Melletted

Bakancslistához adom
magyar rövidfilm, 20 perc, 2005

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

András és Kitti fiatal pár, akik az esküvőjükre készülnek. Napjaikat az erre való készülődés tölti ki. Aztán történik valami, és minden megváltozik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
mulao 2009 szept. 08. - 18:06:48
Megkell mondjam mikor elõször láttam, csak félszemmel tudtam figyelni, de most megnéztem mégegszer figyelmesen, s teljesen megváltozott a véleményem.Nagyon tetszett a film, néha még nevettem is, bár azt nem tudom szándékosak voltak-e a poénok, vagy nekem van rossz humorérzékem. Béla néha férfias, néha sármos és nagyon jól játszott, Kátya helyes és õ is nagyon jól játszott, bár tény, hogy Béla személye és erõteljes játéka mellett, kissé háttére szorúlt (szerintem).A zenék nagyon jók.Egyszer leírták, hogy Béla hogy játszott a filmben (dícsérték), azzal én vitáznék, mármint, azzal, hogy én máshogy értelmeztem.
Illetve azért a cselekménnyel van mémi bajom, bár ez most teljesen mindegy.Tényleg nagyon jó, szerintem ezt szinte bárki megtekíntheti, inkább az a tetszeni fog típús.
mulao 2009 júl. 01. - 03:16:37
Kátya miatt megnéztem, és nem is tudom mi legyen magáról a filmrõl a véleményem, mert nem rossz, egyszer elmegy, de szerintem nem teljesen életszerû ahogy a két szereplõ viselkedik egymással, de lehet tévedek.
Mindenesetre Kátya és Mészáros Béla tök jók, nagyon jól játszanak, ráadásul természetesek, simán elviszik a hátukon, jó ötlet volt rájuk bízni.
SPOILER
A vége egész arira mondható (valahogy a tökönrúgás...), nem tudom miért mondom, de egész ari, bár talán lezáratlan, nem is tudom.
SPOILER vége
Összeségében azt tudom mondani, hogy a két szereplõ nem csalódás, legalább nem az a fajta magyar nagyjátékfilmes dolgog, amit agyon reklámoznak, az emberek persze jól beisüllnek, aztán meg itt a fórumon szidnak minden létezõt, hogy egy hûde szr filmet raktak eléjük.És itt még Kátya is van.:)
frame 2008 dec. 11. - 00:19:36
kedves. (:mennyire hiányzik az õszinteségünk...