Poltergeist - A kopogó szellem

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-amerikai thrillersorozat, II / 36. rész

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Kat és barátai szellemet idéznek. Kat összeesik, de másnap reggelre már jól van. Nem beszél arról, hogy mi történt, és hallgat arról is, hogy mit csináltak. Tart attól, hogy magát és barátait is bajba sodorja. Később a szellem testet ölt, és bűvös altatódalokat énekel nekik. Aztán egyik éjjel eltűnik közülük egy lány.

A műsor ismertetése: A természetfeletti erők számtalan sötét titkot tartogatnak a számunkra. Ez a sorozat szabadon engedi az ezzel a témával foglalkozó filmekből ismert emberfeletti hatalmakat, hogy bemutassa a paranormális jelenségek félelmetes világát. Egy mindenre elszánt csoport ismeri ezeknek a titkoknak a magyarázatát, s ez az ősi, titkos társaság arra áldozza minden erejét, hogy megvédje a világot a természetfeletti sötét erőktől és a gonosz halálos játékaitól. A csoporton belül a nagyszerű tudós idealizmusát remekül ellensúlyozza a valamikori katona, aki jobban szeret szemtől szemben harcolni az ördöggel. A médium a szellem erejére hagyatkozik, miközben az elhivatott pap hisz abban, hogy pusztán a tiszta erkölcs képes kordában tartani a sátáni erőt. Ők együtt képesek feltárni egy, a hétköznapjainkban megbúvó ijesztő világot, s életüket a mi védelmünknek szentelik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
motleymoni 2013 jan. 26. - 17:30:04 Előzmény haligali87
szia! Én már régota keresem a poltergeistet magyarul! Hálás lennék ha áttudnád küldeni. Már nagyon hiányzik. És imádom Derek de Lintet! Hálás köszönettel: Motley Móni
Ide küldheted: motleymoni@gmail.com
haligali87 2010 márc. 29. - 15:00:36
Sziasztok!

Nekem megvan mind az 1 évad szinkronosan. Ha érdekel valakit, az írjon a haligali87@freemail.hu címre. :)
czordon 2007 júl. 02. - 20:42:58
A kedvencem volt kb. 6- 7 évvel ezelõtt.