Film

Showtime - Végtelen és képtelen /Showtime/

magyarul beszélő, amerikai-ausztrál akció-vígjáték, 95 perc, 2002 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

168 szavazatból
Szerinted?
A Los Angeles-i zsaruk legkeményebb nyomozója, Mitch Preston (Robert De Niro) egy nap azon veszi észre magát, hogy a narkósok, maffiózók és bérgyilkosok helyett sokkal ravaszabb és kegyetlenebb népséggel kell szembenéznie: a tévésekkel. Egy rámenős producer az évszázad műsorára készül. Ennek érdekében a kelletlen nyomozó mellé szerződteti a kétballábas Trey Sellarst (Eddie Murphy), aki mindig a reflektorfénybe vágyott. Dörögnek a pisztolyok, forognak a kamerák, élet és játék, műsor és valóság végképp összekeveredik.

Bemutató dátuma: 2002. április 18. (Forgalmazó: Warner Home Video)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Mitch Preston nyomozó
Ben kapitány
Trey Sellars nyomozó
T.J. Hooker
Chase Renzi

Linkek:

Vélemény:


2016. január 10. 16:50
Jó kis vígjáték volt, egy igazi 7/10-es. Tele volt nem harsány, de jó poénokkal, jelenetekkel. Szerintem Murphy és De Niro is tök jól játszották a szerepelni vágyó, magamutogatós félnótást és a magának való tökéletes ellentétét. De jó volt Russo és a többi mellékszereplő is.
Ennél gyengébb vígjátékot sose lássak és akkor rendben vagyunk! :)

2016. január 10. 01:22
Csirke! Annyira, de annyira érződik minden egyes szavadon hogy mai, elferdült ízlésű díszporonty vagy. Le se tagadhatnád. Aki hasonló értékű ember mint amilyen én, az tudja, miről is beszélek.

2015. augusztus 30. 11:55
:)

Összes hozzászólás