Varázs

Bakancslistához adom
Magique! / Magic
7 éven aluliak számára nem ajánlott francia vígjáték, 91 perc, 2008

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Betty tíz éves fiával, Tommy-val éldegél egy kis farmon valahol a francia vidéken. Tommy soha nem ismerte az apját, de képzeletében űrhajósként jelenik meg, ezért minden este az eget figyeli, hátha egyszer hazatér. Édesanyjának nincs szíve elmondani neki az igazságot, másrészt neki is megvan a maga baja: a farm minden tartalékát felélte, és eddig sikertelenül próbált új apát találni Tommy-nak. Látva anyja boldogtalanságát Tommy elhatározza, hogy felvidítja őt: mikor megtudja, hogy egy utazó cirkusz tartózkodik a közelben, anyja engedélyével meghívja őket, hogy a farmjukon verjenek tábort. A fiú azonnal összebarátkozik a társulat két bohócával, Auguste-tel és Bapiste-tel, egyikőjük pedig gyengéd érzelmeket kezd el táplálni Betty iránt.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Pius Peto ápr. 09. 15:17:42 6/10
Egy francia néző ezt írja róla az IMDB-n:
(...) The softness of its music together with the sublime poetry of the songs' words are used masterfully to touch our hearts. Yes, one has to understand French to appreciate the sublime poetry of the songs. I am not surprised that the harshest critics are those who do not speak French. (...)
6/10
Pius Peto ápr. 09. 15:13:24 6/10
Nagyon szép tájon játszódik és kedves film, viszont van vele egy meghatározó probléma. Tele van dalokkal (méghozzá színvonalas dalokkal), amiket nem feliratoznak, és ez nagyon sokat von le a filmélményből (hacsak nem tud valaki franciául).
Régen a filmekben elhangzó énekeket feliratozták, mert egyáltalán nem mindegy, hogy miről énekelnek és ez ebben a filmben is nyilvánvaló. Ma a szinkronvállalatok már csak a legritkább esetben feliratozzák a dalokat, gondolom, lustaságból.
8/10
szabzero 2020 aug. 08. - 15:29:29 8/10
Kedves kis mese, kis költségvetésből.
7/10
kabat 2020 febr. 27. - 07:42:27 7/10 Előzmény kabat
...de semmiképp nem vígjáték kategoria.
7/10
kabat 2020 febr. 27. - 07:41:40 7/10
Szerintem kissé le lett pontozva, tény és való, hogy némi "hangulat" kell a megtekintéséhez.Egyszer mindenképp érdemes megnézni, időt szakítani rá. Szép történet.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu