Repeta plusz

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Repeta másfél éve segít a diákoknak felkészülni az emelt szintű érettségire, január elejétől újabb "vállalkozásba" kezdenek a műsor készítői. A legelszántabb diákok számára szombatonként a nagyvilág és Magyarország legfrissebb tudományos érdekességei kerülnek be az adásba.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
zági1 2006 márc. 23. - 12:24:46 Előzmény Norbi

Bocsánat nem írtam,hogy én a március 21-i adásban látottak azt hiszem lézeres arckezelésrõl volt szó. Engem ezzel kapcsolatos cím érdekelne.

Mégegyszer köszönöm elõre is a segítségüket.

Üdvözlettel :Zági
zági1 2006 márc. 23. - 12:19:45 Előzmény Norbi


Üdvözlöm Önöket!

Én is néztem a Repeta mûsorát én viszont a címet szeretném megtudni, hogy hol lehet a mûsorban látott kezelések re jelentkezni.
Várom jeletkezésüket .
Köszönettel:

Zági.
Norbi 2006 febr. 04. - 18:28:05
Jó estét!!!

Norbi vagyok, 20 éves és véletlenül néztem meg a mai nap folyamán a Repeta+ címû müsort az M2 müsörán. Volt néhány szó egy bizonyos gyémántos kezelésrõl,ami a börbetegeknek hasznos,mivel leszedi a hámsejteket,simább lesz a bõr és stb. Nekem acne tipusú böbetegségem van már lassan 5 éve és már odáig sikerült visszacsillapítani hogy csak nagyjából hegek vannak az arcomon, és a mûsörban volt errõl szó hogy még ezeket a hegeket is el tudja simítani.
Olyan kérésem van mindenkihoz hogy valami elérhetõséget adjon meg a mûsorhoz vagy ha már van tapasztalata ezzel kapcsolatban ossza meg

elõre is köszönöm
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu