Séfek csatája

Bakancslistához adom
Benvenuti a tavola
olasz vígjátéksorozat, 90 perc, 2012

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

A Perrone család úgy dönt, hogy délről Milánóba költözik és éttermet nyit a központban. Egyszerű és egészséges ételeket kínálnak a betérő vendégeknek, akik élvezik a távolról hozott jókedvet és vidámságot. Az utca túloldalán azonban a Conforti család elegáns étterme áll, ahol igazi gasztronómiai csodákat szolgálnak fel az igényes és tehetős emberek számára. A két teljesen eltérő múltú család hamar csatatérré változtatja az utcát és a konyhákat is. Harc két séf, két étterem és két család között. Vajon ki kerül ki győztesen a küzdelemből?

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Giorgio Perrone
Carlo Conforti
Anna Perrone
Elisabetta Conforti
Pilar Rodriguez
Federico Conforti

Hozzászólások

Szerinted?
Cactuszka 2013 ápr. 07. - 20:13:08
Két család éttermet nyit Milánó belvárosában, egymással szemben. A Conforti család, gazdag, elõkelõ vendégekre építi vállalkozását, a Perrone család, természetes, bioélelmiszerekkel készíti ételeit, hétköznapi emberek számára. A családfõk kezdetektõl fogva gyûlölni kezdik egymást, de a feleségeik barátnõk lesznek, ráadásul a Conforti család jóképû fia beleszeret a Perrone család csinos lányába...
10/10
hekkevo67 2013 ápr. 07. - 19:05:02 10/10
Nagyon aranyos film szerintem, tipikus olaszos hangulattal. Csicserínó tanár úr is játszik benne egy másik olasz filmbõl.