Álarcos énekes

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar szórakoztató műsor, II / 5. rész, 150 perc

Értékelés:

137 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: A világ legrejtélyesebb és legőrültebb show-műsorának első hazai évada után újra indul az országos őrület az RTL Klubon! Még több maszk, még több nyom, még több rejtély! Újra az egész ország találgat: kit rejt az álarc? Ki van a maszk mögött? Vajon melyik hazai hírességet rejti a Bika álarca, van tipp, hogy ki van a Cica és a Röfi maszk mögött? Az Álarcos énekes (gyártó: UFA Magyarország) műsorvezetője ebben az évadban is Istenes Bence, a Nyomozók közül azonban egy valaki nem folytatja a stúdióban a vizsgálódást. Az ország egyik legsikeresebb youtubere, Dancsó Péter, az emlékezetes televíziós kitérő után visszatér az internetes videók világába, bokros teendői megakadályozzák, hogy részt vegyen a következő nyomozati szakaszban. Dancsó Pétert kiváló Nyomozóként ismertük meg, aki több sikeres gyanúsítást követően, ezúttal rajongóként követi az álarcos énekesek sorsát. Nem lenne a világ legrejtélyesebb show-műsora, ha nyomozás nélkül fednék fel a televíziózás történetének legféltettebb titkait! Hogy ki az, aki Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett Nyomozóként lép elő, egyelőre rejtély övezi! Az országos találgatás mostantól egy Nyomozó azonosítására is kiterjed! Ki lesz a negyedik, aki hétről hétre minden erejével azon fog dolgozni, hogy kiderítse, kit rejtenek az álarcok? Érdemes figyelni az Álarcos énekes honlapját, hivatalos közösségi felületeit és az RTL Klub adását, ahol nyomokat rejtünk el a legújabb nyomozóról. Kitalálod, hogy ki van az álarc mögött? Álarcos énekes vasárnap esténként, 19.00 órától _ az RTL Klubon!

A műsor ismertetése: Az Álarcos énekes a világ számos országában hatalmas sikerrel futó show-műsor, amely különleges és magával ragadó atmoszféráját a titok, a fantasztikus álarcok, a bennük rejtőző hírességek és az őket a nyomok alapján felfedni vágyó Nyomozók biztosítják. A nagyszabású show-ban a maszkokat viselő hírességek énekes-táncos produkciók során csapnak össze. A párbajok végeredményéről a közönség és a Nyomozók döntenek. A legkevesebb szavazatot kapó maszk viselője felfedi a kilétét a műsor végén. Addig pedig a nyomok alapján lehet találgatni, vajon ki van a maszk mögött?

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
omama2 2021 nov. 02. - 18:12:22 Előzmény napraforgó
Egyetértek, a produkciók teljesen elvesznek a 4 nyomozó elviselhetetlen viselkedése mellett. A két nő üvöltözik, produkálja magát, beleénekel az előadásba, rázzák magukat és mutogatják a ruháikat. Fluor előlépett ügyeletes szépfiúnak, pedig hát ??????? Na jól van a külsejéről senki sem tehet. Szóval az egész műsor agyon van csapva !!
Lamia Black 2021 okt. 21. - 16:55:32
Háttér műsorként megy nálunk. De baromi idegesítő, hogy a régieket sehol se lehet megnézni... tök jó, hogy van a Telekom előfizetéshez rtl most regisztráció, de ott csak a leleplezés utáni műsort lehet megnézni. Nooormális?
6/10
nikato 2021 okt. 18. - 20:42:37 6/10
Ez az évad tényleg nem jó, egyáltalán kik ezek a maszk mögött? "Nemazalány", "Lofti Begi" kik ezek??!! Még csak halvány lila gőzöm sincs! A zsűri is sz.r, valóban!
1/10
Béla bá' 2021 okt. 17. - 19:16:45 1/10
Ezek tényleg képesek ezt a sz r t vasárnap este hétről hétre leadni?!?! Egy riportban láttam a műsorból részletet, meg néha ahogy kapcsolgatok ide találok, de tényleg nem értem: Ki / kik képesek ezt a kritikán aluli erőltetett giccsparádét akár csak 2 reklámblokk közt is nézni?! Tényleg ennyire igénytelen a magyar, vagy csak ezt tolják a pofánkba?! Érdekel ez valakit, akinek 80 felett van az iq-ja?! Segítsetek megfejteni a kérdést! Pozitív és negatív vélemény is érdekel, csak nyugodtan! Véleményem: ez egy fhooos!!!
6/10
nikato 2021 szept. 13. - 11:11:46 6/10
Csak az a baj, hogy az előadásokba végig belebeszélnek.
1/10
nappalitv 2021 szept. 07. - 15:48:05 1/10
kicsit fentebb a port ezt írja: "magyar szórakoztató műsor, III / 1. rész, 0 perc"
NULLA PERC :)
1/10
nappalitv 2021 szept. 07. - 15:47:06 1/10
Szuperkártya hehe :) Lefordítom. van még 4 "tartalék" akik közül egy ott ücsörög és amikor meg van írva a forgatókönyvben (szerződésben) akkor "lecserélik" vele az egyik majmot. Azért lehet csak 1 műsorban 1 kártyát, mert csak 1 tartalék majom van felkészítve akinek persze pöpec produkció áll bevetésre tök véletlenül. így nem is kell minden műsorra pótmajom, csak 4 adásra. Ugye ezt sem eszi meg senki? Fullkamu az egész itt is. Melyik lesz a bencéné és a balázska vajon? Amit viszont megteszek tippmixen, hogy tótgagyi, majolika, jocika itt biztosan nem lesz. És a részeg autóstohl se kell tartani, de berényi miki se lesz. exbariközös és éjellanappalbudapestes várható. Bárány jóska tájékáról is esélyes valaki.
6/10
nikato 2021 szept. 06. - 18:03:59 6/10
Nekem kellemes csalódás volt tavaly ez a műsor, sajnálom, hogy nem lehet visszanézni a régieket, már csak előfizetéssel (azt nem fogok). Mostani is jó lesz biztos.
A jelmezek/jelmeztervezők előtt le a kalappal!
Szerintem Fluor és Zsófi nem kéne a zsűribe, Szandit és Ervint kifejezetten kedvelem. Viszont nem szeretném, ha a Fluor+Zsófi kamu romantika lenne a téma mindig, vagy, ha Szandi folyton előhozná, hogy a Bogdán Csabi a legjobb férj a világon. Adél nincs benne az viszont jó, úgy tud nyávogni, hogy felér egy középkori kínzóeszközzel.
1/10
Béla bá' 2021 szept. 05. - 20:18:09 1/10
ez egy f o o s ami tele van ripaccsal! zsűri, fellépők, műsorvezetők, mind erőltetett ripacskodásban izzadnak meg. Igaz, a másik csatornán a tóth lyányka parádéja se jobb! Aki ilyeneket néz (vagy egyik, vagy másik csatornán), az méltó a minimálbérre, ne akarjon többet az Élettől
Zeynep 2021 szept. 03. - 22:47:20
Örültem a műsornak, akárcsak az elmúlt évadnak is.
Az egész zsűrit lecserélték. Pedig nem volt gondom a tagokkal. Igaz Csobot Adél személye igen megosztó volt. És valóban sokat évődtek Bencével, szó se róla. Sebestyén Balázst mindig is kedveltem, és úgyszintén a mindig őszinte és nyílt Hargitai Beát is. Aki a két ország közötti ingázást már nem vállalta, tartva az újabb járvány miatti tortúráktól. Sajnálom.

Most valószínű, hogy a két barát Bence és Fluor Tomi fognak ökörködni egymással, és a Szabó Zsófi és Fluor Tomi között beharangozott románc lesz a főcsapás iránya, szerintem. Nagy Ervint tartják az ügyeletes szépfiúnak a férfi színészek között. Nekem nem jött be eddig, de nincs gondom vele. Szandi, mint " korelnök ", nekem mindig "sok" volt. Legyen valaki temperamentumos, de nekem Szandi inkább egy túlmozgásos, nyomulós, magamutogatós, sokszor álságosnak tűnő volt (lásd, ahogy vonul a folyosón a hosszú ruhájában és pózol az amatőr fotósnak is). És láttam őt mostanában több beszélgetős műsorban, szóhoz nem jutott mellette senki. Jobban örültem volna, ha más ül a zsűriben helyette.

Istenes Bence a műsorvezető, borzalmas!
És a legborzasztóbb, hogy Ő ezt nem tudja! Vagy nem is akarja tudomásul venni! Sebestyén Balázzsal, kedvenc műsorvezetők voltak. Már egy beszélgetős műsorban előzőleg láttam ezzel a hajjal, de gondoltam a műsorra emberi kinézete lesz. De nem! Annyira nem áll jól ez az átalakulás, hogy bizisten szint antipatikus is lett a srác. Már a humor sem úgy jön át tőle, mint régen.
Node, majd meglátjuk! Jó szórakozást Mindenkinek, aki nézi a műsort!
10/10
marisál 2021 szept. 03. - 20:20:23 10/10
Nagyon várom milyen lesz, de az előzetes bemutatóból rémisztő látvány Bence átalakulása, szörnyen néz ki ezzel a nem is tudom milyen színű hajjal, se szőke, se ősz. Saját öregapja lett! Gratulálok annak, aki kitalálta! Inkább arra kellett volna kötelezni Bencét, hogy a pocakját dolgozza le! Mégis csak egy fiatalember, és műsorvezető! Neki a saját hajszíne és egy kicsit hosszabb hajviselet áll jól, nem ez a felnyírt csutka öregapám fej!
6/10
nikato 2020 dec. 07. - 12:06:31 6/10
Adél nem elég, hogy nyávog, de ez a hálóing, becsavart hajakkal?! A szomszéd előtt nem mutatkoznék így, nem a képernyőn!!!
Amúgy a Zebra csinálta a legjobban a műsort, a Röfi rejtőzködött a legjobban (vicces volt és megleplő, hogy ki volt), a Banánnak jó volt a hangja, de Őt már elsőre megmondtam, hogy ki, mert a hangszíne az apjáéra hasonlított.
fricsi01 2020 dec. 06. - 19:04:20
és mielőtt valaki azt mondaná, h hát de ez szórakoztató műsor.... ez??????????????? gagyi pancs (sosem látott valódi jó szórakoztató műsort)
fricsi01 2020 dec. 06. - 19:00:43 Előzmény Convoy22
Kételkedem, hogy a nézőnek szól. a résztvevők zsebének alapos kitömése, amivel csak butítás járhat karonfogva, érték ( !!! ), na az nem. elképzelted a nézőközönségét?
1/10
wologya 2020 nov. 30. - 14:52:10 1/10
Most komolya, ki nézi ezt a sz.rt???
9/10
AzErzsike 2020 nov. 22. - 19:46:24 9/10
Kabát már megint hülye. Szerintem ahol van oda azért hívják hogy legyen kin röhögni. Mikor veszi már észre?
krisztiiiiina 2020 nov. 21. - 20:41:44

:)


napraforgó 2020 nov. 10. - 18:00:18
Ez a baj, mert ha a maszkák éneklése, táncikálása lenne a műsor, amit egy-két szellemes mondattal kommentálna a zsűri (bárhogy is nevezik magukat), a műsorvezető meg csak bekonferálná a következő számot, még jó is lenne.

De borzasztóan eltévesztették az arányokat, mert a műsoridó jó kétharmada valóban a 4 + 1 idióta nyihogása és mellettük elsikkadnak a produkciók.
Gyanitom, hogy a 4 + 1 idióta többet keres, mint az álarcos celebek, hát ezért produkálják magukat.
Pedig én, a néző jobban dijaznám, ha csendben lennének és hagynák érvényesülni az álarcosokat.
2/10
Edoardo 2020 nov. 10. - 16:28:39 2/10
Alapvetően ötletes a koncepció, de a struktúráltsága nagyon gyenge:

- A nettó 130 perc végtelen hosszú, és rendkívül kevés az énekes rész.

- A zsűri találgatása inkább idegesítő, mint a figyelmet megragadó.

- A "sztárok" inkább csak celebek - vannak, akik nincsennek is köztudatban.

- Hiányzik a profizmus - főleg a véleményezés, visszajelzés során.

- Kevés az igazán értékes előadó. Nagyon.

- Vontatott - pörgős műsorvezetséssel, fele időt rászánva talán leülnének az emberek elé...
napraforgó 2020 nov. 09. - 13:36:50
Néztem Bencét, a stylistja nyilván a Drága örökösökből vette az ötletet, hogy melegitőbe öltöztették a műsorvezetőt. Tiszta Subicz János, csak kanárisárgában.
Volt már rajta pizsama, női szabadiő ruha, most suhogós, csak rendes ruha nem volt rajta sohasem.
Végül is, minek is öltözne ki rendesen, hisz ez a műsor sem egy rendes, igazi szórakoztatóműsor.
Összes hozzászólás