Kutyául vagyok, de gyógyíttatom magam

Bakancslistához adom
Quigley
amerikai családi vígjáték, 89 perc, 2003

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

A milliomos, de szívtelen Archie-nak mindene megvan, amit csak kívánhat. A sors szeszélye folytán épp akkor szenved halálos autóbalesetet, amikor tönkre akarja tenni kollégái és menedzsere karrierjét. A mennyország kapujában azonban szembesül a ténnyel: mindaddig nem léphet be, amíg helyre nem hozza földi dolgait. Bár Archie megrögzötten gyűlöli a kutyákat, a szűk lehetőségek közül kénytelen ezt az alakot választani a visszatérésre.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Slaver 2011 jan. 10. - 17:31:13 2/10
Huhh... Sikerült megnéznem, most lett vége... Nem volt egyszerû mutatvány, többször szünetet kellett tartanom.
Gyenge idegzetûeknek nem ajánlom, mert könnyedén kárt tehetnek magukban a film alatt. Igazából senkinek sem ajánlom, ha meglátod valahol ezt a címet, rohanj, mint a veszett vad!!!
Annyira bugyuta, értelmetlen, esetlen és ostoba helyzetek, párbeszédek vannak benne...

!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!
Három kedvenc jelenetem:
1. A kutya azt ajtó elé tol egy kb fél kilós széket, a tag meg alig bírja kinyitni tõle az ajtót. (Ezután kellett tartanom az elsõ szünetet...)
2. Kutya az asztalon, szájában a cd-vel, ami tokban van. Szájából ledobja a cd-t az asztalra, mûanyag/gumi borításra (kb 15 cm-t zuhan...), a cd 3 felé törve hever a tokja mellett.
3. Kiscsaj labdázás közben az útra téved, jön egy kocsi, ez a kb 1 kg-os kutya meg ellöki a lányt az autó elõl, megmentve így az életét.

Kedvenc mondatom:
"Életemben nem láttam még ilyen jó játékot, sokkal jobb a mi programjainknál!" WTF?! Abból áll a játék, hogy minél messzebre kell kacsáztatni a követ egy állattal. :D Mindezt 2003-ban!

!!!!!!!!!SPOILER VÉGE!!!!!!!!!


Egyébként már az elején elhagzik az, ami minden nézõben megfogalmazódik a film közben: "Ez valami vicc? Egy rossz vicc."

Egyetlen pozitívum az anyuka. :)
3/10
mnlevente 2011 jan. 09. - 00:49:34 3/10
Nagyon sz*r film... Ritkán történik meg velem, de az elsõ 10 percnél tovább nem bírtam, mert iszonyú vontatott és unalmas a cselekménye és a szinkron is pocsék... nem is beszélve a fõszereplõ égi segítõtársáról...