Vad vágyak 3.

Bakancslistához adom
Wild Things: Diamonds in the Rough
amerikai thriller, 87 perc, 2005

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

A gyönyörű Marie Cliftonnak nem lehet oka panaszra. Amint nagykorú lesz, ő rendelkezhet az elhunyt édesanyja busás vagyona felett, amelynek része két darab, dollármilliókat érő gyémánt. Ám amikor a mostohaapját, Jay Cliftont megvádolják a feslett Elena megerőszakolásával, Marie-nek nehéz döntés elé kerül. Ha segíteni akar a nevelőapján, fel kell áldozni a gyémántokat, hiszen csak így tud pénzt szerezni egy jó ügyvédre. Nem sejti, hogy lépésével átverések, zsarolások és gyilkosságok egész lavináját zúdítja magukra.

Stáblista:

Szereplők

Marie Clifton
Elena Sandoval
Michael Morrison nyomozó
Kirsten Richards
Jay Clifton
Dr. Chad Johnson
Jenny Bellamy

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
sorozatneked.hu 2018 szept. 26. - 03:28:03 2/10
2/10

Gyenges, unalmas, kevés.
Kisbalas2 2013 ápr. 21. - 23:02:01
talán ebben a részben a legjobbak a csajok, nekem a szöszke tetszik a legjobban.

*SPOILER*
történetileg, aki sorban nézi az 1-estõl, annak már gyakorlatilag semmi meglepetés nem lesz. talán, ha elõszörre látnám úgy jó lett volna, de a felügyelõtiszt az elejétõl kezdve gyanús volt, és az eddigi részek történéseit sem ismerve, szerintem rá lehetett jönni, hogy benne lesz.
Szóval szerintem ez kicsit gyengusra sikerült, talán a 2-esben még ütöttek a csavarok, itt már nem annyira.
Egyértelmûen eddig az 1-es a legjobb, azzal érdemes kezdeni.
8/10
King Diamond 2012 márc. 04. - 21:19:16 8/10
Még a második résznél írtam, hogy nem hiszem, hogy csalódnom kell a harmadik, illetve majd a negyedik részben sem. Hát, így is lett. Ugyanis ebben a részen is legalább olyan jól szórakoztam, mint az elsõ kettõn. Az egy dolog, hogy az elõzmények látta után már annyira nem leptek meg az ebbe szõtt csavarok (mivel gyakorlatilag ugyanaz volt a koncepció), de ez nálam semmit sem vont le a harmadik Vad vágyak minõségébõl. Csak ismételni tudom magam a szereplõkkel kapcsolatban, most is remekül megválogatták a csajokat. És most még több izgis leszbi jelenet is volt a filmben, mint az elsõ kettõben, ami nálam abszolút telitalálat volt. Nekem a három csaj közül egyértelmûen a fiatal szõke jött be a legjobban, õ volt a legcsinosabb is. Újra szerepelt az elõzõ részbõl megismert Morrison nyomozó (Linden Ashby) is, õt is jó volt megint látni, csak kár, hogy semmi utalás nem volt az elõzõ részre tõle (tehetett volna valahol egy visszautalást, hogy õ már találkozott hasonló üggyel, vagy ilyesmi). A történet most sem maradt el csavarok terén az elõzõ részektõl, csak már mint elõbb is említettem, kitalálható volt némelyik az elsõ és második rész ismerete után. Csajok terén, zeneileg és csavarok terén megint csak nem okozott csalódást a harmadik rész sem, és úgy gondolom, hogy a negyedik sem fog.
8/10
10/10
Tommy Gunn 2011 okt. 08. - 00:05:51 10/10
Remek film ez, és fordulatos is. Csak annyi volt az egyértelmû, hogy a két csaj összejátszik, a többi már nem feltétlenül nézett ki ilyen egyszerûen. Természetesen azt lehetett gondolni, hogy még lesz pár fordulat. Ez az alkotás eleve nem lehet gyenge bizonyos jelenetek miatt. :D
De a történet, a furfang és a megvalósítás is elnyerte a tetszésemet. Minimum 8/10
8/10
Rahar 2011 júl. 17. - 13:08:52 8/10
Én kifejezetten kedvelem a furfangos történetû filmeket, hát ez az. Pénzügyi okokból kapta a film címe a folytatás megnevezését, de alapvetõen az elsõ résztõl egy teljesen független film. A színészek játéka hiteles, érdekes alaptörténet, kiváló cselekményvezetés és nagyon jó képi megvalósítás jellemzi. Aki szereti az ilyen krimiszerû alkotásokat az mindenképpen nézze meg, eme kategóriának egy kiváló példája ez a film.
xzibit2009 2009 júl. 18. - 08:54:57 Előzmény Schatz
pedig sztem ez a legjobb része!
Schatz 2009 ápr. 23. - 13:43:01
ezt a részt még nem láttam, de szívesen megnézném:D:D az elsõ kettõ így is TOP10es listámba van:D:D bele fér még 1:P
Hilaryfan17 2009 febr. 24. - 14:15:15
ez a legjobb része!!!!!!!!44
2/10
lotto 2009 febr. 24. - 14:14:38 2/10
Az elsõ részhez képest ez a film eszméletlen gyenge szerintem!!

Az elsõ tele volt fordulattal/csavarral, ami akkor még nagyon bejött! De aki utána megnézi ezt, az csak Nagy csalódást remélhet.:)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu