Bor, mámor, szerelem

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott szlovák tévéfilmsorozat, II / 77. rész, 56 perc

Értékelés:

49 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Erik súlyos döntést hoz: elmegy a rendőrségre, és feladja magát. Vallomást tesz Žalud felügyelőnek, ám a nyomozónak ez nem elég: bizonyítékokat akar. Nina rádöbben, hogy nem tud a pincészet nélkül élni, így mégis támogatja Slávo terveit. Miro felkeresi Rita-t, rá akarja venni, hogy adja el Baxa földjeit Ingrid-nek és Miro-nak.

A műsor ismertetése: Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. Ivan meg van róla győződve, hogy Stanislav Rozner a család minden gondjának az okozója. A két család közötti versengés és gyűlölet ellenére Martin, Rozner fia és Nina, Ivan lánya egymásba szeretnek. Szerelmük azonban erősebb, mint a leküzdhetetlennek látszó családi viszály, a sorozatos intrikák és bonyodalmak.

Évadok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
napraforgó okt. 22. 15:37:13 7/10
Hát ha most kitalálják, hogy Violának rubeolája van és emiatt Dorota ikrei veszélyben vannak.....
De legalább Ingrid pofára esett. Bár így is kapott jócskán pénzt a szőlőföldekért. Most már tényleg elhúzhatna valahová külföldre
krumins okt. 21. 16:09:53
Hihetetlen, h a szlovakok mennyivel jobb napi sorozatokat tudnak gyartani, nalunk meg csak Ökörfos es Keresztanyu szintu gagyira futja ...
7/10
napraforgó okt. 18. 19:03:46 7/10 Előzmény Záporeső9
Igor tudja, Rita talán nem. Nem hiszem, hogy Baxával Dorotáról beszélgettek volna. Mióta Rita magához tért, egész rendes nő lett. Kiváncsi vagyok, hogy Martin meddig fog tudni ellenállni neki. előbb-utóbb lesz köztük valami.
10/10
Záporeső9 okt. 18. 18:20:03 10/10 Előzmény napraforgó
Persze, igazad van! Végül is Dorota tudta... , már emlékszem. Tényleg , valójában azt lenne jó tudni, hogy Dorota elmondja -e Igornak, hogy Baxa az apja. Meg még sok más kérdőjel is van bennem. Pl... Rita tudja -e , hogy van egy lánya Baxának. Rita személyisége is még kérdőjeles a számomra. Az édesapja jó hatással volt rá. Maradjon is így. Néha azt gondolom, jobban illene Martinhoz, mint Nina, aki olyan Impulzív.
7/10
napraforgó okt. 18. 17:58:55 7/10 Előzmény Záporeső9
Már az első évad végén kiderült, hogy Baxa Dorota apja. Baxa kórházba került és leálltak a veséi. Akkor kereste meg a nevében egy ügyvéd Dorotát, hogy adja oda az apjának az egyik veséjét. Cserébe egy rakás pénzt igértek neki. A lány először elutasította, de aztán győzőtt a jó szive és hajlandó volt leteszteltetni magát. De nem egyezett a vércsoportjuk, így nem volt kompatibilis a veséje, nem kellett odaadományoznia.

Én akkor azt hittem, hogy Baxa hál'isten meg fog halni, de a második évad úgy kezdődött, hogy vidáman mászkál a golfpályáján. Andrénak egyszer elmesélte, hogy sokba került neki egy új vese, de aztán nem ragozták, hogy ki volt a donor.

Egyszóval Dorota tudja, hogy Baxa a vér szerinti apja. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ha Baxa egyszer mégis elpatkol, akkor Dorka igényt tarthat az örökségre - legalábbis egy részére, a kötelesrészre.
10/10
Záporeső9 okt. 18. 17:15:38 10/10
Én meg még mindig azon " lovagolok" , hogy mikor tudja meg Dorota, hogy Baxa az apja. Inridet látni sem bírom. Azt mindennél nagyobb bűnnek tartom, hogy otthagyta a beteg kisfiát. Adamko is csak azért kell neki, hogy a vagyont megszerezze. Remélem nem sikerül. Ennyire nem lehetnek a rendezők sem negatívak, hogy ezt is " megengedik".
7/10
napraforgó okt. 18. 09:08:42 7/10
Egyszerűen nem értem, hogy Dorotka és Igor miért hazudoznak egymásnak mindig.
Dorota azt hazudta, hogy ő vezette hazáig az új autójukat, most azt, hogy azért nem megy a nagyhírű Molnár professzorhoz, mert nem akar utazgatni, Igor pedig simán eltagadja, hogy, hogy azért vállalt másodállást pincérként, hogy egy kicsit segítsen a családi költségvetésben. Mintha szégyen lenne pincérkedni, akár csak ideiglenesen is.

Ingrid és Erik siralmasak, remélem hamarosan eltűnnek a képből. Bár Ingrid még biztos bezavar az Adamkóért folytatott harcban.
7/10
napraforgó okt. 11. 04:20:36 7/10
Én még nem látok tisztán Rita és Baxa viszonyában. Nem hiszem, hogy Rita azt akarta volna, hogy Baxa adja át neki az elharácsolt földeket. Inkább arra gondolok, hogy Baxa ezzel a nagyvonalú ajándékkal akarja elérni, hogy Rita ne zárja ki az életéből.

Viszont nagyon valószínű, hogy Rita megigéri, hogy visszaadja a Dolinsky földeket, ha Martin hajlandó továbbra is vele dolgozni. És Martin ebbe nyilván belemegy.
10/10
Záporeső9 okt. 10. 20:06:24 10/10
Valami ilyesmire gyanakodtam! Ez volt az ára annak, hogy Baxát nem árulta el Rita! Remélem visszakerül majd a tulajdonjog a Dolinsky családba! Ingét látni sem akarom!
7/10
napraforgó okt. 10. 09:16:31 7/10
No lám, igazam lett, Dorka ikreket vár. Miután Igor spermája túl lassú és a teherbeesés valószínűsége csekély volt.... Vicces.

Most Nina kezd az idegeimre menni. Előbb Martin miatt nyavalygott, most meg a szőlője és a sosem látott anyja miatt. És mivel Iván is rosszul lett, hát majd őmiatta is cirkuszolhat.

Szlávót sajnálom, pont egy ilyen nyomulós banyát kellett kifognia. Vajon hogy fog tőle megszabadulni?
7/10
napraforgó okt. 09. 05:07:43 7/10
Úgy örültem, hogy Dorotka most pár rész erejéig nem került elő. erre most megint előhúzták. Gondolom, hogy az orvos ikreket diagnosztizált nála, aztán majd ezzel is elnyűglődnek vagy fél évig.

Iván, a szerencsétlen hülyéje hibát hibára halmoz. Megérett arra, hogy gondnokság alá helyezzék.
Gondolom ingrid és Erik kikerül a képből, nekem nem fognak hiányozni
7/10
napraforgó okt. 08. 09:13:42 7/10
Inge nagy játékos, kenterbe veri a férfiakat. Röhejes, ahogy rákényszeríti Eriket, hogy "szeresse". Na ebből se fog semmi jó kisülni.
Ivan tényleg egy nagy f.sz, igaza van a fiának. A családja helyett megint egy idegenre bízta magát.
7/10
napraforgó okt. 08. 09:13:42 7/10
Inge nagy játékos, kenterbe veri a férfiakat. Röhejes, ahogy rákényszeríti Eriket, hogy "szeresse". Na ebből se fog semmi jó kisülni.
Ivan tényleg egy nagy f.sz, igaza van a fiának. A családja helyett megint egy idegenre bízta magát.
7/10
napraforgó okt. 03. 07:46:52 7/10
Bozsena elég fura nő, ahogy kategorizálja az embereket. Eléggé nyíltan kritizálja Igort és a szokásait, na persze Igor is eléggé tapló vele. Viszont a nő rácuppant Slávo homályos romantikus dumájára és valószínűleg a jövőben le se lehet majd vakarni róla.

A nagymama és nagypapa káposztacsatája elég szórakoztató volt, de remélem nem folytatják.

Én arra vagyok nagyon kiváncsi, hogy Rita mit kért cserébe, hogy ne vádolja be Baxát. Talán azt, hogy ezután békén hagyja??? Mert amíg kómában volt, Baxát el sem lehetett távolítani Rita mellől, mióta magához tért viszont nem is látogatja.

Sajnálom azt a sok szép szőlőt, amit a film miatt kipusztítottak.
10/10
Záporeső9 okt. 02. 17:38:10 10/10
Haragszom Ninára. A végén még éppen azt éri el a kirohanásaival, hogy Rita és Martin közelebb kerülnek egymáshoz. ( nem lepődnék meg, ha így alakulna) Dototka hülyeségei egyre jobban zavarnak, ha humornak szánták a rendezők, hát nekem nem jön be. Ingrid velejéig romlott nő, és a hogyan olvastam, még tesz is egy két lapáttal az aljasságára. Vajon hova jut el a történet... a végére?
7/10
napraforgó okt. 02. 07:28:01 7/10
Kezd eléggé belterjes lenni a sorozat, jószerével csak Dorotka hülyeségeit nézzük. Kanári szigeteki nyaralás, piros autó vásárlás, Szlávónak nőszerzés. Én már kissé unom a csajt. Pedig még fogják fokozni a különböző egészségi problémáival.
Szinte már ez a tyúk a főszereplő.
7/10
napraforgó okt. 02. 07:23:04 7/10
Nina sem tudja, mit csináljon jódolgában. Ahelyett, hogy örülne, hogy Rita megkegyelmezett Martinnak és nem vádolta meg, most azon rágódik, vajon a férfi megcsalta-e? Dása betette a bogarat a fülébe, a hülye csaj meg ugrik rá. Ha ennyire nem bízik a vőlegényében, minek vannak együtt?

De nemsoká lesz ennél komolyabb baja is, ha megtudja, hogy Erik eladta a birtokukat. (Ráadásul ebbe az apja is belebetegszik).
Róka Angéla szept. 30. 17:47:13 Előzmény napraforgó
Köszönöm a segítséget.
7/10
napraforgó szept. 30. 16:57:02 7/10
Itt föntebb menj az évadok címhez, nyisd meg a 2. évadot, görgesd le, ott megtalálod mind a két keresett részt.
7/10
napraforgó szept. 30. 16:57:02 7/10
Itt föntebb menj az évadok címhez, nyisd meg a 2. évadot, görgesd le, ott megtalálod mind a két keresett részt.
Összes hozzászólás