Film

Szívörvény /Bounce/

magyarul beszélő, amerikai romantikus film, 110 perc, 2000 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

121 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Buddy Amaral (Ben Affleck) sikeres reklámcég-tulajdonos a repülőtéren várakozva megismerkedik Greggel (Tony Goldwyn), és furcsa ötlettől vezérelve neki adja a Los Angelesbe szóló repülőjegyét. A repülőút váratlanul tragédiába torkollik és a gép lezuhan. A társaság mindent megtesz, hogy visszaszerezze az utasok bizalmát, s felkérik Buddy cégét egy megnyerő reklámfilm készítésére. Ám a lelkiismeret-furdalástól kiégett Buddyt a reklámfilm sikere nem nyugtatja meg, szeretné megismerni az elhunyt családját. Arra azonban nem számít, hogy az özvegy Abby (Gwyneth Paltrow) nagyon vonzó jelenség.

Bemutató dátuma: 2001. február 15. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2015. január 10. 11:49
A tárgyalótermi jelenetig, ez a mozi teljességgel hozza azt, ami elvárható.Romantikus film, hát ne várjuk, hogy világmegváltó gondolatok sorjázása fogja megtölteni a játékidőt, mert nem ez volt a cél, ami a készítőket inspirálta.A szimpla, akár a könnycsatornákat megmozgató szórakoztatás, nem isten ellen való vétek.Amennyiben egy film, tudja hol a helye, és azon a mezsgyén mozogva igyekszik elfogadható végeredményt produkálni, akkor nem kell felróni neki, hogy kimarad a "mélység".
Ezek a filmek nem akarnak belekotorászni abba a szegmensbe, ami már a valóban összetett karakterek teljes keretmetszetét ábrázolni próbálja - tegyem hozzá, ezek a kísérletek is sokszor hiábavalóak, mert nem értik meg, azok, akiknek szól, - hanem könnyen befogadható, időnként a "szívet" megcélzó történettel operálnak.A karakterek csupán díszletül szolgálnak a "meséhez", és igyekeznek olyan formát ölteni, mivel könnyű azonosulni, és sok töprengésre nem késztetik a nézőt.
Hisz minek is?
Egy kertvárosi, özvegy családanya, két gyerekkel, egy meghasonlott, saját korábbi fellengzős nagyképűséget a háta mögött hagyó "pénzcsináló", kissé cinikus, felszínes férfi..., és a kö...

2015. január 3. 16:38
Ez valami borzalom. Más rendező, más színészek, alaposan átírt dialógusok, és máris jobb lenne...

2014. augusztus 31. 17:11
Szerintem is egész jó színész. Még mindig jobb szeretem, ha azt mondják rá, hogy jó színész, mint azt, hogy szép. Mert attól szerintem tényleg messze van.

Összes hozzászólás