Melissa, a Zöld Völgy lánya

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török tévéfilmsorozat, I / 6. rész, 58 perc

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Melissát Görkem és az apja fogadja be, a lánynak pedig nagyon magas láza van. A fiú értesíti Mahinurt és Metint, a testvérpár pedig Cüneyt házába megy. Mahinur megpróbálja csillapítani Melissa lázát, Metin pedig az orvosért indul, ám sehol nem találja, helyette Öyküt kéri meg, hogy segítsen. Mahinur kényelmetlenül érzi magát, egyértelmű, hogy az asszonynak múltja van Görkem apjával. Metin és Mahinur hazaviszik Melissát. Szermin balesetet szenved.

A műsor ismertetése: Melissa a cserfes kis árvalány, aki soha nem ismerte a családját, ezért minden álma, hogy szerető közegre és otthonra leljen. A sors azonban egy kíméletlen házaspárt, Besimét és Hazimot rendelte neki, akik nem bánnak jól Melissával, és ennek a jólelkű Metin is szemtanúja lesz. Úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban és hazaviszi a lányt Zöld Völgybe, ahol nővérével, Mahinurral él együtt. A szigorú és kemény Mahinur nem igazán tud mit kezdeni az új jövevénnyel. Pedig Melissa úgy érzi, végre hazaérkezett.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó jún. 30. 19:12:30 Előzmény Záporeső9
Hasonló a véleményem. Én is csak hellyel-közzel nézem.
Záporeső9 jún. 30. 18:42:10 Előzmény napraforgó
Elkezdtem nézni, de nem ragadott meg. Túl meseszerű, vagy nem is tudom. Talán mert az eredeti történetet szerettem. Még gondolkodom, hogy nézzem-e.
meeloun jún. 28. 07:35:16
服务质量是判断英文作文修改 http://www.hotessay.net/our_service2.php 机构是否高效的重要指标。高效的代写服务意味着能够提供高质量的文章,满足学术要求,并能够帮助学生取得理想的学术成绩。一个优质的代写机构通常拥有经验丰富的写作团队,这些写手具备深厚的学术背景和写作技巧,能够根据学生提供的要求和指导,撰写出符合学术标准的。此外,机构应当有严格的质量控制体系,对每一篇文章进行审核和校对,确保文章的内容准确、结构清晰、逻辑严谨。对于那些需要特定格式或引用风格的,代写机构也应当能够提供相应的专业支持。通过这些措施,优质的代写机构可以为学生提供高质量的,帮助他们在学术上取得成功。
meggymálna jún. 27. 05:59:46 Előzmény suvine
Köszönöm tudom
De tényleg miert kell szinte délre tenni ezt s sorozatot??
Többet érdemelne....
suvine jún. 24. 14:38:05
Visszanézheted a Médiaklikken 3-4 napig.
meggymálna jún. 24. 12:53:53
Miért nem ismetlik meg a részeket másnap??
Vagy miért nem tetszik délután kettő utánra a sorozatot??
Pont egyidőben adják az aranykalitka szintén török sorozattal amit az RTL ad.
napraforgó jún. 13. 17:18:25
Lucy Maud Montgomery művéből - Anne a Zöld Oromból török változata.
73 török bőlüm, magyarban 146 rész lesz.