Csúcshatás

Bakancslistához adom
Limitless / Bezgranichnyy
amerikai krimi-dráma, vígjátéksorozat, I / 18. rész, 55 perc

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Amikor a Brianhez legközelebb állók is a rosszallásukat fejezik ki, amiért Brian nem képes elvágni az őt Eddie Morra-hoz fűző szálakat, a férfi úgy dönt, hogy nem követi az FBI utasításait, hogy felszabadítsa magát a szenátor irányítása alól. Brian Oroszországban indul Piper és az általa készített NZT elleni oltóanyag keresésére. Piper korábban Morra üzlettársa volt, de idővel ellene fordult. Rebecca egyre közelebb kerül ahhoz, hogy feltárja Brian NZT-vel és Morra szenátorral való kapcsolatát.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sorozatneked.hu 2021 máj. 21. - 21:39:46 5/10
5/10

A film után szerettem volna kedvelni ezt a sorozatot, de sajnos nem jött össze. Bár vicces volt néha, meg érdekes volt ahogy rájött a dolgokra, de valami hiányzott az egészből. Az utolsó két rész volt talán a legizgalmasabb, de nem kaptunk választ minden kérdésre. Amolyan egyszer megnézős délutáni sorozat, amiben nem kell elmerülni, talán nem is lehet. Ha tetszett a film érdemes belenézni a sorozatba is, de ne várj túl sokat tőle!
laszlo-1 2018 okt. 21. - 19:09:37
A film ötlete egy jól ismert sorozatsablonba ötvözve. Minden rész egy különálló FBI-os krimi, amiben a főszereplő egy nőügynöknek segédkezik a nyomozásban, akivel olyan a viszonya, amint a többi ekaptafára készült sorozatokban. S természetesen a mogorva bizalmatlan főnökaszony sem hiányzik. Közben kialakul egy háttérbonyodalom. Hát ennyi. Nekem fárasztó és unalmas, inkább krimikedvelőknek ajánlom.
napsütötte 2018 szept. 22. - 15:04:35
A Csúcshatás-mozifilm története egy olyan férfiról szól, aki elkezd szedni egy titokzatos szert, mely hatására szellemi kapacitása és teljesítőképessége megnő, "elkezdi élni az életét". Persze idővel kiderül, hogy a szernek nem csak pozitív hatásai vannak, mások figyelmét is felkelti, s leszokni róla nem könnyű. A sorozat ugyanezt a formulát viszi tovább másik karakterre, aki 100%-os agyi kapacitásával az FBI-nak kezd el segíteni bizonyos ügyek kinyomozásában. A Jake McDorman főszereplésével készült sorozatban Bradley Cooper, a film főszereplője is szerepelni fog, hogy némi folytonosságot szolgáltasson a filmnézők számára.
petersson8 2018 szept. 19. - 22:15:48
Amerikai dráma???? Ez egy sorozat!
Rebbeka 2018 szept. 16. - 19:03:06 Előzmény Edit Celebrini
Mi a temaja?
Edit Celebrini 2018 szept. 14. - 21:29:11
A film nekem nagyon tetszett. Remélhetőleg a sorozat is hoz hasonló élményt, színvonalat.