Kicsi vagyok, de hódítani akarok!

Bakancslistához adom
A Little Love Story
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott új-zélandi dokumentumfilm, 2009

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az apró emberek is keresik a "nagy őt"! Matthew egy boldog harmincas éveiben járó, ereje teljében lévő sikeres fiatalember. Van munkája, egy szép belvárosi lakása, ám ami igazán boldoggá tenné, az a szerelem. Százötven centis létére eddig átlagos magasságú hölgyekkel járt, azonban a családalapításhoz jobban szeretné, ha a felesége hozzá hasonló termetű lenne. Új-Zélandon, ahol lakik, csak hozzávetőlegesen százötven hozzá hasonló kisember él, így az esély rá, hogy ott találja meg a boldogságot szintén parányi.
Szerencséjére az Egyesült Államokban van egy rendezvény, ahol több ezer hozzá hasonló sorsú emberkével bulizhat, játszhat, ismerkedhet több napon keresztül. Mi ide kísértük el őt, hogy szemtanúi lehessünk annak, amikor megtalálja az "apró nagy őt"!

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 okt. 02. - 20:47:41
A filmbõl kiderül, hogy ezek a sokszor apró termetû emberek milyen humorral képesek kezelni a helyzetüket, nem esnek kétségbe, és nem érzik kevesebbnek magukat másoknál. Szerintem akár még példát is adhatnak sokunknak a kitartásukkal, az optimizmusukkal. Tényleg érdemes megnézni a mûsort, akadnak benne humoros részek is.