak. Aztán a vendég csaj este titokban akar átosonni a barátnője szobájába. Miért??? Felnőtt nőkről beszélünk, este miért nem lehetnének egy szobában, miért ne tölthetnék együtt az estét karácsony idején, még ha nem leszbikusok, akkor is. Ha egy jó barátomat elhívom hozzánk karácsonyozni, általábban nem hagyom egyedül egy szobában estére...
6/10
Ildikó Nóra 2022 jan. 08. - 20:52:28 6/10
A filmet egyszer meg lehet nézni, a filmzene, a ruhák, a berendezés, a karácsonyi díszítés, a szinkron tetszett; a film vége kiszámítható. Mackenzie D., Mary S., Dan Levy játéka nem tetszett.
3/10
sexykex 2021 dec. 29. - 12:32:01 3/10
Nem bírtam tovább magamba fojtani. 2022 karácsonyára készülődtünk, amikor coming outoltam.

Anyám sírt. Apám egy szót sem szólt, csak az ajkait harapdálta véresre. A bátyám egy láthatatlan kést huzigált a torka előtt. Tudtam, hogy ki fogja verni a fogam. A húgom tátva felejtette a száját és nagyon elveszettnek látszott. Nem szóltam többet csak kirohantam.
Fagyos éji kéz ölelgette a gatyából kilógó derekamat és pajzánul mögém settenkedett a decemberi szél is. A családod így is elfogad, hiszen szeretnek – susogta a fülembe. Tudják ők, hogy nem lehet mindenki meleg, csak ez az elcseszett nagyváros nem tud mit kezdeni a hozzád hasonlókkal. Legalább drogoznál kiscsákó és főleg: tartanád a pofád.

Aztán rendesen megtaszajtott, hogy eszembe se jusson visszafordulni. Had ízlelgessék otthon háborítatlanul a szavaimat.
10/10
Propermachine 2021 dec. 18. - 18:05:17 10/10 Előzmény Mitlattam
Egy deka szó nincs a karácsony bemocskolásáról! Különben is, a karácsony mindenkié, lehetsz meleg vagy homofób...
Ez egy kedves romkom, több keserűvel, mint édessel, de a vége azért hepi :)
1/10
Mitlattam 2021 dec. 13. - 22:24:08 1/10
Egy újjabb dejó homokosnak lenni, meg ezt milyen nehéz elmondani film, ráadásul most a karácsonyi témát mocskolják be ,hát grat...