Next Top Model Hungary

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott I / 1. rész, 60 perc

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. A tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a 16 modell jelöltnek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A sikerért meg kell küzdeni, ezt jól tudja Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így garantáltan nem lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni. Az áhított topmodell karrier mesésnek és csillogónak tűnik, de rengeteg kihívást és embert próbáló feladatot rejt. A lányoknak nem csak az olykor extrém körülmények között zajló fotózások jelentik a kihívást, egymással, legbelsőbb félelmeikkel, az együttélés nehézségeivel és nem kevésszer a saját múltból visszaköszönő traumáikkal is meg kell küzdeniük a top modellé válás útján a kamerák kereszttüzében. A lányokat ezen az úton a szakmai zsűri mellett számos, a divat világában már bizonyított szakember segíti majd, hogy legjobb formájukat nyújtsák. Induljon a nem mindennapi, sorsfordító kaland, derüljön ki, ki lesz Magyarország Következő Top Modelje!

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Ahoj poplacsek máj. 03. 10:33:41 Előzmény cinemad
"az itt nyavajgó 20 éves feltünési viszketegségben szenvedő picsák"

😂😂
cinemad máj. 03. 01:25:54 Előzmény Ahoj poplacsek
Persze ez csak egy általánosítás volt részemről, természetesen nem igaz mindenkire. De ha megnézel valamilyen médiakutatást ez látszik belőle. A Z generáció, akik interneten nőttek fel már nem nagyon néznek hagyományos TV-t. Reklámszakmailag is az idősebb korcsoport elérésére használják már leginkább ezt a médiumot a hirdetők. Szakmámból kifolyólag figyelem ezt, nem azért mintha nézném ezeket a realityket, de egyértelműen megfigyelhető például, hogy a Nagy Ő is egyre idősebb szereplő, vagy a Házasság első látásra is 30+-os szereplőkkel ment, mert ez közelebb van már a nézők korához. A fiatalokat pedig próbálják odaültetni azzal, hogy teljesen más platformokon tevékenykedő influencereket visznek be a műsorokba, de szerintem ez veszett fejsze... Például ennek a műsornak a nézettségére kíváncsi lennék, szerintem nem megy jól mert az itt nyavajgó 20 éves feltünési viszketegségben szenvedő picsák, nem érdeklik az idősebbeket. Önmagában itt ez az összesen 3-4 hozzászólás azért mutatja, hogy túl sokan nem nézhetik.
Ahoj poplacsek máj. 02. 09:34:03 Előzmény cinemad
Tudlak követni, én egyébként jövő utáni héten leszek 56, azt' mégse nézem, igaz, agglomerációs vagyok, ami majdnem pesti, onnan költöztem ki 26 éve. És használom az új utcaneveket :)). A bulvárérzékenység, az igen, arra mindig allergiás voltam, hát ha valakinek azt kell tolnia intravénásan, az szar ügy. Erről jut eszembe https://youtu.be/wAg1r6zw7Bg?feature=shared
cinemad máj. 02. 07:19:20 Előzmény Ahoj poplacsek
Hát ennek több oka is van. Egyrészt generációs dolog. A 40 feletti emberek így nőttek fel. És ha picit vidék felé veszed az irányt, ott azért az emberek sokszor kevésbé követik a digitális trendeket mint a budapestiek, kevésbé esik a kezük ügyébe a netflix ikon, mint a távirányító. Pont azért nézik, amiért még mindig Moszkva térnek, Felvonulási térnek, stb hívnak köztereket. Megszokásból. A másik pedig az, hogy a hazai bulvár szemét nincs fenn az HBO-n. A műsorszolgáltatók arra már rájöttek, hogy filmet nincs értelme adni, mert azt tényleg nem nagyon nézik a TV-ben, így minden csatorna áttért a saját gyártású produkciókra. Ezt nem kapod meg máshol, egy külföldi szolgáltatótól. Itthon senkit nem érdekel a John Doe-ról szóló reality, hiába vannak ilyen műsorok a streamingen is. Egy magyarnak érdekesebb, ha Gipsz Jakab költözik be egy villába. Ezek mennek, ezt nézik a tv-ben. Ilyen, olyan sztárcsinálók, primitív celebek bohóckodása, botrányozása, stb. Önmagában amíg erre van kereslet, márpedig van és lesz is, addig még találnak nézőt maguknak. Hány magyar ül le megnézni egy box címmeccset (párszáz), és hány ember ül le, ha a boxolni nem is tudó Nagy Ervin fejét veri bucira az Árpa Attila (több millió)? Ennyi a magyarázat. :)
1/10
MissAmerika ápr. 14. 22:22:48 1/10
Röviden: tragédia... hosszabban: keserves tragédia.
Ahoj poplacsek ápr. 09. 17:03:39 Előzmény filoszemitabélus
😆
filoszemitabélus ápr. 09. 12:21:11
Kérdésedre egy válasz van: az Emberiség túlnyomó része értelmi fogyatékos (csak nem tud róla)
És még hozzá tenném a kereskedelmi tévék szlogenjét:" addig etetünk benneteket moslékkal, míg röfögni nem kezdetek"
Ahoj poplacsek ápr. 08. 23:29:25 Előzmény desperate
Nincs televízió műsor itthon már úgy tizenhat-tizennyolc éve, de néha járok az eléggé idős szüleim és anyós-apósom házában, és látom, hogy talán annyi sincs az egész elavult lineáris médiában, mint akkoriban. Magyarán: eszméletlen fos az egész. Szociológiai kérdés merült fel bennem: miért néz bárki 2024-ben ún. "televízió"-t? Komolyan érdekel, nem költői szinten.

Az se teljesen világos, hogy miért hallgatnak az emberek az autóban podcast vagy zene helyett reklámmal és kormánypropagandával spékelt kacagós reggeli műsort (ahol valójában senki se kíváncsi a masikra), de azt betudom a kényelemnek, 10-20 perces út esetén biztos bonyolult kiválasztani a carplay forrást. Na de otthon leülni és benyelni a tévés műsorfolyamot, hát...

Vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy évente többször járok klf országokban és kontinenseken hotelszobában. Ötből négyszer be se kapcsolom a tévét az ottlétem alatt, de néha mégis. Párszor elvarázsol a helyi műsorfolyam, például a vietnami állami tévében óriási, ahogy katonai egyenruhás bemondónő olvassa a helyi propagandát. Ez van, hogy elszórakoztat hosszú percekig, de utána lekapcs. Visszajutok az eredeti kérdéshez. Miért néz bárki tévét 2024-ben?
1/10
desperate ápr. 08. 15:30:44 1/10
Az egész annyira negatív gondolatokat ébreszt bennem, hogy bár megpróbáltam megfogalmazni, de úgy döntöttem, hogy az olyannyira felesleges energiabefektetés volna a részemről, mint amennyire ennek a műsornak a létrehozása volt a készítők részéről.
1/10
Alex32 márc. 17. 19:38:28 1/10
1