Film

Összeesküvés-elmélet

/Conspiracy Theory/
magyarul beszélő, amerikai thriller, 135 perc, 1997 15 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

315 szavazatból
Szerinted?

  Jerry nem emlékszik saját múltjára, csak halvány sejtései vannak, amelyek félelemmel töltik el. Taxisofőrként dolgozik, ügyfeleit útközben alaposan lefárasztja összeesküvés-elméleteivel. Szerinte minden mindennel összefügg, és sötét erők lapulnak a történések mögött. Szabadidejében saját kis újságot szerkeszt, hogy felhívja az emberek figyelmét. Egy csinos ügyvédnőhöz próbálja eljuttatni nézeteit, sikertelenül. Jerryt a titokzatos Dr. Jonas elrabolja, aki kormányzati pszichiáterként felfigyel a szokatlanul túlbuzgó sofőrre. Félbehagyott szupertitkos kísérlet körvonalai rajzolódnak ki, Jerry emlékei lassan összeállnak. Megmenekülése után az ügyvédnő kénytelen hinni a tényeknek: az ügy megoldása apja gyilkosságának és saját múltjának megértéséhez is elvezethet.

  Forgalmazó: InterCom

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Alkotók

  • Népszabadság 1998. január 8.: Összeesküdtek ellenünk Valami gáz van. Egészen biztosan. Rajtunk kívül álló erők határozzák meg az...

  Vélemény:


  2017. október 15. 09:05
  Teljesen egyetértek! :) Én is szeretem ezt a filmet.

  2017. október 15. 02:06
  Ez a film egyszerre remek, szokatlanul ízlésesen humoros paródia, izgalmas thriller és aranyos szerelmi történet. Csak azok nem ismerik ezt el, akik "ezek" befolyása alatt állnak. ;)

  2017. október 14. 21:15
  Ismét és még mindig időszerű!


  Összes hozzászólás